Kapitel 21

1.4K 30 2
                                    

Det bliver aften og vi går ned og spiser aftensmad i restauranten og da vi har spist går vi op på det værelse som Thor og jeg har. "Jeg skal lige hente noget på vores værelse" siger Munke og går ud af værelset. Han kommer tilbage med en flaske. Jeg vil gætte på at det er noget alkohol som jeg sikkert ikke kan lide. Ham tager nogle plastikkopper frem og hælder op. Han giver os en hver og sætter sig ned i den cirkel vi har dannet på gulvet. "Skal vi ikke lege S, P eller K, eller sådan noget" spørger Maria. Vi andre går med til at lege S, P eller K og Anthon starter.

"Thor. S, P eller K?" Spørger Anthon. "S" siger Thor. "Hvor mange gange har dig og DN haft sex?" Spørger Anthon og kigger skiftevis på Thor og jeg. "1 gang" siger Thor og tager armen om mig. "Munke. S, P eller K?" Spørger Thor. "S" svarer han hurtigt. "Hvis du ikke var sammen med Maria kunne du så godt finde på at være sammen med DN?" Spørger Thor. "Det ved jeg ikke. Det ville komme an på om du var sammen med hende. Og det ville komme an på hvordan hun var når jeg lærte hende bedre at kende. Men jeg vil jo altid være sammen med Maria så det behøver jeg jo ikke at tænke på" siger han og kysser Maria.

"DN. S, P eller K?" Spørger Munke. "K" siger jeg. "Du skal give Anthon en Lab Dance" siger Munke. Anthon kigger på mig og sætter sig på den stol som der står bag ham. Jeg går nervøst over til ham. "Vent, vent, vent! Vi skal have musik til det her!" Siger Munke. Han tager sin telefon og sin højtaler og sætter en sang på som jeg ikke kender.

Jeg kigger på Thor. Han kigger bare koldt ud i luften. Jeg forsøger at gøre det som de gør i film når de skal give lab Dance. Jeg har aldrig prøvet det før, men jeg synes egentlig at det går meget godt. Anthon får da ihvertfald boner så jeg gør det vel meget godt. "AHAHAHA! Den er stiv!" Griner Lauge og Anthon holder flovt hånden for så man ikke kan se det. Thor griner heldigvis også. Jeg sætter mig hen til ham og han tager armen om mig igen.

Klokken bliver mange. De andre går ind på deres eget værelse. "Skal vi gå i seng?" Spørger jeg. Thor kommer hen til mig. "Jeg tænkte nu på om... Du ved" siger Thor som tydeligvis har drukket meget mere alkohol end mig. Han kommer helt tæt på mig og lægger armene om mig. Den ene hånd placere han på min røv og den anden på min ryg.

"Jeg har aldrig gjort det på et hotel" hvisker han i mit øre. Han begynder at kysse mig på halsen. Han fjerner hænderne fra min ryg og hiver min bluse over mit hoved. Han vælter mig ned i sengen og kysser mig på munden. Jeg tager hans bluse af og knapper hans bukser op.

Vi har hurtigt fået alt vores tøj af og Thor "kommer ind i mig". Det gør mindre ondt end sidst. Efter lidt tid dumper Thor forpustet ned ved siden af mig. "Godnat smukke" siger han og lukker øjnene. "Skal du ikke have kondomet af?" Spørger jeg forvirret. Thor åbner øjnene igen. "Jeg har ikke kondom på" siger han. Jeg sætter mig op og kigger på ham. "Hvad?" Spørger jeg alvorligt og håber virkelig at han laver sjov. "Er det ikke ligemeget?" Spørger han træt og lukker øjnene igen. "Nej Thor! Det er ikke ligemeget! Jeg er måske gravid" siger jeg. "Vi køber en graviditetstest i morgen" siger han. Jeg lægger mig ned igen og prøver at falde i søvn. Det irriterer mig at han er så fuld at han ikke forstår alvoren i det.

Bedre End Rihanna - AfsluttetWhere stories live. Discover now