~7~

1.5K 91 2
                                    

~7~

Jayson p.o.v.

Wat ben ik boos op haar vader, hij geeft alleen maar om z'n reputatie. En hoe durft hij haar te slaan?! Als hij Lexi's vader niet was, had ik hem wat aangedaan. Gelukkig komt ze nu wel bij mij wonen. Toen we eindelijk in de auto zaten, onderweg naar mijn huis was ik echt zo benieuwd wat ze er van zou vinden.

Gelukkig vind ze het mooi, ze was wel duidelijk verbaasd over hoe groot mijn huis is. Eigenlijk wilde ik niet zó'n groot huis, maar m'n vader had er op aangedrongen. Nou ja, het huis is tenminste groot genoeg voor al onze pups. Want ja, ik hou echt van kinderen, dat zou iedereen misschien verbazen, maar toch is het zo.

Uiteindelijk liepen we door naar mijn slaapkamer. Mijn Lexi vroeg of ik iets had om aan te doen. Ik gaf haar m'n kleinste joggingbroek en shirt en wees haar waar de badkamer is. Toen ze eindelijk klaar was, bewonderde ik hoe goed ze er uit zag in mijn kleren. Ze nam een aanloop en plofte op m'n bed waarna ik naast haar er in kroop. Ze draaide haar rug naar me toe, dat vond ik niet zo leuk dus draaide ik haar terug. Ik gaf haar een kusje en daarna draaide ze zich weer om, dus besloot ik om haar maar te laten. Wel leg ik m'n armen om haar heupen en zo vallen we in slaap.


~volgende dag~


Ik word wakker van Lexi die zich omdraait in haar slaap. Ik grinnik als ik haar mooie slapende gezichtje zie. Mijn wolf gromt zachtjes en tevreden. Ik ga rechtop zitten en dan kijk ik op de wekker die op m'n nachtkastje staat. 7:16. We moeten maar eens opstaan, omdat het woensdag is moet Lexi zo naar school. Ik geef haar snel een kusje op haar voorhoofd en dan rol ik uit m'n bed.

Ik besluit om een ontbijtje voor haar te maken. Even nadenken, hoe maak je pannenkoeken? Ik heb echt geen idee.. Uh bloem, eieren, water, dat is het denk ik. Ik doe alles in een grote kom en roer het door mekaar. Nadat ik het gasfornuis aangezet heb en de koekenpan erop gezet heb, doe ik de bakboter in de pan. Ik schep een beetje pannekoekenmix in de pan. Ik laat m'n pannekoek bakken, terwijl ik ondertussen een spatel pak. Ik wil hem omdraaien, maar ik krijg hem niet los. Er begint zich een grote rookwolk te vormen dus zet ik snel het gasfornuis uit en in de tussentijd is de pannekoek helemaal zwart en verbrand.

Ik schrik op van gegiechel achter me. 'Jayjay, je had het ook aan mij kunnen vragen hoor.' zegt Lexi. 'Maar Jayjay wilde je verassen.' zeg ik met een pruillipje. Ze heeft me een bijnaam gegeven, dat is zo lief. 'Dan zul je eerst moeten leren koken, nou ja nu je mij hebt hoeft dat natuurlijk niet meer.' zegt ze. 'Mooizo, want ik kan echt niet koken. Wat dacht je van een broodje pindakaas?' lach ik. 'Verras me.' grinnikt ze.

Nadat ik 8 boterhammen gesmeerd heb, loop ik naar de woonkamer toe, waar Lexi op de bank zit. Haar ogen worden groot als ze mij ziet. 'Zo, zo, de grote jongen heeft honger.' zegt ze quasi-serieus. 'Nee, deze zijn allemaal voor jou hoor, schatje.' zeg ik alsof ik doodserieus ben. 'Dat zijn er wel weinig hoor.' zegt ze sarcastisch. Lexi pakt een boterham en begint hem op te eten. Als ze hem eindelijk op heeft, heb ik er al drie op. 'Ugh ik zit vol.' zegt ze. 'Dat meen je toch niet serieus? Maar eentje?' zeg ik verbaasd. 'Ik eet 's ochtends nooit veel, maar voor jou zal ik het proberen hoor.' zegt Lexi met een glimlach. Ik werk op mijn eigen tempo *kuch* heel snel *kuch*, nog drie boterhammen naar binnen.

Lexi heeft nog een halve boterham in haar hand. 'Nu kan ik echt niet meer, hier eet jij maar grote jongen. Jij moet tenslotte nog spieren krijgen.' giechelt ze. 'Hé!' roep ik terwijl ik de halve boterham in één keer naar binnen prop. 'Ik weet wel dat ik mooie spieren heb!' ik trek mijn shirt een stukje omhoog en beweeg dan een beetje heen en weer, terwijl ik knipoog.

Lexi laat haar handen over m'n nou ja soort van sixpack heenglijden. 'Hmm ik heb beter gezien.' zegt ze. 'Wie? Waarom kijk je daar naar?' vraag ik in paniek. 'Rustig maar, het was een grapje. Jij hebt de mooiste sixpack hoor.' zegt ze. Gelukkig, ik was al bang.

'Hé Lex, moeten je je niet eens gaan omkleden voor school?' vraag ik aan haar. 'Oh ja helemaal vergeten! Maar ik heb helemaal niks om me om te kleden..' zegt ze met een bedroefde blik. 'Ik heb wel wat voor je.' zeg ik. 'Ja, want jou kleren staan me ook zo sexy en zijn niet te groot ofzo.' zegt ze sarcastisch. Ik til haar op van de bank en ik draag haar naar boven.

Als we in mijn kamer zijn geef ik haar een grijs t-shirt. Ze loopt naar de badkamer met haar kleding en even laten hoor ik de douche. Nog wat later komt ze de badkamer uit. Ze heeft mijn shirt aan en het valt als een jurk. Ook heeft ze haar dr martens aan en de armbandjes die ze gisteren om had. Ze vraagt me of ik ook een haarborstel heb, dus pak ik die voor haar.

Als we beiden klaar zijn, lopen we hand in hand naar de garage. Ik besluit om haar weg te brengen met m'n zwarte motor. Ik zie haar bewonderend staren als ik de sleutel er in steek. Ik doe de garagedeuren open en rij mijn motor naar buiten.

Als we buiten zijn zie ik haar rillen. 'Het is zomer, hoe kan je het koud hebben, lieverd?' vraag ik bezorgd. Ik doe m'n zwarte leren jas al uit. 'Meisjes zijn niet gemaakt om zichzelf warm te houden, daar ben jij voor.' zegt ze met een glimlach. Ik trek mijn jas bij haar aan en ze knikt dankbaar.

Ik geef haar een helm aan en zet de mijne op. Als ze hem op heeft, til ik haar op m'n motor. Ze slaat haar armen om me heen, wanneer ik ook zit. Dit voelt goed zo. Als ik gas geef, voel ik haar grip verstrakken. Snel scheur ik naar haar school toe.



~

Sorry dat het zo lang duurde! Maar ik was ziek en ik had niet heel veel inspiratie en ik ben dus echt gewoon heel ziek. Maar als goedmakertje zal ik morgen of uiterlijk overmorgen een nieuw hoofdstuk er op zetten!

Comment & vote!

X

you, my little mate. (NL)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt