15.

590 65 2
                                    

,,To hej.. Je to rodinný klenot.. Tak poď, do konca týždňa tu nikto nebude ale budúci už prídu" Chytil som ju za ruku a ťahal hore po schodoch.,,Vyberieš si izbu." Mrkol som na ňu a začal ju ťahať po rôznych izbách domu.

,,Nechcem nič extra.. Kľudne si postačím s jednoduchou" Usmiala som sa.

Zastal som a neveriacky na ňu hľadel.,,Ty si práve povedala, že .. No fajn.. Mám na teba fakt dobrý vplyv.. Naučila si sa ďakovať, prosiť, už si aj skromná."

,,Hah.. Kto hovorí, že to je tebou?" Zasmiala som sa.

,,Ale.. Nemusíš klamať.,,Mrkol som na ňu a ťahal ju na najvyššie poschodie." Ked už sme tak skromný, budeš spať v mojej izbe, moja posteľ je dosť veľká... A izba ešte väčšia, je tam pohodlný gauč a tak.. Vieš, upíri nespia.. Aspon ťa budem mať pod dohľadom.. Je tam kúpeľňa, šatník, niečo ako obývačka.. Veľa políc s knihami, maliarsky stojan.. Je to strešné poschodie a takmer celé je moje, čiže sa tam zmestíme obaja.. Poď.. Viem, že je to dosť schodov, ale zvládneš to.. Aa toto je moja. Oprava - Naša izba"

,,Uhm.. To ako vôbec nespíš.. Hm trochu podobné Twilightu" Pozrela som naňho.

,,A kto si myslíš, že tú knihu napísal.. Aj keď niektoré naše vlastnosti dosť pozmenila.. Ale nechcela sa nechať odhaliť. Bolo by blbé, ak by nás kvôli jej tvorbe pozabíjali."

,,Takže hovoríš, že Stephanie je upír?" Zasmiala som sa.

,,Áno. Je"

,,Blbosť" Začala som sa viac smiať.,,Videl si ju? Ja keby som sa rozhodla byť upírom rozhodne vyzerám lepšie"

,,A chcela by si?" Vysunul som si tesáky a chrbtom ju oprel o stenu.

,,Nie.. Preboha len to nie" Povedala som.,,Ehm A ako tá premena vlastne funguje?" Pustil ma.

,,Ja vypijem tvoju krv, ty moju" Mykol som plecami a otvoril dvere.

,,To je blbosť" Zasmiala som sa znova.,,Keď ty vypiješ moju krv.. Ako mám ja vypiť tú tvoju? Však budem mŕtva!" Zasmiala som sa. Celé to je divné.

Pretočil som očami.,,Ja si prerežem zápästie a dám ti ho k ústam, tvoje zápästie si dám zasa k ústam ja a naraz tú krv začneme piť.. Takto to je uz celé tisícročia"

,,Tak to je odporné" Bolo mi zle len som si to predstavila.

,,Fajn.. Toto je šatník, tu si odlož veci.. Keď v pondelok príde Rebeka, donesie ti ešte niečo.. Tamto je kúpeľňa a tu budeš spať" Poukazoval som jej rukou veci.

,,Okej" Usmiala som sa.

Barbie's Bodyguard [DOKONČENÉ] ✔ Where stories live. Discover now