~8~

1.4K 95 2
                                    

~8~

Lexi p.o.v.

Na een paar minuten bij Jayson achterop gezeten te hebben, komt eindelijk m'n school in het zicht. Ik geniet van de snelheid en de wind die m'n haren optilt. Als we eindelijk voor m'n school staan, spring ik van de motor af. Jayson stapt ook van z'n motor af en daarna zet hij hem uit en tegen het hek aan. We doen allebei onze helm af, waarna Jayson ze opbergt onder de zitting van de motor.

Hij pakt mijn hand vast en samen lopen we naar binnen. Ik zie eer paar verbaasde gezichten, maar ik trek me er maar niets van aan. Net op het moment dat we de school binnengaan, gaat de bel. 'Shit..' zeg ik. 'Maak je geen zorgen, liefje, ik regel het wel. Welke les heb je nu?' zegt Jayson met een lieve glimlach. 'Uhh.. Ik heb nu gym, helaas.' zeg ik met een pruillipje. 'Aww schatje toch, dan moet je bewegen..' zegt Jayson met een grijns. 'Jaa.. Je weet dat ik daar niet van hou.' vertel ik hem. 'Hmm, nu weet ik het inderdaad.' zegt hij. 'En meneer Ross weet ook dat ik er niet van hou en daarom laat hij me altijd een extra rondje rennen. Daar word ik echt zo chagrijnig van, nog chagrijniger dan als ik..' verder kwam ik niet. 'Ho ho genoeg over meidenproblemen graag. En die meneer Ross, die ken ik. Dus dat komt ook wel goed. Schiet nu maar op en verplaats dat kontje van je naar de gymzaal.' zegt Jayson, terwijl hij in m'n kont knijpt. 'Kneep je nou net in m'n kont?!' vraag ik. 'Ja.' zegt hij met een grijns die ik graag van z'n gezicht af wil halen. Ik zie dat hij z'n arm beweegt richting mij. 'Raak me niet aan!' roep ik. 'Ik raakte alleen aan wat van mij is.' zegt hij met puppyoogjes. 'Ik ben nog altijd van mezelf hoor.' zeg ik hem. 'Van mij!' gromt hij.

Ugh wat is dat toch met Alpha's en bezitterig zijn. Ik ben onderweg naar de gymzaal, die aan de andere kant van de school is. Ongeveer twee minuutjes later ben ik er en Jayson houdt de deur voor me open. 'Gaat u voor, mevrouw.' zegt hij met een bekakt accent. Ik schiet in de lach. 'Dankjewel meneer, komt u ook naar binnen?' zeg ik in een raar accent terug. 'Ik begeleid mijn dame graag naar binnen.' zegt hij terug in een ander accent. We barsten allebei in lachen uit.

Snel open ik de deur van de tweede gymzaal, waar ik dus les heb. 'Ah als we daar mevrouw Adams niet hebben. Toch besloten om nog deel te nemen, Alexandria?' zegt meneer Ross boos. 'Uh.. Ja, ik wil mijn lievelingsvak voor geen goud missen, meneer.' zeg ik met een grijns. De hele klas begon te lachen. Hij merkte het sarcasme ook duidelijk op.. 'Nou als je gym zo leuk vind, mag je nu twintig keer opdrukken, mevrouw Adams. En de rest, pak de honkbalspullen en ga naar het grasveld.' zegt meneer Ross met een duivelse lach. Iedereen begint naar het materiaalhok te lopen en al snel zijn ze allemaal weg. 'Twintig?! Dat kan ik echt niet!' roep ik. 'Met deze motivatie kun je er zeker wel dertig, mevrouw Adams.' Net op dat moment komt Jayson ook binnen. 'Hmm dat vind ik niet zo'n goed idee, Eric.' zegt Jayson. 'Uh Alpha Jayson, wat doet u hier?' vraagt meneer Ross verbaasd. 'Ik kwam m'n meisje veilig wegbrengen. Maar dertig keer opdrukken lijkt me nou niet bepaald veilig, vooral niet voor een jong meisje. Vindt u ook niet?' zegt Jayson. 'Uh n-nee. Nee Alpha.' zegt meneer Ross. 'En laat ik nooit meer merken dat je je Luna probeert te straffen. Dat zal niet goed voor je aflopen. Eric.' zegt Jayson. 'Nee Alpha! Natuurlijk niet, het zal nooit meer gebeuren!' zegt meneer Ross.

Na school staat Jayson me al op te wachten. 'Hey liefje. Ik zal maar niet vragen hoe school was, want ik denk dat ik het antwoord toch al weet, haha. Maar als we thuis zijn moeten we even wat dingetjes bespreken over je introductie naar onze roedel.' zegt Jayson nadat hij me een klein kusje heeft gegeven op m'n lippen. Ik knik en pak dan een helm aan van hem. Als we allebei zitten en ik me stevig aan hem vastgeklampt heb, scheurt Jayson ver weg van mijn school.


~

150 READS!! THANK YOU GUYS <3

Sorry voor dit saaie hoofdstuk, maar in het volgende hoofdstuk dat ik er waarschijnlijk morgen op ga zetten, gaan er wel wat interessante dingen gebeuren.


Comment & vote!


X

you, my little mate. (NL)Where stories live. Discover now