~1~

1.9K 90 1
                                    

~1~

Ik werd wakker van de oorverdovende schreeuw van mijn moeder. 'Lexi, Lexi! Je moet de tweeling zo naar school brengen!' O ja.. Dat was ik helemaal vergeten. Ik moest ze brengen, omdat m'n ouders een belangrijke vergadering hadden. Ik rolde uit m'n bed en ik liep meteen door naar de badkamer. Ik sprong onder de douche en waste mijn haren. Nadat ik gedoucht had, borstelde ik m'n haren en föhnde ik ze nog even snel.

Ik liep door naar m'n kledingkast en ik trok m'n large t-shirt, zwarte short en doc martens aan. Ik deed nog even snel wat make-up op en rende de deur uit.

Gelukkig had ik vandaag nog vrij. Morgen begon de hel weer, die school heet. M'n zusjes stonden allebei al klaar. 'Goedjemworgun Lexi' zei Lizzy, de oudste van de twee, met haar mond vol cornflakes. 'Hebben jullie zin in de eerste dag van groep 3?' Vroeg ik ze. Lizzy zei 'ja' , terwijl Siërra 'Neee' schreeuwde. Siërra was een soort van mini-me. Haar lievelingskleur is ook zwart. Nadat ik mijn ontbijt op had, liep ik met ze de deur uit.

Onderweg naar school probeerde Siërra nog terug te rennen naar huis. Ik pakte haar hand wat steviger vast, waarna ik stevig doorstapte. Het was heerlijk weer, het was tenslotte nog zomer. De zonnestralen voelden heerlijk aan op m'n huid.

Na 30 minuutjes lopen kwamen we dan eindelijk aan bij de scholen. Een basisschool en een middelbare school. Ze liggen naast elkaar omdat dat makkelijker is met het verkeer. Ik sleurde Siërra mee, wat echt niet makkelijk was, terwijl Lizzy vrolijk naar binnen rende. Toen we eindelijk binnen waren, moest ik nog zoeken naar hun klaslokaal. Eindelijk!

Ik liep naar binnen, naar hun juf toe. 'Goedemorgen mevrouw' zei ik opgewekt. 'Goedemorgen, ben jij de zus van deze twee dames?' Zei ze.
'Ja, ik ben Lexi.' Ik gebruikte altijd een afkorting, mijn echte naam is veel te lang. 'Ik ben juf Katharine.' zei ze met een glimlach, die bedoeld was voor m'n zusjes. 'Nou dan zal ik Lizzy en Siërra hier maar achterlaten.' Ik wilde me omdraaien toen Katharine opeens begon te praten. 'Zou je alsjeblieft nog even kunnen blijven? We doen altijd een kennismakingsrondje met de ouders, en aangezien hun ouders niet mee zijn, zou ik het waarderen als jij zou blijven.' Leuk.. 'Ja natuurlijk, dat is goed hoor.'

Toen alle kinderen in de kring zaten, en de ouders en enkele broers en zussen in een kring er omheen, begon juf Katharine te praten. 'Welkom allemaal. Zullen we beginnen met voorstellen? Eerst het kind en daarna de bijbehorende ouders of broers of zussen.' Een zachte 'ja' klonk in het klaslokaal.

Een klein jongetje begon. 'Ik ben Cameron.' Waarop zijn broer, die me erg bekend voorkwam zei: 'Ik ben Jackson Johnson, de broer van Cameron.' O tuurlijk. Hoe kan ik hem nou vergeten... Hij is de zoon van Alpha Jack, van mijn roedel, Power Growl pack. Jackson word volgend jaar 21, en dan is hij volgens de regels de nieuwe Alpha. Mijn vader is de beta. En hij probeert altijd tussen mij en Jackson aan te pappen, duidelijk voor z'n status in de roedel.

Er waren meer mensenkinderen als wolven. Deze stad grensde aan 3 territoriums. Deze stad was het vrije gebied. Na een paar kinderen, was het meisje aan de beurt, die hevig met Siërra aan het kletsen was. Ze hadden beide dezelfde schoenen aan als ik. Mini doc martens. Zo schattig. ' Ik ben Holly Jones' zei ze met een grote glimlach. 'En ik ben haar moeder, Roselynn Jones' Dus de dochter van de Luna van Moonlight pack, was vriendinnen met Siërra. Dit kon nog eens lastig worden als ze wilden afspreken. Volgens mij waren onze roedels bondgenoten, maar je kon nooit weten wanneer dat zou veranderen.

Na het voorstelrondje en wat kennismakingsspelletjes, mocht iedereen eindelijk gaan. 'Hebben jullie het een beetje leuk gehad vandaag?' Vroeg ik aan m'n zusjes. 'Ja ! Ik vind school echt superleuk!' Riep Lizzy. 'En jij Siërra?' Vroeg ik haar. 'Mwah, minder erg als ik verwachtte. En ik heb een nieuwe vriendin.' Zei ze. 'Wat leuk Siërra! ' zei ik. 'Lexi, mag ik morgen bij Holly spelen?' Zei Siërra terwijl ze me smekend aankeek. 'Van mij mag het, we moeten het alleen wel aan mama vragen omdat Holly ook een dochter is van wolven.' Zei ik. 'Oke Lexi' zei Siërra terwijl ze aanbelde bij ons huis.

M'n vader deed open. 'Hai pappie!' Riep Lizzy. 'Hey lieverd.' Zei m'n vader terwijl hij haar optilde en ronddraaide in de lucht. 'Goedemiddag vader.' Zei ik, terwijl ik Siërra meenam naar binnen. Mijn vader was altijd een beetje afstandelijk, te formeel en overbeschermend. Hij wilde ook dat ik niet te informeel deed, omdat het dan zou 'lijken alsof hij niet de baas is'. Onzin. De band met m'n vader is nooit zo goed geweest. Hij vertelde me vaak dat ik iets fout deed enzo.

M'n moeder zat thee te drinken aan de keukentafel. Nadat Lizzy en Siërra alles hadden verteld aan onze ouders, begonnen ze over mijn schooldag morgen. 'Alexandria, je moet morgen om half 9 op school zijn.' Zei m'n vader. 'Ja vader, dat weet ik.'

Na een lang gesprek over school en me gedragen, gingen we eten. Na het eten ging ik naar mijn kamer. Mijn kamer is best wel groot. Ik ging douchen in mijn badkamer. Ik deed m'n haar in een vlecht en ging whatsappen met m'n vriendinnen.

Rond twee uur ging ik maar slapen. Ik moest tenslotte al om half acht opstaan.

------
Dit hoofdstuk is in verleden tijd geschreven, de volgenden zal ik allemaal in tegenwoordige tijd schrijven.

~ Comment & vote! ~

X

you, my little mate. (NL)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin