•47.

304 30 0
                                    

Zatvoril som oči. Och.. Čo som urobil? Išiel som za ňou na balkón a postavil sa do dverí, o ktoré som sa oprel.,,Am.. Prepáč.. Nechcel som zvýšiť hlas" Povedal som a sklonil som hlavu.,,Nie na teba. To bolo myslené vďaka nim. Tím čo po nás idú"

"To vážne? Pretože vieš na mňa nakričať aj za hocijakú hlúposť a ešte keď to povieš tým svojim odporným tónom." Vzlyka som. "Ja už nevádzem, Dominic.." skryla som ai tvár do dlaní.

,,Stále ti len ubližujem" Vzdychol som si.,,Niesom muž akého si zaslúžiš"

"Prosím, už viac nekrič.." Potiahla som nosom..

,,Nebudem" Povedal som.

Potiahla som ho za ruku. "Poď sem.."

Objal som ju.

Schúlila som sa mu v náručí. Aj napriek všetkému, bolo to jediné miesto, kde som sa cítila bezpečne.

,,Pôjdeme spolu proti všetkým" Pošepkal som.

"Spolu.." Objala som ho pevnejšie.

,,Odpusť mi všetko" Povedal som.

"Že si to ty.." Zasmiala som sa a dala mu bozk na líce.

Od toho momentu prešli dva týždne a so mnou a Am sme mali už len dobrý vzťah. Žiadne hádky, žiadne doťahovačky, či podobne. Jednoducho, život v mieri. Aj keď síce okolo nás bola rozpútaná vojna a my sme sa občas zapojili, aby sme zabili o niekoho viac. Z našich zatiaľ nikto nezomrel, čiže to je len dobré. Od toho incidentu som sa Amberinej krvi ani len nedotkol no a teraz spolu s ňou stojíme pred tými mágmi, či ako ich mám nazvať a zatiaľ sa len rozprávame predtým než tu vypukne vojna.

"Budete pykať za to, čo ste spravili môjmu bratovi a jeho manželke.. Od teba Amber by som to naozaj nečakal. Eugen ťa miloval ako vlastnú a ty sa tu kurvíš s upírom? Hanba ti." Vypľul na mňa nevlastný strýko. Vo mne vypukol hnev. "Milujúci rodičia?!?! Oni ma nenávideli! Najmenej stokrát sa ma Eugen pokúšal zabiť a v tú noc, by sa mu to aj podarilo, nebyť Dominica! Tak neviem, z akej riti si nabral, že to boli milujúci rodiča! Vieš, koľko mám jaziev, ktoré sa nikdy nezahoja?! A terez nehovorím len o jazvách na tele, ale aj tie psychycké! Tak mi tu nenadávaj do kuriev, keď som ani len nikdy iného chlapca nechytila za ruku!" Zakričala som a chytila Dominica za ruku. Mala som celé červené líca od hnevu. Zasmial sa. "Aj keby ťa iba chránil, je to upír. A vzťahy s upírmi sa netolerujú." Zavrčal na nás.


,,Áno a čo s tým spravíte? Mňa a Amber sa ani nedotknete! A navyše vysal som sám aj jej otca a aj matku, čiže mám ich schopnosti, takže máte ešte niečo s čím sa chcete podeliť? Myslím okrem tých klamstiev, čo tu kričíte na Amber? Lebo ak nie, tak môžme kľudne bojovať" Uškrnul som sa na nich, ale v mojom vnútri to vrelo.

"Čo?" Nechápavo sa opýtal. Dominic chcel ničo povedať, ale skočila som mu do reči. "Áno, spravil to. Čo znamená, že je mágom aj on, čiže náš vzťah neporušuje žiadne zákony. A ich smrť, sa môže považovať za záchranu môjho života. Alebo to, že chcel našu lásku spraviť zákonnou. Nie nejakú, čo porušuje zákony." Viem, že sme vtedy spolu neboli, no oni to vedieť nemusia. Všetci ostali šokovane stáť. Na toto už nemali žiadne výhovorky. Takto jednoducho sa dá náš zákon obísť.

,,No.. Takže otázka je.. Chcete predsa bojovať?" Víťazoslávne som nadvihol obočie.

"Uhm.. Nie.. Ja viem, aký bol môj brat, bastard. Ale povinnosť je povinnosť. Musel som sa aspoň pokúsiť, pomstiť ich." Uhol očami. Strýko ku mne nikdy nebol zlý, vždy keď bol u nás, tak som sa zaobišla bez trestov a bitiek. Alebo keď som uňho bola na prázdniny. Nemusela som sa báť, že sa mi niečo stane. Ale teraz.. No chápala som ho. Môj druh, berie tieto veci veľmi vážne. Preto sa musel aspoň pokúsiť pomstiť. "Ak by si niečo niekedy potrebovala, vieš kde ma nájdeš.." Kývol mi na pozdrav a odišiel aj so svojimi priateľmi.

Beautiful Creatures ✔️Where stories live. Discover now