12.

606 68 0
                                    

Zhrozene som sa pozerala na to, čo sa odohráva. Tú otázku si vyložil úplne inak ako mal. Ja som úplne stuhla a pozerala naňho s vytreštenými očami. Nezmohla som sa ani na slovo. Len nech to neurobí. Moja pokožka je príliš krásna, aby bola takto porušená.

Dal som jej dole parochňu, ktorú som hodil za seba.. Rozpustil som jej vlasy a odhrnul jej ich z krku.. Nosom som nasal jej vôňu.,,Sladká" Povedal som a nosom som jej prešiel po krku.Jej tep sa zrýchlil.. Prešiel som jej tesákmi po koži a hľadal som jej žilu. Keď som ju našiel, prešiel som po nej jazykom.,,Tak čo?? Mám to spraviť, alebo si budem musieť vystačiť s krvou z nemocnice?" Prešiel som perami po jej krku a zubami sa zastavil na jej pulzujúcej žile.

Nevedela som, čo povedať. Jediné čo zo mňa vyšlo bol nejaký chabý pokus o záporenie, čo skôr znelo ako keby mačke stúpli na chvost. Fakt som teraz nemá? V takejto situácii? Do pekla s tým. Keď už to spraví tak nech ma rovno zabije! S nejakým boľavým krkom žiť nechcem a už vôbec nie ak mi tam zostanú jazvy.

,,Mlčanie znamená súhlas, Bri...."

,,N" Bolo asi jediné, čo by sa mohlo podobať na nie.. Inak povedať vážne neviem.. Už toto prinieslo veľa úsilia.

Povzdychol som si.,,Ty si naozaj myslíš, že by som to spravil bez tvojho plného súhlasu?" Pokrútil som nad ňou hlavou a trocha sa od nej odtiahol.

Trochu sa mi uľavilo, keď to povedal, ale stále som sa bála a mlčky ho sledovala.

Zapozeral som sa na ňu.. Jej oči boli od strachu dokorán a jej hruď sa pohybovala tak rýchlo a silno, že sa ma vždy dotkla.,,Bri?" odmlčal som sa.,,Zbal si veci, ktoré si odo mňa dostala a potom príď dole.. Myslím, že už si pripravená odísť so mnou domov"

Preglga som.. Mám s ním niekam ísť? S ním?

,,Notak, Netvár sa tak, vedela si, že so mnou odídeš.. Tvoj otec to sám navrhol.. Vraj v mojom dome s bandou upírov budeš viac v bezpečí" Aj keď si nie som istý, či som jej mal povedať pravdu, povedal som jej to.

Mám byť viac v bezpečí, keď budem v dome plnom upírov? Pokrútila som hlavou.

,,Teraz by som rád vedel, na čo myslíš"

Vystrela som ruky a snažila som sa ho od seba odtlačiť. Potrebujem byť chvíľu sama.

Zhlboka som sa nadýchol.,,Zbal sa, o 10 minút ťa čakám dole pri dverách" Povedal som cez zaťaté zuby a svojou rýchlosťou bol u seba v izbe.

Zosunula som sa po dĺžke steny a ruky zaborila do vlasov. Nemôžem plakať nemôžem plakať. Ešte sa mi rozmaže špirála a to by nevyzeralo dobre.

Barbie's Bodyguard [DOKONČENÉ] ✔ Where stories live. Discover now