Jednodílovka pro @twinst4r #2

91 14 29
                                    

- zabiju tě, Twin
- já tě zabiju
- bolí mě hlava
- jsem blbá ( protože jsem tohle přijmula...)
- chci zabít Twin
- kdo mi pomůže?
- věnováno: twinst4r
- je to shit
- je mi líto těch, co si to přečtou
- třeba vás jednou navštívím v Bohnicích

Tentokrát už mu to prostě muselo vyjít. Už to zkusil třikrát, byl poblitej Fritzem, vyfocenej Mikem a byl důvodem srdeční zástavy Jeremyho křehkého srdíčka. Přesto to ale zkusil znova. Protože pro lásku se dá přežít všechno, ne? Takže to zvládne i on! Pro lásku k jeho telefonímu muži. Pro lásku k jeho Phone guyovi.
Vincent se naposledy pomodlil k bohu... ee... a natáhl si na sebe síťované silonky. Uslyšel hlas jeho Scottieho.

,, - mám to všechno nahrané. Ne, nepřeposílej mi to. Budu potřebovat- CO TO K*RVA?!" Zařve Scott a mobil mu yvpadne z ruky, když uvidí jeho kolegu ležet na stole, nasoukaného v černém tílku, které asi ukradl nějakému dítěti, protože se mu zařezává do kůže. Měl na sobě i černou minisukni, která mu byla fakt mooc krátká. Taky černé, síťované silonky a kožené kozačky, se kterými kopal ve vzduchu.

,, Ahoj... Scottie. " zavrněl "svůdně" Vincent a Scott nevěděl, jestli má brečet, nebo se smát.

,, Vincente... co to máš na sobě?" Zeptal se Scott a zvedl ze zem ěsvůu telefon a zjistil, že má rozbitý displej. Otráveně zahučel a došel ke stolu. Vincnet se zatím posadil a přehodil nohu přes nohu. Naklonil se ke Scottovi, který znechuceně o dva kroky ustoupil.

,, Jen jsem tě chtěl..." seskočil ze stolu Vincent. ,, ... překvapit." Zavrněl Vincent a v duchu se hlasitě povzbuzoval. Výjde to!

,, Jo... jasně. Co jsi fetoval?" Zeptal se Scott a rychlostí světla se přemístil na druhý konec místnosti. Vincent s eza ním stále plížil a vrněl u toho jako retardovaná kočka.

,, Tvoji vůni... Scottie. " řekl Vincent a už byl zase u Scotta. Až moc blízko u Scotta.

,, OK... já teď... zavolám na policii... nebo sanitku, jo? Zůstaň na místě, dobře... V-Vinnie?" Scott se musel přemáhat, aby Vincentovu zkráceninu jména dostal přes rty. Pomalu, pozpátku došel ke dveřím.

,, Ty už jdeš pryč?" Zakňučel smutně Vincent a rychlými kroky se dostal za Scottem. Povésil se na něja Scott se málem poroučel k zemi pod jeho vahou. Ruce mu s nechutí položil na hruď a snažil se ho odtlačit, zatímco se Vincent snažil mu olíznout tvář. Scott se skrčil a Vincent přes něj přepadl. Bohužel si ale nerozbil držku o zeď a neomdlel, v což doufal Scott, ale jaksi se mu povedlo dát před sebe ruce a udělat vzorný kotrmelec, piř ktermé Scott ( nechtěně) zjistil, že Vincent má pod sukní tanga. Vincnet se postavil a rozeběhl se za Scottem, který to už nevydržel a s křikem se dal na útěk. Vyběhl z kanceláře s Vincentem v patách. Proběhl kolem Fritze, který se podíval na Scotta a vystřídal tři barvy: bílá, červená a následná zelená, pak už jeho obličej byl ponořený v pytlíku s jeho noční svačinou a tlumeným ,, Bléé!" vycházejícím z pytlíku. Vyběhli mezi stoly a Chica pohotově zakryla Jeremymu pohled rukou. Další zástavu srdce už tu vážné nepotřebovali. Jeremy se ani nesnažil ruku dát pryč. Vyděšený výkřik Chici mu stačil, aby věděl, že tam ruku radši nechá. Bonnie zatáhl závěsy do Pirate Cove a držel je, aby se Foxy nechtěl připojit k honičce, nebo zběsilému útěku. Mike, sedící vedle Freddyhoi, zvedl mobil a vyfotil si Vincenta, následně dostal záchvat smíchu a svalil se z pódia.

,, POMOOC!" Vřeštěl Scott a Freddy nastavil Vincentovi nohu. Ten si toho nevšiml a hodil elegantní držku na zem. Scott se schoval za Freddyho, třásl se jako osika a koukal na Vincenta, který se zas sbíral ze země.

,, Příště... mi to... vyjde... Scottie." Pak padl k zemi jako podťatý.

- o můj bože
-co je tohle za shit?
- upřímně, kdo to přečetl
- je to divný
- ano, já vím
- zabijte mě
-pomalu, bolestivě
-díky

Blbosti...Kde žijí příběhy. Začni objevovat