Skole igen

47 4 1
                                    

Alexanders Synsvinkel

Mandag.. Første skoledag efter sommerferien, mig og Sophie skulle nu begynde i 8 klasse. Jeg vågnede op der, med Sophie ved min side. Hun vågnede, vi kiggede lykkeligt på hinanden og stod op.

Vi spiste dejlig morgenmad. Der var dejlig tavshed.

Nu stod vi der, ventede på den skolebus som skulle komme og køre os til skolen. Der kom den. Mig og Sophie gik ind i den med flettede fingre. De fleste stirrede bare..? 15 min. efter ankom vi til skolen. Mig og Sophie gik hen til vores klasseværelse.

Klokken ringede, første time: Matematik. Mig og Sophie sad bagerst.

Kl. var nu 13:01, og jeg skulle have idræt, det skulle Sophie selvfølgelig også. Vi fulgtes ad hen til omklædningsrummene. Mig og Sophie havde gået sammen hele dagen, men i de 10 min. som vi skulle klæde om i blev vi nød til at 'skilles'. 

Jeg sad nu der, på en kold bænk i et koldt omklædningsrum. Jeg sad med min telefon:

S - Sophie. A - Alexander.

A: Hey, hvor langt er i?

S: Snart færdig, mange af pigerne har spurgt ind til mig og dig.. Ved ikke hvad jeg skal svare dem.

A: Prøv at snakke uden om. Ses, jeg er færdig med at klæde om!


Sophies Synsvinkel

Hey piger, har i hørt om den nye pige? 'Ved ikke hvad jeg fabler om'  "NEJ!? Kommer der en ny pige?:o" Svarede de alle i munden på hinanden. Den fucking lede bitch: Hanne, kom hen til mig og hviskede: "Der kommer ingen ny pige, vel!?" Jeg rullede øjne af hende og svarede, Jo!

Jeg løb ind i idrætsalen og over til Alexander, som stod med Mathias og et par andre drenge som også var med til festen hos mig. Jeg hæv i Alexanders arm hen for os selv. Nu stod han der og kiggede mig øjnene, han spurgte om der var noget galt, jeg begyndte at forklare ham hvad der skete nede i omklædningsrummet. "Den lede heks!" Råbte han. "Jo men, pointen er jo at der ingen ny pige kommer Alex!" Blev jeg nød til at forklare ham det. Han kyssede mig i panden og sagde at det hele nok skulle gå. Så gik vi tilbage til Mathias og de andre drenge.

Mathias begyndte at undskylde over for mig. "Undskyld Sophie, Undskyld! Jeg var bare pisse fuld! Håber det er okay!" Begyndte han. Jeg svarede at det var okay for jeg har selv prøvet at være for fuld en dag. 

Idrætstimerne sluttede og vi havde fri. Alexander tog hjem til sig selv og jeg tog også hjem til mig selv.

The Shadow HorseWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu