Kapitel 34

1.2K 47 2
                                    

"Tak Thor" siger jeg igen. Han smiler og kysser mig blidt på munden. "Jeg elsker dig DN" siger han. "Jeg elsker også dig Thor" siger jeg og kysser ham mere voldsomt end før. Jeg trækker mig fra ham og hopper ned. "Jeg skal lige..." Siger jeg og tager pakken med bind. Thor nikker og sætter sig ned i sengen. Jeg går ud på badeværelset og lægger et bind ned i mine trusser.

Jeg går ind til Thor igen og sætter mig på hans skød. Jeg kysser ham og det bliver udviklet til et snav. Døren går op og Thors mor står og kigger på os. "Vi skal spise" siger hun. Thor nikker til hende og jeg flytter mig fra Thor. Jeg tager hurtigt nogle shorts på og går ud og sætter mig ved spisebordet ved siden af Thor.

Vi spiser og imens spørger Thors mor meget ind til mig og mit liv. Da vi er færdige med at spise sætter Thor og jeg os ind på værelset igen. "Skal vi se noget?" Spørger Thor. Jeg nikker og Thor leder lidt efter noget. "Hvad vil du se?" Spørger Thor. "Hmm... Kan vi ikke godt se Gossip Girl?" Spørger jeg. Thor sætter Gossip Girl på og jeg sætter mig op ad ham med dynen over os.

"Thoor. Jeg har ondt i maven" klager jeg. Han tager armene om mig og klemmer mig ind til sig. Han rækker ud efter chokoladen og åbner den. Efter et par minutter har vi allerede spist hele pladen. Vi kommer til et virkelig spændene sted i afsnittet da der kommer en meddelelse op på skærmen om en netværksfejl. Thor sukker og lukker computeren ned. "Hvad skal vi så lave?" Spørger han og kører en tot af mit hår rundt om fingeren.

Jeg sætter mig op og kigger på Thor. Jeg tager en pude og slår ud efter ham uden at jeg rammer. "Voldelig" griner Thor og vælter mig ned i sengen. Han begynder at kilde mig og jeg griner højt. "Thor! Stop!" Griner jeg. Han trækker mig op og kysser mig hurtigt på munden. "Vil du have nogle Chips?" Spørger han. Jeg nikker og Thor går ud af værelset.

Han kommer tilbage med nogle Chips. Han stiller skålen på bordet og tager bukserne og blusen af før han lægger sig ved siden af mig igen. Vi sidder og snakker og griner virkelig meget. "Grib" siger Thor pludselig og kaster en chips over til mig. Jeg prøver at gribe den med munden, men den rammer mig istedet i øjet. "Av!" Udbryder jeg og tager mig til øjet.

Vi begynder begge to at grine og vi har det virkelig sjovt. Klokken 2 er vi begge trætte og beslutter os for at gå i seng. Jeg tager mine shorts af og lægger mig under dynen. Thor sidder med sin mobil rettet hen mod mig. "DN, smil lige" siger han. Jeg smiler til ham og der kommer en blitz frem. Thor smiler og lægger billedet op på sin story. "Godnat" siger Thor og kysser mig. "Godnat" siger jeg og falder hurtigt i søvn.

Note:

Jeg prøver virkelig at opdatere så tit som muligt, men det er liidt svært da jeg skal i skole fra klokken 8 hver dag, skal til fodbold 17.00 til 18.30 hver mandag og onsdag og have tid til venner og familie, men jeg prøver selvfølgelig at opdatere så tid jeg har mulighed for det <3

Kan vi mon komme op på 700 stemmer i dag? Jeg tror det ikke, men jeg håber :D

Bedre End Rihanna - AfsluttetWhere stories live. Discover now