12. in

1.6K 131 10
                                    

Harry pov.

Ce sa intamplat? Cum de nu a avut primul ei sarut inca? Iar daca ii facea provocarea lui Zayn, ar fi zis celor care ar fi intrebat-o ca peimul ei sarut a fost cu Harry Styles din cauza ca Zayn a provocat-o. Ce prost. Daca stiam de la inceput nici eu nu as fi acceptat.

Intr-un fel chiar ma bucur ca nu la avut pana acum. Asta este ocazua mea. Nu ma intereseaza cum, dar o sa incerc sa ii creez cel mai frumos prim sarut.

Peste doua zile.
Els pov.

Nu pot sa creed! Eu si baietii v-om pleca intr-o vacanta de o saptamana. Acum ne aflam in avion in drum spre Haway. Nu pot sa cred ca asa ceva mi se poate intampla. Am auzit atatea lucruri despre acest loc. Mi se spunea ca acest loc este cu adevarat magic din mai multe privinte. Sper sa descopar ca tot ce mi sa spus a fost adevarat.

- Els. Nu te mai holb pe geam si culcate un pic ca noi ajungem deabea dupa inca 4 ore de zbor.

- Louis.... nu pot sa ma culc cand stiu ca o sa vizitez un astfel de loc.

- Nici nu am ajuns si deja esti entuziasmata. Asteapta sa ajungi si vei vedea atunci ca nici o ora no sa poti dormi. As ca culcate ai te tezesc eu cand ajungem. Asa trece si timpul mai repede.

- Biiineee...

Am inchis ochii si in scurt timp am adormit.

Dupa 4 ore.

- Els! Els! Trezestete ca am ajuns!
- Ce?! Am ajuns. Ii spun sarind de pe scaun si alergand spre iesire.

Cobor repede scarile avionului si ma duc langa baieti.

- Waw! Ce frumos.

- Suntem doar pe piata de aterizare a avioanelor ai deja arata ca ar sari de colo- colo. zice Niall cu zambetul pe buze.

- Asteptati sa vedeti cand ajungem la hotel si pe plaja cum o sa faca. Mai bine luati o camera de filmat. adauga Louis facandu-i pe toti sa rada.

- Asa o sa facem. Se baga si Zayn.

- Ha ha. Ce amuzanti sunteti voi.

Ne-am urcat in masina si am plecat spre hotelul in care eram cazati. Abia astept sa vad plaja si toare celelalte locuri.

In sfarsit am ajuns la hotel. Era urias. Vroiam sa deschidem usa ca sa intram inauntru dar un barbat ne-a luat-o inainte. Ce gest frumos.

Eram alaturi de ceilalti baieti asteptand ca Louis sa se intoarca de la receptia hotelului.

- Bun. Deci cum suntem 6 v-om sta cate doi in camere. Harry cu mine, Liam cu Zayn si Els cu Niall.

- De ce trebe sa stea cu Niall si nu cu mine. Intreaba ofticat Harry.

- Fiindca stiu ce te duce capul cretule.

- Bun. Haidetii! Hai sa despachetam repede si sa mergem la plaja. Hai mai repede va roooog! le zic cu nerabdare in glas.

- Bine, bine haideti!

Ne-am indeptat spre lift. Am urcat la etajul 4. Louis nra aratat camerele fiecaruia si ne dat cate o cheie. Eu si Niall statea in apartamentul 69B, Louis si Harry in apartamentu 69A, iar Liam si Zayn in apartamentul 70A.

Cum am intrat, am inceput sa-mi despachetez. In 10 minute am terminat. Mi-am ales un coatum de baie mov, la care am adaugat si o esarfa de aceeasi culoare.

- Ma duc sa ma schimb. il anunt pe Niall.

- Ok. Atunci eu ma schim aici.

- Binee! ii spun inchizand usa.

Gata. M-am schibat. Ma simt ciudat sa ies asa in fata baietilor. Se vad prea multe. Vad ce zice Niall si daca nu-i place ma schimb.

- Niall! Pot sa ies? Teai schimbat?

- Da! Iesi linistita.

- Ok. Zimi sincer cum arat?

Cand am iesit din baie ochii lui Niall sau marit asa de tare incat mai aveau un pic si pocneau.

Louis adopt me?!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum