Kærester?

82 4 3
                                    


 Sophies Synsvinkel

Så skete det. Jeg vidste godt at jeg skulle have en kæreste, men Alexander?! Jeg havde altid troet at jeg bare var hans ven, for det var jo det han sagde! Det føltes godt, men alligevel. Hvad var meningen med: "Jeg har været væk, Vi er jo 15 år nu" Og at jeg først måtte få en foklaring om et halvt år?

Alexanders Synsvinkel

Det var dejligt endeligt at få noget clearet med Sophie. Men jeg ved at Sophie meget gerne vil have at vide hvad der var sket. Jeg ved at hun er meget følsom overfor heste, og hvis hun fik at vide min historie ville hun sikkert knække, og vores forhold vil være forbi.. Jeg tror bare at jeg får hende til at glemme det.

Nu var kysset ikke længere rart, det føltes som en mørk sky som lige er landet over os. Hun trak sig fra mig og smilte sødt. Det smil som jeg aldrig har kunnet modstå. Jeg trak hende ind til mig og jeg fik nok mit sidste kram.

Sophies Synsvinkel

Det går ikke, hvis jeg ikke kan stole på ham kan vi jo ikke være kærester. Jeg fik mig ud af hans favn. Kiggede ham dybt i øjnene og sagde: "Det går ikke Alexander" Nu kom tårene igen, det hele flød ud af ham. Jeg ved ikke hvorfor? 

Alexanders Synsvinkel

Alt eller intet: "Lige da jeg havde skrevet til dig, sagde min mor til mig at Hori var syg" Jeg sagde det så hurtigt at jeg lige blev nød til at sige at Hori jo var min hest. Men: "Min mor sagde at han var så syg at han skulle aflives. Jeg begyndte at råbe.. Så slog jeg min storesøster: Maria.. Og løb min vej, over til stalden hvor jeg ikke kunne finde Hori. Så rang min tlf. det var Maria, hun forklarede alt om dig og din tur til hospitalet. Jeg skyndte mig hjem til dig og var der i ca. 10 min. Så kom du" 

Jeg kunne se at Sophie rystede.

The Shadow HorseWhere stories live. Discover now