Fødselsdag

81 4 1
                                    

Sophies Synsvinkel

6 måneder senere

Mig og Alexander var nu kommet officielt sammen. Og jeg elsker ham over alt på jorden. <3 I morgen er sommerferien slut. Vi skal være sammen idag, jeg glæder mig, også selvom at vi næsten altid er sammen.

Jeg står nu uden for den dør, den dør bringer for mange minder tilbage. Jeg bankede på og der kom en løbende lykkelig dreng hen og åbnede den og krammede mig. "9 august, det er min fødselsdag" Sagde han lykkeligt, jeg gav ham et fødselsdags kys og så kom jeg indenfor. Han viste mig lykkeligt alle hans nye gaver, der var bla. et par nye ridebukser, da jeg så dem, blev jeg nød til at spørge hvordan det går med hans nye hest? "SOPHIE!" Skreg han: "Jeg har jo fortalt dig at jeg er kommet over Hori. Jeg har jo fået Sari" Huskede han mig på.

Alexanders Synsvinkel

Vi hyggede os, så løvernes konge, igen. Det mindede mig om den gang Sophie lige var kommet fra hospitalet. Men vi spiste popcorn i massevis, slik og chips. Nu var kl. 15:08, alle vores klasse kammerater kom. Altså både fra min OG fra Sophies klasse, til min fødselsdags fest.. Det her bliver et kæmpe job, sagde jeg til Sophie. Min mor og far var ikke hjemme, kun mig, 16 år, Sophie 15 år, min storesøster 18 år og alle fra klasserne, omkring 15-17 år. Min storesøster stod i baren, hun har en masse erfaring med at drikke så det holder hun styr på. Det var første gang at mig og Sophie sådan "Rigtigt" skulle drikke. 


The Shadow HorseWhere stories live. Discover now