Aiden

4.2K 185 4
                                    

A je to tady. Zase je pondělí a já musím jít do školy. Celý víkend jsem byla s Jess a Ryanem a bylo to fakt super. V sobotu jsme jeli do aquaparku a užili jsme si to. Plavali jsme, jezdili na tobogánech, skákali do vody a užívali si v divoké řece. Bylo to perfektní. V neděli jsme jeli na pouť. Byli jsme snad na každé atrakci. Přesně vím proč to Jess dělala. Chtěla abych nemyslela na něho. Na našeho třídního se kterým jsem se vyspala. Povedlo se jí to. Ale jen přes den. Vždy večer když jsem byla sama myslela jsem na něj. Nevím proč, prostě to nejde. Neměla bych na něj myslet. Potřepala jsem hlavou a vstala z postele. Nebudu na to už myslet. Stalo se to a já na to prostě musím zapomenout.

Vylezla jsem ze sprchy a podívala se do zrcadla. Měla jsem na ramenu obovskou modřinu. Asi se ptáte z čeho. Z toho aquaparku. Jeli jsme ma tobogánu a já se blbě přetočila a bouchla se. Bolelo to jako svině a teď tam mám modřinu jako kráva. Sáhla jsem si na ni a musela zasyčet bolestí. Oblékla jsem se a začala se věnovat svým vlasům. Vysušila jsem si je a zapletla do copu. Dneska nemám náladu si je žehlit ani natáčet. Cop je prostě to pravé co dnes chci. Lehce jsem se namalovala a šla si připravit tašku do školy. Do batohu jsem si hodila všechny učebnice až na matematiku. Kde sakra tu učebnici mám? Snad jsem ji nenechala ve škole. Určitě jsem ji nechala v Bieberově kabinetu. Budu si tam pro ni muset dojít. Povzdechla jsem si nad mojí blbosti. Proč sakra já?

"Ahoj všichni!" Zavolala jsem a vyšla z domu. Nasedla jsem k Jess do auta a řekla jí co jsem dnes ráno zjistila. Řekla, že půjde se mnou, ale odmítla jsem to. Musím mu čelit sama. Bral by to jako výhru. Nedovolím mu aby se ke mě přiblížil natož aby mě políbil.

Vystoupila jsem z auta a pomalu se vydala směrem do budovy školy. Už už jsem vcházela dovnitř když jsem zaslechla svoje jméno. Otočila jsem se a nemohla uvěřit svým očím. Rty se mi roztáhly do obrovského úsměvu. Vykašlala jsem se na to že musím k Bieberovi jestli tam nemám učebnici a rozběhla se za člověk který mě oslovil. Skočila jsem na dotyčnou osobu a objala ji. "Aidene tolik jsi mi chyběl." Zašeptala jsem a nechala ho aby mě taky objal. "Ty mě taky zlato." Zasmála jsem se. Asi by vás zajímalo kdo je Aiden co? Je to můj, Ryanův kamarád a Jesssiin bratr, vlastně Je s si in o dvojče konkrétně. "Kde se tady bereš?" Zeptala jsem se ho a seskočila z něj. "Vrátil jsem se. Stýskalo se mi po vás." Aiden byl na dva roky na výměnném pobytu ve Francii. "Hele musím za naším třídním. Dovedeš mě tam?" Přikývla jsem a vedla ho. Alespoň se o nic nepokusí. Já si budu moct vyzvednout učebnici a dovedu tam Aidena.

Zaklepala jsem na dveře kabinetu a čekala dokud neotevře. "Samantho děje se něco?" Zeptal se překvapeně. "Přivedla jsem nového spolužáka Aidena Calla. A chci se zeptat jestli jsem tu nenechala učebnici matematiky." On přikývl a pustil nás dovnitř. "Tady máš učebnici Samantho a vy se posaďte pane Calle." Řekl a já opustila jeho kabinet.

Seděla jsem ve třídě a povídala si s mými kamarády. Podle všeho Jess ještě neví, že je její bratr zpátky. Tohle bude překvapení. Do třídy vešel Bieber s Aidenem. Jess zalapala po dechu a on na ní mrknul. "O-on p-pane bože." Začala koktat. Bieber ho představil a řekl ať se posadí. Jelikož bylo místo jen vedle mě tak si sednul. "Ahoj Jess." Pozvravil ji. "Aidene." Vyjekla a naklonila se přes stůl a objala svého bratra.

Po skončení hodiny jsme vyšli na chodbu. "Proč jsi mi neřekl že se vracíš?" Vyjekla a bouchla ho do hrudi. "Bylo to překvapení." Usmál se na ní a konečně se objali. Oni se mi vždy jako sourozenci líbili. "A co vy dva už jste se konečně dali dohromady?" Ukázal na Jess a Ryana. Takže on ta taky už poznal? Alespoň nejsem jediná.

"Prosíme aby se studentka Samantha Somersová a profesor Justin Bieber dostavili do ředitelny."

Ozvalo se z rozhlasu a já se vyděšeně podívala na Jess. Uklidňovala mě pohledem. Vydala jsem se do ředitelny a zaklepala na dveře. "Ahoj babi." Pozdravila jsem ji a posadila se. Pan Bieber už tady byl. "Jak víte tak se blíží pololetí a jako každý rok se jezdí na školní výlet. Jelikož jste třída ctvrťáků tak letos jedete sami. A zavolala jsem si vás oba protože pan Bieber je tady nový a neví jak to chodí a ty jsi předseda třídy. Takže spolu něco vymyslíte, předvedete to třídě. Děkuji můžete odejít." Rozloučila jsem se s babičkou a vyšla z ředitelny. Ulevně jsem vydechla. Bála jsem se, že se přišlo na to že jsme se spolu vyspali. Ale byl to jen školní výlet. Rozloučila jsem se s panem Bieberem a vydala se na další hodinu.

Všichni se mě hned ptali co se stalo a já jim to řekla. Jess si taky oddechla a já se konečně mohla usmát. Už jsem se nebála. Ale budu muset s Bieberem vymýšlet školní výlet a do toho se mi teda vůbec nechce.

Hlavně se bojím toho co by se mohlo stát pokud by jsme byli spolu sami dva.

Názor? Snad se líbí

Love you
-Lucy

Teacher JBFF√Kde žijí příběhy. Začni objevovat