8- Mia pidu ja Zynther on kadunud

891 106 8
                                    

SOTD: Tungevaag & Raaban ft. Isac Elliot - Beast
---

Ding-dong.

Kõlas uksekell ning ma tõttasin avama. Teadsin, et see oli Zynther, kuna ta pidi poole seitsmeks minu poole tulema, et siis koos Mia peole minema.

"Tsau," ütlesin ma ning ta tuli sisse.

"Sa näed väga hea välja," tegi ta mulle komplimendi, mille eest ma teda tänasin. Tal olid seljas valge t-särk, mida kattis halli-mustakirju pusa. Jalas olid tal teksad ning valged Vansid.

Suundusin veel korraks oma tuppa, võtsin oma telefoni ja rahakoti, heitsin pilgu peeglisse ja suundusin oma välimusega rahule jäädes tagasi alla.

Mul oli seljas valge t-särk, puusade ümber musta-valge-punase-ruuduline flannel, jalas teksad ning jalga panin valged Adidased. Mõnes mõttes me Zyntheriga matchisime ja ma vannun, et me ei leppinud midagi kokku.

Kui ma alla suundusin, oli Zynther juba minu ema seltskonna osaks saanud. Zynther rääkis parajasti emale nende pere nädalavahetusest, kui nad telkimas käisid. Muide, Zynth oli suvega nii palju muutunud. Ta oli iga päevaga üha sotsiaalsem.

"Hakkame minema?" küsis Zynther, kui ma alla jõudsin.

"Jah," noogutasin ma ning ema silitas mu õlga. "Me oleme kõige hiljem hommikuks tagasi."

"Ma loodan, et teil nii kaua ei lähe, kuid kui läheb, siis ootame teid hommikusöögile," sõnas ema ning vaatas nii mulle, kui poisile naeratades otsa.

"Selge," vastasin ma empsile ja kallistasin teda, "ma ei kavatse juua, ja kui, siis vähe."

Ema noogutas ning me suundusime Zyntheriga uksest välja.

Mia majani oli viie kvartali tee. Ning mul oli tunne, et ma peaksin Zyntherile ühe asja ära rääkima.

"Zynther," ütlesin ma ning vaatasin poisi poole.

"Mh?" kostus vastuseks.

"Mul on vaja sulle midagi rääkida." Ma jäin seisma ja seda tegi ka Zynther.

"Ja mis see on?"

"Ma tean, et see võib sulle natuke ootamatult tulla, kuid parem nüüd, kui mitte kunagi," rääkisin ma ning jälgisin poisi pilku, mis mu lause peale murelikumaks läks, kuid ta ei vastanud midagi. "Ma lendan ülehomme ära."

Ta langetas pilgu.

Appi, sa oleks pidanud talle varem rääkima.

"Miks sa sellest varem ei rääkinud?"

"Sest et..." ei leidnud ma piisavalt head seletust, "sellepärast...Sellepärast, et ma ei tahtnud sind ärevile ajada. Ma tahtsin, et kõik läheks rahulikult."

"Nojah," kehitas Zynther õlgu ning jätkas liikumist, "ja kuhu sa siis lendad?"

"Ülikooli, Washingtoni," laususin ma.

"Ja mida õppima?"

"Zooloogiat," sõnasin ma ning kui Zynther minu poole kahtlustava pilgu saatis, lisasin veel, et see on bioloogia haru, mis uurib loomi. Ta noogutas.

"Kas sa ka ülikooli lähed?" oli nüüd minu kord küsida.

"Jah, aga ma ei lenda siit ära," rääkis ta, "ma hakkan käima LA's õhtukoolis."

"Ahsoo," laususin ma, sellisest asjast esimest korda kuuldes.

Varsti jõudsime Mia maja juurde ning kummalisel kombel ei olnud see muusika üldse nii vali, vähemalt väljaspool maja. Kui me sisse läksime, oli kõik risti vastupidi: muusika oli kõva, kui mitte öelda et põhjas. Inimesi oli tohutul hulgal ning mul läks tubli 10 minutit, et sõbranna üles leida.

"Demily!" hüüdis keegi ning selleks oli Mia. "Jõudsid sa ka kohale."

"Jah," ütlesin ma piisavalt kõvasti, et ta mind üle muusika ja teiste inimeste kuuleks. "See on Zynther. Zynther, tema on Mia."

