Ředitelna

6.1K 260 17
                                    

"Samantho pospěš si. Máme Biebera a vzhledem k tomu jak jsi se k němu včera zachovala by jsi neměla mít ještě větší průser." Tahal mě Jess do třídy. "Jo neboj budem tam včas." Zasmála jsem se a zašla do třídy minutu před zvoněním. No neříkala jsem to? Sedla jsem si Ryanovi na klín. Bieber je mi úplně u prdele takže ať má klidně kecy. "Somersová sednout." Křikl Bieber přes celou třídu. "Ale já sedím pane profesore." Proč ho trochu nevyprovokovat? "Jsem si zcela jist, že na panu Butlerovi není vaše místo." Ryan se uchechlt. "Víte pane profesore já bych si ráda sedla na svoje místo, ale včera jsme to tady s Ryanem trochu přehnali a já si nemůžu sednout." Celá třída proukla v smích a Bieber zrudl vzteky. "Už vám to někdo dělal zezadu? Oh počkat vy jste vlastně chlap co? Leda by jste byl gay." Dělala jsem, že přemýšlím. Celá třída se začala smát ještě víc.

"Okamžitě do ředitelny!" Zařval a já se uchechtla. "Fajn jak chcete." Otočila jsem se na Ryana. "Jako by ti něco udělala." Zašeptal mi do ucha a já se zasmála. Slezla jsem z Ryana a provokativně mrkla na Biebera. "Otevřte si učebnice na stránce 328." Zavelel a vyšel se mnou ze třídy. "Koledujete si mladá dámo." Protočila jsem očima. Jako by mě ty jeho kecy zajímali. Bieber zaklepal na dveře ředitelny. "Ahoj babčo." Pozdravila jsem. "Jak to mluvíš s ředitelkou?" Vyjekl Bieber a já se zasmála. "Tak co jsi zase provedla zlato?" Ano pochopili jste spávně. Ředitelka je moje babička. "Jen jsem řekla pravdu. Nemůžu za to že se tady pan Bieber tak naštval." Pokrčila jsem rameny. "Před celou třídou řekla, že šukala s Ryanem Butlerem." Zasmála jsem se. "To jsem neřekla. Řekla jsem, že jsme to jen trochu přehnali a z toho není patrné co jsme dělali." Usmála jsem se na něj a vyšla z ředitelny a on hned za mnou.

Chtěla jsem se vydat do třídy, ale někdo mě přirazil zádama na studené skříňky. "Koleduješ si. Můžu zařídit aby tě vyhodili." Zasmála jsem se. "Vyhrožujete mi pane profesore a to by se někomu nemuselo líbit." Koukala jsem mu do očí a nehodlala být ten, kdo uhne první. "Tvoje babička je možná ředitelka, ale já mám přátele mnohem víš." Zašeptal a přiblížil se ke mě ještě víc. Byl ode mne takový kousek, že jsem cítila jeho dech na svých rtech. Můj dech už nebyl pravidlný. Bála jsem se ho, ale zároveň bylo vzrušená z toho jak blízko je. Zdravý rozum zvítězil a já se od něj odtrhla a zašla do třídy.

Bieber přišel asi deset minut po mě. Celou hodinu jsem mu nevěnovala jediný pohled, ale cítila jsem jak on mě svým propaluje. Bylo to nepříjemné. Bojím se ho. Bojím se co by mi mohl udělat. Když konečně zazvonila sbalila jsem si svoje věci a vyšla ze třídy rovnou ke své skříňce. Učebnici matiky jsem si vyměnila za učebnici angličtiny a vydala se do třídy. No to si snad děláte srandu. Za katedrou seděl Bieber a něco si psal do sešitu. Povzdechla jsem si a sedla si ma svoje místo. Po chvíli přišla Jess a sedla si ke mě. "Bieber na tebe celou dobu kouká." Zvedla jsem hlavu. Koukal na mě. "Nejspíš vymýšlí to jak mě ponížit." Pokrčila jsem rameny. "Ale on tě doslova svléká pohledem?" Zasmála jsem se. "To asi těžko Jess." Ona ale jen přikývla. "Zítra měco zkusíme dobře?" Přikývla jsem a už jsem se těšila. Pokud Jess něco napadne tak je to boží. Už se nemůžu dočkat.

Názor? Snad se líbí

Love you
-Lucy

Teacher JBFF√Kde žijí příběhy. Začni objevovat