Záchrana Sam

5.1K 205 6
                                    

Chaz

Od: Samy

Jsem zamčená na záchodě a nevím co mám dělat. Pokud to není cvičení tak se bojím, že mi něco udělá.

"Do prdele." Zaklel jsem. Ona je sama na záchodě kde ji může klidně najít.

Pro: Samy

Počkej vyřeším to

Odeslal jsem ji a opatrně se vydal za profesorem. "Pane profesore, já vím že nesmíte říct jestli to je jen cvičení, ale moje sestra je zamčená na záchodě a bojí se tam." Profesor hned zbledl a to mi potbrdilo, že tohle není jen nějaké zkurvené cvičení. Tady jde o život. "Prosím pusťte mě za ní." Učitel, ale jen zavrtěl hlavou. Vydal jsem se teda ke stolu a popadl klíče. "Frede zamkni za mnou." Houkl jsem na něj. "Pane Somersi opovaž..." zbytek už jsem neslyšel jelikož za mnou Fredo zamknul. Podíval jsem se kolem a pomalu se vydal k záchodům.

Už jsem otevíral dveře, když jsem uslyšel ránu a bolest v zádech. Svalil jsem se na zem a snažil se neusínat. Pokud neochráním Sam tak nás oba zastřelí a já nechci aby zabil i ji. Je to moje malá sestřička a to nemůžu dopustit. Ona musí přežít. Objevili se zde policajti a zpacifikovali střelce. Někdo mi tisknul dlaně k zraněnému místu. "Sam vylez prosím. Už je to v pohodě." Zavolal jsem ale ona nevylezla. "Sam to jsem já Chaz." Pane bože ona tady není.

Sam

Seděla jsem na záchodové míse s brečela. Bojím se. Doufám, že mě Chaz najde a nic se mu nestane. Začali se otevírat dveře a můj dech se zrychlil. Ten někdo začal pomalu otevírat každou z kabinek. U mojí se zastavil jelikož nešla otevřít. Pane bože prosím zachraň mě. Nechcj umřít. Dveřma škubal. "Sam! Sam jsi tam?" Promluvil hlas pane Biebera. "J-jo." Zachtaptěla jsem. "Odemkni už je to v pohodě. Chytli ho." Pomalu jsem odemkla dveře a otevřenejma jsem dopadla na jeho hruď. Objal mě rukama a já se cítila v bezpečí. Zrovna teď mi nevadilo, že se objímám se svým třídním. "Půjdeme?" Zeptal se, ale já jen zakroutila hlavou. Ještě chvíli si chci užívat jeho vůně a objetí. "Víš ty co?" Zavrtěla jsem hlavou. "Když budeme jen my dva spolu tykej mi." Přikývla jsem.

Na záchod vtrhli policisti a Justin mě pustil. "Jste Samantha Somers?" Přikývla jsem. "Pojď te s námi. Váš bratr byl zraněn." Rychle jsem se vydala za policistou, který mě vyvedl ze školy k sanitce kde ležel Chaz. "Chazi!" Zavolala jsem a běžela na ním. "Cos to dělal?" Zeptala jsem se ho a chytla ho za ruku. "Chtěl jsem tě zachránit." Zašeptal. "Neměl jsi to dělat. Teď si akorár zraněnej zatím co já v pohodě." Slzy mi kapaly na jeho ruku. "Jsi moje malá sestřička nemohl jsem tě nechat aby ti něco udělal. I když jsi na těch záchodech nebyla tak jsem udělal co jsem mohl abych tě ochránil. Vždyť díky tomu zranění ho chytli." Usmál se na mě. Pak mě vyvedli ze sanitky a odjeli s ním do nemocnice. Musí to přežít. Musí. Otočila jsem se a všimla si odcházejících lidí ze školy. "Tak Samantho můžete si dojít pro věci a pak domů." Objevil se vedle mě zástupce ředitele, kterého máme na anglickou literaturu. Přikývla jsem a vydala se do budovy pro věci.

Ve třídě už čekal Justin a podal mi můj batoh. "Děkuju." Řekla jsem a chtěla jít domů, ale otočila jsem se z pět k němu. "Pane profesore?" Zeptala jsem se. "Říkal jsem že mi o samotě můžeš tykat." Přikývla jsem. "Nemůžeš mě odvézt?" Zeptala jsem s a on přikývl vydali jsme se k jeho autu. Nasedla jsem a připoutala se. "Bude Chaz v pořádku?" Zeptala jsem se ho. "Určitě bude. Nenechal by tě tady." Chytl mojí ruku a stiskl ji. "Určitě?" Bojím se o něj. "Jo určitě." Zastavil před naším domem. Podal mi nějaký papírek. "Kdyby cokoliv tak mi napiš nebo zavolej." Přikývla jsem. Natáhl se ke mě a chtěl mě políbit, ale já uhla pohledem a rychle vystoupila. "Nashle-ahoj." Řekla jsem a vešla do domu.

"Sam to jsi ty?" Ozval se mamky hlas. "Jo!" Zavolala jsem za ní. "Co se stalo? Jak to že jsi tak brzo doma?" Došla jsem za ní do kuchyně. "Postřelili Chaze když mě šel zachránit na záchod." Mamce vypadla vařečka z ruky a otočila se ke mě. "Je...?" Zeptala se. "Odvezli ho do nemocnice." Mamka si hned sundala zástěra a vzala klíčky od auta. Zavelila že jedeme do nemocnice a já šla hned za ní.

Názor? Snad se líbí

Love you
-Lucy

Teacher JBFF√Kde žijí příběhy. Začni objevovat