"Tore kohtuda," lausus poiss ning Mia vastas naeratusega.

"Soovite äkki midagi juua?" tegi Mia ettepaneku.

"Jah," vastas Zynther mulle otsa vaadates, "hea meelega."

Mia juhatas meid baari juurde, kus mingi kutt jooke kokku segas.

"Tellige, mida hing ihaldab," jõudis Mia meile veel öelda, kui keegi ta rahvasumma tõmbas.

Vaatasime Zyntheriga üksteisele otsa ja naersime.

"Ja mida teile?" küsis leti taga olev tüüp.

"Mina võtaks ühe heleda õlle ja tema võtaks," vaatabsZynther mulle küsiva pilguga otsa.

"Ühe virgin mojito," lõpetasin ma poisi lause.

"Alright," sõnas kutt ja võttis riiulilt ühe punase topsi ja ühe pikema klaasi, milledesse ta vastavalt meie joogid pani. Tänasime teda ning otsisime Zyntheriga ühe vabama koha, kus seista.

"Sa jood alkoholi?" esitasin ma Zyntherile küsimuse.

"Noh, see on ju ikkagi pidu," lausus poiss oma õllest lonksu võttes. "Mis pidu see ilma alkota on!"

"Nojaa, aga ikkagi," sõnasin mina, "millal sa viimati alkoholi jõid?"

"Vanaema matustel," langetas ta pilgu.

"No seda enam ei peaks sa seda jooma."

"Ma ei saa aru, miks mulle seda praegu ette heidad? Mul ainult üks tops õlut, muud midagi."

"Lähme parem tantsima," tegin ma poisile ettepaneku, mille peale me mõlemad oma joogid ühe lähedaloleva kapi servale jätsime ning tantsupõrandale suundusime.

Kui olin seal umbes 5 minutit muusikataktis hüpanud ja tantsinud, avastan ma äkki, et Zyntherit pole mu kõrval, ees ega taga. Pressin end tantsupõrandale kogunenud rahvast läbi ja käin terve Mia maja läbi, et poissi leida. Magamistubades polnud kedagi peale paari vooditel amelevate paaride. Vannitoas oli üks poiss, kes alkoholi ületarvitamisest vetsupotti oksendas ning terrassile oli kogunenud seltskond, kes mängis pudelit. Zynther mängis ka ning silmasin teda parasjagu Miaga musitamas.

Läksin lähemale, Zynther ja Mia olid üksteisest selleks ajaks juba eemaldunud ja seltskond vaatas naerdes, kuidas pudel ringi keskel keerleb. Põlvitasin Zyntheri kõrvale.

"Hei, mis toimub?" sositasin talle kõrva. 

"Pudel jäi minu peale ning ma valisin teo. Robert siis ütles, et ma pean Miat suudlema, kuid päris suudlusega ma nõus ei olnud." Ta pööras oma pilgu minu poole ja pani oma käe minu ümber. "Demily, sa tead, et ma kedagi lihtsalt niisama suudleks. Isegi, kui see on pudelimängus."

Toetasin oma pea tema õlale.

"Sa oled nii armas, meeldid mulle nii väga."

"Sa mulle ka," lausus poiss ning toetas oma pea hetkeks minu omale. "Tuled ka mängima?"

"Ei, ma praegu ei taha," vastasin ma ning suundusin tagasi tantsupõrandale, kus ma leidsin oma teised sõbrannad ning kellega ma ülejäänud õhtu veetsin, Zyntheri kohta täiesti unustades.

Varsti tundsin end väsinult ning läksin koju, kuna ma Zyntherit maja pealt ei leidnud. Arvasin, et ju siis on ta juba koju läinud.

Koduuksest sisse astudes oli kell 01:21. Suundusin joonelt oma tuppa, võtsin vaid püksid jalast ning viskusin voodile, kus ma kohe magama jäin.


---
Nii, kuidas teile meeldis? Jätke oma arvamus kommentaaridesse, sest mulle õudselt meeldib neid lugeda! Kindlasti VOTEge, kui teile meeldis ja kui sooviksite selle raamatu jätkumist!
Ilusat neljapäeva teile kallid!
-roxy❤️

Hr. NaabripoissWhere stories live. Discover now