Kapitel 30

1.2K 46 5
                                    

Jeg vågner af at min mobil ringer. Jeg tager den hurtigt uden at tjekke hvem det er.

"Hej DN" siger en meget bekendt stemme.

"Hej Thor" siger jeg træt og gaber.

"Jeg tænkte på om du ville lave noget sammen? Jeg ved ikke om du har læst min besked. Du har ihvertfald ikke svaret" siger Thor og smågriner.

"Øhm... Nej jeg har ikke set din besked" siger jeg for at undgå det akavede ved at jeg har set hans besked, men ikke svaret. "Men ja. Jeg vil gerne lave noget" tilføjer jeg.

"Fedt. Øhm... Vil du lave noget specielt
eller skal vi bare være sammen hjemme hos mig?" Spørger han.

"Vi kan godt bare være sammen hjemme hos dig" siger jeg.

"Okay. Du kan bare komme hjem til mig når du er klar" siger Thor.

"Okay. Vi ses" siger jeg og lægger på.

Jeg kigger ned ad mig selv. Måske burde jeg skifte tøj. Det er ikke lige det pæneste tøj ever. Jeg tager hættetrøjen og joggingbukserne af og smider det ind i mit skab igen. Jeg tager istedet nogle sorte, stramme shorts og en croptop med sorte og hvide striber.

Jeg lægger lidt make up og sætter mit hår op i en høj hestehale. Jeg tager min mobil i lommen og går ud ad værelset.

"Hvor skal du hen?" Spørger min mor da jeg står og tager sko på. "Jeg skal hjem til Thor" siger jeg. "Nå, okay. Hils ham" siger hun. "det skal jeg nok" siger jeg inden jeg lukker døren efter mig.

Jeg går og kigger lidt i min mobil på vejen hjem til ham. Jeg kan heldigvis godt huske vejen nogenlunde. Efter et stykke tid kommer jeg hjem til ham.

Jeg går ind i opgangen og går op på 1. Sal. Jeg banker på døren og der bliver hurtigt åbnet. "Hej DN" siger Thor og smiler. "Hej" siger jeg og han trækker mig ind i et dejligt langt kram.

Jeg træder indenfor og Thor lukker døren efter mig. Jeg tager mine sko af og går med ind på Thors værelse. Der er helt ryddet op i modsætning til sidst.

"Jeg lovede jo at jeg ville rydde op til næste gang du kom" siger Thor og smiler. Jeg smiler tilbage og sætter mig ned på sengen.

"Vil du se en film?" Spørger Thor og sætter sig ned ved siden af mig. Jeg nikker og Thor tager sin MacBook og stiller den imellem os. Han logger ind på Netflix og kigger lidt.

"Hvad skal vi se?" Spørger han. "Det bestemmer du" Siger  jeg. Thor finder en film og jeg nikker da han spørger om vi skal se den.

Han starter den og vi sætter os begge helt tilbage i sengen.

Da vi er kommet lidt ind i filmen lægger jeg mærke til hvor tyk jeg faktisk er.

"Jeg burde tabe mig" siger jeg og Thor kigger på mig med hævede bryn. "What? Nej. Din krop er helt perfekt som den er" siger han. "Nej! Prøv lige at se hvor tyk jeg er" siger jeg. "DN, du er ikke tyk. Slet ikke!" Siger Thor og tager den ene arm om mig. Jeg kigger på ham og han smiler svagt til mig.

Han kysser mig blidt på munden og kysset bliver med det samme udviklet til et snav. Jeg sætter mig på Thors skød, men så vi stadig sidder ansigt til ansigt.

Thor placere hænderne på min røv og kysser videre. Han trækker min bluse halvt op og kigger spørgende på mig. "Skal vi?" Hvisker han. Jeg nikker svagt og han trækker min bluse helt af.

Jeg trækker Thors bluse af og kysser ham blidt ned ad halsen. Jeg efterlader et tydeligt sugemærke, men kysser bare videre ned ad hans bryst. Jeg kysser ham igen på munden imens jeg lige så stille knapper hans bukser op. Jeg trækker dem lidt ned og han sparker dem selv af.

"Du er så dejlig DN" mumler Thor midt i kysset. Vi får hurigt alt tøjet af og Thor vender rundt så han ligger ovenpå mig. "Vent lige" hvisker han og trækker sig lidt væk fra mig. Han åbner en skuffe i kommoden som står ved siden af sengen. Han tager et kondom og fumler lidt med det inden han kommer over til mig igen.

-
Yes, yes. Undskyld at jeg ikke har opdateret. Husk at like og kommentere

Bedre End Rihanna - AfsluttetWhere stories live. Discover now