23.

766 58 11
                                    

Vošla som tam.,,Tak super.. Vidím, že sa tešíš, keď už tu netrpezlivo vyčkávaš" Zasmiala som sa. Otvorila som šatník a vybrala moje ružové šaty.,,Obleč si ich.. Sú flexibilné nič by sa ti nemalo stať" Zasmiala som sa a podala som mu ich do ruky.

Nedôverčivo som na ňu pozrel.,,Vážne? Ja som ti mal čo dovoliť... Ak si ich oblečiem?? Čo potom??"

,,Odfotim ťa" Zasmiala som sa.,,Hm.. Neviem možno si to nechám možno to dám niekam na net.. Vieš keď ma naštveš alebo podobne" Zasmiala som sa.,,Oh bože to by mi totálne získalo viac nasledovateľov a priateľov na Facebooku.. Hah.. Len žartujem teda s tým posledným" Zasmiala som sa.,,No šup šup.. Obleč si ich!"

,,Odfoť ma, daj to na net.. A ja zabudnem, že ťa milujem.. Povesť mojej rodiny musí byť čistá.. Je jedno čo si myslím ja.. Ak sa o to nepostarám ja, moja rodina to zariadi za mňa"

,,Hej.. Len kľud tiger.. Neboj sa.. Samozrejme to nikde nedám. Ale. Obliecť si to musíš" Zasmiala som sa.

Rýchlo som sa obliekol, otočil som sa okolo vlastnej osi a prezliekol som sa naspäť do svojich veci.. Nemala šancu odfotiť si ma.,,Ďalší pokus nebude" Povedal som a rozrtrhal som šaty na malé kusky..

,,Hej.. Ja som ich mala rada!" Povedala som ale potom som sa začala neuveriteľne nahlas smiať a nevedela som sa zastaviť.,,Upír v ružových šatách.. Ja sa niekedy tak milujem" Smiala som sa ako šialená. Občas som ani nevedela dýchať.

,,Ty si prípad" Krútil som nad ňou hlavou.,,Poď, Pôjdeme spať.. Zajtra sa idem zbaviť tých grázlov"

,,Okej" Ako povedal tak urobil.

Ráno som vstal skoro.. Do domu prišla Rebeka a malá British, aby ostali s mojou Bri.. Ja som zatiaľ išiel s chalanmi pozabíjať tých idiotov, ktorí chceli Bri ublížiť.. Vrátil som sa až neskoro v noci, keď som sa ubezpečil, že bude Bri v poriadku.. Dal som vedieť jej otcovi a ľahol si k nej do postele.. Zo zadu som ju objal a dal jej bozk do vlasov.

,,Som rada, že si sa o to postaral. Milujem ťa" Povedala som otočená chrbtom od neho.

,,Ja viem, teraz si v bezpečí" Prisunul som sa k nej ešte bližšie.

,,S tebou sa tak cítim. "Usmiala som sa"

KONIEC!

Dúfam, že sa vám tento krátky príbeh páčil.

@TikaTuka a @SweetBlueMbj sú jednoducho #1 😂😂😂 ale nie žartujem.

No teda možno 😂😂😂

Ďakujeme, že ste si našli čas a prečítali našu spoločnú tvorbu ❤

V roli Barbie (Britanny) som písala ja @TikaTuka 💜
V roli Darrena písala @SweetBlueMbj 💙

Každých čitateľov aj tak milujeme 💜💙💜💙

Nechcem nič hovoriť, ale aj ja aj @SweetBlueMbj píšeme väčšinou (Ehm.. Vždy) príbehy o upíroch. Samozrejme väčšinou každá sama, ale aj na jej profile aj na mojom nájdete spoločné príbehy. Keby ste nevedeli tiež sú v našich Reading Listoch. Čiže ak sa vám príbehy tohoto štýlu páčia môžete sa na to kľudne pozrieť. Nápad na tento príbeh bol môj, pretože Barbie a Upír Je rozhodne zaujímavá kombinácia no a v našich príbehoch sa budú vyskytovať väčšinou také, pretože nám môže fakt napadnúť čokoľvek. 😂

Cover by me... 💜

TikaTuka💜

Barbie's Bodyguard [DOKONČENÉ] ✔ Where stories live. Discover now