Maria

80 4 2
                                    

Det er meget vigtigt at i kan huske slutningen af det sidste kapitel!

Sophies Synsvinkel

"Hvad skete der egentlig?"

Lægerne svarede bare: "Hvor er din mor?" Jeg så bare fonærmet ud på dem, og pressede dem nærmest til at sige det: "Din mor har forklaret os, at du var på vej hen til din kæreste" KÆRESTE!? Jeg så nu mega fornærmet ud på dem! Mig og Alexander var altså bare gode venner! Ikke kærester! Desuden var han ikke min type! Men de begyndte så at forklare mig hvad der var sket, for nu var min mor også kommet: "Du fik en knytnæve i hovedet, og faldt ned på asfalten og slog hovedet så du blev bevidstløs. Hende: Maria? Havde trukket dig lidt væk fra hendes fordør" Jeg stoppede dem her! Maria!? Var det Maria der slog mig? De svarede: "Ja" De fortsatte så: " Efter du var blevet trukket lidt væk gik en ældre dame forbi dig og skyndte sig at ringe til os. Og så endte du her" Jeg så bare forvirret ud.. For mig var det bare en kæmpe umulig knude som alle undtagen mig kunne binde op.

Mig og min mor var nu kommet hjem, vi gik igennem stalden og syge folden hvor der lå en halvdød vallak. Alexander stod i fordøren og så forskrækket ud. Han skyndte sig hen og krammede mig. Jeg kunne se at han ikke kunne holde tårene tilbage!

Alexanders Synsvinkel

Jeg skyndte mig bare hen til min pige og krammede hende! Jeg kunne ikke holde tårene tilbage. Tanken ved at skulle miste hende pga. mig og min dumhed kunne ikke holde tårene tilbage. Hun spurgte mig hvor jeg havde været. Jeg svarede: " Væk.. Væk fra mit hjem, min mor, min far og mine søskende. Jeg kunne ikke holde dem ud mere. Det hele skete lige efter jeg havde skrevet til dig. <3 

Var det en lille tårer jeg kunne se på hendes kind? Hør Sophie! Jeg kan forklarer det hele! Vi er 15 år nu! Men kan det vente et halvt?

Sophies Synsvinkel

Han kiggede på mig, som han aldrig havde gjordt før. Var det så nu? Imens alle kiggede på? Skulle jeg bare læne mig ind til ham?! Det hele stod uklart for mig..

The Shadow HorseWhere stories live. Discover now