"Takže zítra ve tři."

5.5K 225 2
                                    

Týden po propuštění z nemocnice jdu do školy a vůbec se mi tam nechce. Nechci vidět Biebera a nemám náledu na ty jeho kecy. Povydechla jsem si a vylezla z baráku a nasedla k Jess do auta. Usmála jsem se na ní a on vyjela ke škole. Zastavili jsme před obrovskou budovou a já nervózně vyšla z auta. Šly jsme s Jess po parkovišti a všichni na mě koukali.

Vešli jsme do budovi a tam mě čekalo překvapení. "Vítej zpátky Sam!" Zavolali všichni moji spolužáci a to mi vehnalo slzy do očí. Přišel ke mě Ryan a objel mě kolem ramen. "Konečně jsi zpátky. S Bieber to bylo k nevydržení od doby co jsi zkolabovala." Pověděl mi. "O tom mi ani nemluv. Byl za mnou v nemocnici." Přiznala jsem jim. "Co chtěl?" Zeptala se vzrušeně Jess. "Nevím, vyhodila jsem ho dřív než stačil cokoliv říct." Řekla jsem a Jess vypadala zkalmaně. "Třeba se do tebe zamiloval." Začala jsem se smát a Jess po chvíli s mnou. "Spíš mi chtěl vynadat za to že jsem se chlákala na těláku." Pokčila jsem rameny a vešla do třídy. Bieber už tam byl a já hned sklopila pohled a zasedla do svojí lavice. "Jsem rád že vás zase vidím Samantho, a že vaše lavice již nebude opuštěná." Zvedla jsem k němu překvapený pohled. Na jeho tváři byl úsměv, ye kterého se musí holkám podlamovat kolena. "Taky jsem ráda, že jsem zpět pane profesore." Usmála jsem se na něj a myslela to upřímně. Sice jsem v nemocnici chtěla něco jiného, ale opak je pravdou. "Prosím přijďte po hodině ke mě do kabinetu." Pronesl a já přikývla.

Bylo už po škole a já šla ke kabinetu profesora Biebera. Bojím se co může chtít. Zaklepala jsem a čekala dokud mi neotevře. "Dobrý den." Pozdravila jsem a vešla dovnitř. "Posaď se prosím." Sedla jsem si na židli naproti jeho židli a batoh si položila na zem vedle židle. "Tvoje známky z matematiky jsou poslední dobou dost špatné." Jo taky jsem si toho všimla. Jenže je to všechno kvůli němu. Nemyslím na nic jiného, jen na něho. A přesně to mě odrazuje od učení. "Já vím." Řekla jsem šeptem a sklopila pohled. "Můžu tě třikrát do týdne doučovat pokud bys měla zájem." Přikývla jsem a zvedla se na odchod. "Takže zítra ve tři." Zakřičel za mnou ještě než jsem zavřela dveře.

Dojela jsem domů a svalila se do postele. Zasmála jsem se a popadla mobil. Najela jsem na facebook a rozklikla Jessino okýnko.

Sam: Neuvěříš co se stalo ;)

Jessica: Líbali jste se? :)

Sam: Ne nabídl mi doučování. Budu s ním tři dny v týdnu úplně sama

Jessica: wow ;)

Sam: Jojo

Sam: Hele volá mě mamka na věčeři tak zatím

Jessica: Papapa ;)

Vypla jsem facebook a vydala se do kuchyně. Celý dům voněl grilovaným kuřetem a já se oblizovala. Sedla jsem si ke stolu a poděkovala když mi mamka podala talíř. "Dobrou chuť." Popřála jsem všem a pustila se do jídla. Oh je to tak výborné. Jsem tak ráda, že už nemusím jíst to hnusný neslaný a nemastný nemocniční jídlo. Kuře se mi jen rozplívalo na jazyku. Miluju mamčinu kuchyň. "e to ýboný." Zamumlala jsem s plnou pusou. "Nemluv s plnou pusou." Pokáral mě táta. Spolkla jsem sousto. "Je to výborný." Zopakovala jsem a usmála se.

Tak konečně po dlouhé kapitolka. Názor? Snad se líbí

Love you
-Lucy

Teacher JBFF√Kde žijí příběhy. Začni objevovat