Kapitel 42

1K 34 8
                                    

Næste morgen vågner jeg ved at Anthon ligger og piller ved mit hår. Jeg slår øjnene op og smiler til ham. "Godmorgen" siger Anthon og smiler. "Godmorgen" siger jeg tilbage. "Drengene kommer herover i eftermiddag. Vil du blive her?" spørger Anthon. Jeg nikker svagt og strækker mig. "Skal vi gå ud og tage noget morgenmad?" spørger Anthon og jeg nikker.

Anthon giver mig en af sine t-shirts som jeg kan tage på, da jeg kun har mine trusser på og det ville være en smule akavet hvis jeg gik op til Anthons familie næsten nøgen. Vi går sammen ovenpå og ind i køkkenet. Anthons familie sidder og spiser ved spisebordet. De kigger på os og smiler. "Vil i spise sammen med os?" spørger Anthons mor.

"Det kan vi vel godt" siger Anthon og kigger spørgende på mig. Jeg nikker og sætter mig, så jeg sidder imellem Asta og Anthon. "Vi kører til Fyn her om lidt, Anthon. Du må godt invitere nogle over og de må godt sove her, men du må IKKE holde fest" siger Anthons mor og kigger strengt på ham. "Ja ja" siger Anthon og begynder at spise.

-

Da klokken bliver omkring 1 kommer Teodor, Maxi, Lauge, Munke, Jacob og Thor. Vi sætter os ud på terrassen og snakker lidt frem og tilbage. Vi drikker lidt, men ikke så meget at vi bliver fulde af det. Vi har det mega hyggeligt hele eftermiddagen. Da klokken bliver syv beslutter vi os for at finde noget at spise. Vi går lidt rundt i Gentofte og drengene bestemmer at vi skal spise på et pizzaria, som er helt nyt.

Vi går derind og vi siger hvad vi skal have. "Hvor meget liver det?" spørger Anthon og tager sit kreditkort frem. Manden som står bag disken kigger lidt på mig. "I kan få det gratis" siger manden og kigger på Anthon. "Hvis jeg kan have sex med pigen" fortsætter han.

Bedre End Rihanna - AfsluttetWhere stories live. Discover now