Kapitel 7

1.8K 41 4
                                    

Jeg slår øjnene op og sætter mig op. Thor ligger med sin mobil. "Godmorgen" siger han og lægger sin mobil fra sig. "Godmorgen. Hvad er klokken?" Spørger jeg. "11.30 cirka" siger han. Jeg strækker mig og leder efter noget tøj i min taske. Thor lægger hænderne på mine hofter og trækker mig ned til sig. Jeg griner svagt og sætter mig på Thor. Vores læber mødes kort før jeg begynder at kysse Thor ned ad halsen. "Hvad laver du?" Griner Thor. "Kan du da ikke lide det?" Spørger jeg og bliver ved med at kysse ham. "Jo, men..." Siger Thor, men ved tydeligvis ikke hvad han skal svare.

"Jeg skal lige ud og sige noget til Anthon" siger Thor. "Kan det ikke vente lidt" spørger jeg. "Nej!" Siger Thor bestemt og en smule irriteret. Han skubber mig hårdt væk og går ud af teltet. Hvad fanden laver han? Hvad er det jeg har gjort? Jeg sidder lidt med min telefon og jeg tror faktisk på at Thor vil komme ind til mig igen. Men det gør han ikke. Jeg går ud af teltet. Thor sidder der ikke sammen med de andre. "Hvor er Thor?" Spørger jeg. Anthon trækker på skuldrene og det samme gør alle de andre. Jeg sukker og sætter mig ned.

Da der er gået en time er Thor stadig ikke kommet tilbage, men jeg tænker egentlig ikke så meget over det. Vi går op og køber noget frokost og sætter os sammen med nogle som de andre kender. Jeg tager min telefon frem for at skrive en besked til Thor.

DN: Hvor er du?

Thor: Campen

DN: Okay! Kommer over om lidt <3

Jeg spiser videre og imens tager de andre alkohol frem. Jeg glemmer alt om at gå tilbage til Thor, og begynder at feste med de andre istedet. Vi fester i lang tid. Som i virkelig lang tid. Så lang tid at det begynder at blive mørkt. "DN?" Siger en bekendt stemme. Jeg vender mig om og ser Thor stå foran mig. "Ej Hej Thor!" Siger jeg glad. "DN, jeg stod ovre ved campen i 8 timer og ventede på dig. Jeg har ringet og skrevet til dig tonsvis af gange!" Siger Thor irriteret. "Ej, undskyld Thor!" Siger jeg. "Vi skulle jo hjem til dig" siger han roligt. "Ej, undskyld Thor. Jeg er virkelig ked af det" siger jeg. Thor smiler svagt og tager min hånd.

Han trækker mig lidt væk fra de andre. "Jeg skal vise dig noget" siger han. "Hvad?" Spørger jeg. Thor trækker mig hen imod vores Camp. "Imens jeg ventede lavede jeg noget til dig" siger Thor da vi er kommet frem til campen. "Sæt dig ned" fortsætter han. Jeg sætter mig ned og Thor går ind i vores telt. Han kommer ud med en guitar. "Kan du spille guitar?" Spørger jeg overrasket. "Nej" siger Thor og smiler. Jeg griner af ham og Thor begynder at spille lidt. Det lyder okay, især da han også begynder at synge. Jeg smiler stort og begynder at filme det med min mobil.

Jeg stopper med at filme idet Thor er færdig. Han lægger guitaren fra sig og kommer hen imod mig. Jeg rejser mig og Thor lægger hænderne på mine hofter. "Jeg elsker dig" siger jeg og giver ham et kys på munden. "Jeg elsker også dig. Men der er noget jeg bliver nød til at fortælle dig"

Bedre End Rihanna - AfsluttetWhere stories live. Discover now