"Přece to nemůže být pravda."

3.6K 187 23
                                    

Probudila jsem se a koukla se vedle sebe. Nikdo tam neležel. Pořád přemýšlím jestli se to vážně stalo a nebonto celé byl jen sen. Jenže nejspíše se to opravdu stalo. Skončila jsem u něj doma. Přepsala jsem tam po tom co jsem s ním měla sex v jeho posteli. Nikdo to nemělo zajít tak daleko. Měla jsem se s ním vyspat jednou a pak prostě konec. Nebo spíš jsem mu neměla nikdy podlehnout. Kolika holkám už to udělal předemnou? Určitě jsem nebyla první. Mohli jich být klidně desítky. A teď jsem na jeho seznamu i já. Nejhorší ale je, že u mě to přešlo v něco víc. Tu noc už to nebylo jen o sexu, ne u mě. Přesně proto jsem tam asi zůstala. Přála jsem si aby to bylo něco víc. Povzdechla jsem si a zvedla se z postele. Musím dnes už do školy i když nechci. Týden jsem chyběla. Řekla jsem rodičům, že je mi špatně a že mě bolí na hrudi. Věřila mi. Výhoda mého nemocného srdce. I když první dva dny to nebyla jen výmluva opravdu mě bolelo, ale ne kvůli mojí nemoci.

Došla jsem ke skříní a oblékla se.

"Pojď ségra odvezu tě

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Pojď ségra odvezu tě." Nakoukl Chaz do mého pokoje. Přikývla jsem a vydala se ven ze svého pokoje. Následovala jsem Chaze až k jeho autu a nastoupila si. Když nastoupil i Chaz začala jsem se zapínat bezpečnostní pás. Chaz vyjel a já byla najednou hrozně nervózní. "Tak co připravena po týdnu zpět do školy?" Zeptal se se smíchem. "Ani ne." Odpověděla jsem bez náznaku srandy. "Děje se něco Sam?" Položil mi svojí dlaň na mojí ruku a stiskl mi ji. "Ne všechno v pohodě." Falešně jsem se na něj usmála. "Mě můžeš říct všechno to přece víš." Přikývla jsem. Samozřejmně že to vím. Vždycky jsem mu říkala věci co jsem nemohla říct rodičům. Jenže tohle mu opravdu říct nemůžu. Prostě to nejde. "Já vím Chazi." Usmála jsem se na něj znovu.


Když Chaz konečně zastavil před školou celá rozklepaná jsem vystoupila z auta. Skácela bych se k zemi kdyby u mě hned nestál Ryan a nepodepíral mě. Kde on se tu vlastně vzal? "Díky." Usmála jsem se na něj a stoupla si zase rovně. Po chvíli za námi dorazila i Jess a mohli jsme se vydat do budovy. S Jess jsme všechno Ryanovi řekli. Nejdříve se na mě mračil, pak byl uraženéj a naštvanej že se to dozvěděl až jako poslední a nakonec se mi snažil zvednou náladu. Byla jsem ráda, že se se mnou stále baví. Nevím co bych dělala kdybych jednoho z nich ztratila.

Vešli jsme do třídy a mě se hned zastavilo srdce. Stál u katedry ve svém obleku.

Vypadal tak dokonale

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Vypadal tak dokonale. Kolena se mi podlomili ve chvíli kdy jsem si všimla Beth jak je opřená o jeho stůl ve své mini sukni a flirtuje s ním. Rychle jsem zamrkala abych zahnala slzy a došla ke své lavici. Sedla jsem si a otočila se čelem k Ryanově lavici abych na něj nemusela koukat. Opravdu mě to mrzí. Mám ho moc ráda, ale nemůže to takhle dál pokračovat. Když zazvonilo tak se Beth vydala ke své lavici. Ještě se zastavila u mě a zašeptala mi do ucha. "Má ho tak velkýho bože. Měla jsem problém udržet své vzdychy." Zalapala jsem po dechu. Ona se ušklíbla a došla ke své lavici. Do očí se mi začali hrnout slzy. Zvedla jsem se a vyběhla ze třídy. Zaběhla jsem na záchod a zamkla se v kabince kde jsem se rozbrečela. Po chvíli za mnou doběhla Jess. Odemkla jsem ji. Ona si sedla na zem a položila si moji hlavu do klína. Utěšovala mě. "Přece to nemůže být pravda." Zašeptala jsem mezi vzlyky.

Tak po dlouhé době se mi zase konečně podařila napsat nová kapitola

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Tak po dlouhé době se mi zase konečně podařila napsat nová kapitola.
Názor? Snad se líbí

Love you
-Lucy

Teacher JBFF√Kde žijí příběhy. Začni objevovat