Nová šance na lepší život

4.4K 205 6
                                    

"Takže jak všichni víte tak se blíží školní výlet. Se Samanthou jsme ho naplánovali a pojedeme na vodu a budeme stahovat..." odmlčel se a celá třída zaječela nadšením. "...pojedeme na týden. Jede se za dva týdny. Teď vám rozdám papírky které vaší rodiče podepíšou a vy mi je nejpozději do příštího pátku odevzdáte. Mluvím hlavně na vás pane Butlere." Ryan jen nevinně pokrčil rameny. Ano ano náš Ryan je vždy ve všem poslední. Pokud jde k školu. Ze sexuální stránky byl z nás všech první. Pak následovala Jess a nakonec já s Aidenem. Jo Aiden byl můj první a ne Jess to neví. S Aidenem jsme si na sebe tak nějak zbyli no. Dlouho jsme byli přátelé s výhodama. No vlastně do doby než odjel do té Francie.

"Ale v jiných věcech nejsem poslední ale první." Celá třída se zasmála. "Děkuji za informaci Ryane, ale toto jsem opravdu nemusel vědět." Zasmál se i Bieber. Začal rozdávat papírky a mě k tomu přidal ještě něco. Podívala jsem se na to. Byl to nějaký text. Přečetla jsem si ho.

Dneska zase ve tři?

Stálo tam. Koukla jsem na Biebera, který měl tázavý pohled. Pokrčila jsem rameny. Popravdě jsem nevěděla jestli tam chci jít. Co to kecám? Jasně že tam chci jít jen nevím jestli je to dobrý nápad. Neměla bych tohle dělat, ale stejně jsem věděla že tam půjdu. Nemůžu mu prostě odolat. Je to ale jen čistě o sexu. Žádné city. Nic. Teda alespoň v to doufám. Pokud v tom budeme pokračovat tak snad nic nezačnu cítit.

"Líbí se ti?" Zeptala se mě na obědu Jess. "Ne." Zalhala jsem. "Takže ho miluješ jinak by jsi s ním nespala." Zamračila se na mě. "Jde jen o sex Jess. Nic k němu necítím a on ke mě taky ne. Jde jen o to že je neuvěřitelně sexy a ma dobrou délku." Dala jsem si do pusy sousto ledového salátu. "Hm... stejně ti nevěřím." Zkoumala mě pohledem. "U jednoho z vás dvou je to víc jen zatím nevím u kterého." Konečně zmlka a věnovala se svému obědu.

Možná měla Jess pravdu. Třeba to fakt není jen o sexu. Třeba k němu cítím něco víc. Ale co to blabolim? Nic k němu necítím. Jde jen o sex. Je totiž hrozně sexy a ty blond vlasy a tetování to ještě vylepšují. Mlaskla jsem nad tou představou. Je pekelně sexy. Něco mezi andělem a ďáblem. Jako by byl synem obou. A navíc je to sexuální bůh. Zakousla jsem se do rtu až jsem na jazyku ucítila chuť krve. Měla bych s tím kousáním rtu přestat nebo jednou vykrvacim. Povzdechla si a šla odnést tác.

Když jsem vyšla z jídelny viděla jsem tu krávu a největší děvku na škole Salemu. Stála u Justina a povídala si s ním? Ne to rozhodně ne. Flirtovala s ním. Nevím proč, ale mrzelo mě to. Vždyť spí se mnou tak proč se nechá balit od ní? Jo je nádherná, ale jen když je zmalovaná. Bruneta s plastikou koz, tuna make-upu na ksichtě a výstřih pomalu až u kolen. Je mi z ní špatně. Otočila jsem se a vydala se do třídy na další hodinu.

Obešla jsem snad celou školu abych přišla co nejpozději a nemusela být ve třídě sama. Dneska se ještě musí dořešit ten výlet, ale abych pravdu řekla tak se mi za ním vůbec nechce. Možná to má co dělat se Salemou, ale hlavně mě dneska pobolívá na hrudi. Měla bych se začít šetřit jinak se nedožiju ani třiceti. Zapípal mi mobil a já poznala že je to zpráva od mamky.

Od: Mamka

Našli dárce. Odpoledne jdeš na testy. Možná to konečně vyjde.

"Yes!" Vyjekla jsem radostí na celou třídu. "OH jsem rád že vás dnešní téma zaujalo Samantho." Řekl Bieber a celá třída se na mě otočila. Nevinně jsem se usmála. Podala jsem nenápadně Jess dozadu mobil. Zprávu si oba přečetli. Měli úplně stejnou reakci jako já. "Tak co se děje?" Zeptal se pan Bieber. Mám mu vlastně vylat nebo tykat? To jsou zase otázky Samantho! Zasmálo se moje podvědomí. "Ehm to tajemství pane profesore." Řekla jsem. "Do kabinetu a hned." Zvedla jsem se a šla hned za ním. "Nemůžete mi jen tak ve třídě pořvávat. Chápu že se asi stalo něco úžasného, ale příště své city projevujte až po hodině." Přikývla jsem a zašla zpátky do třídy.

Názor? Snad se líbí

Love you
-Lucy

Teacher JBFF√Kde žijí příběhy. Začni objevovat