-Astrálna Projekcia-

3.9K 262 48
                                    

Dnes si povieme niečo o astrálnej projekcii. Inak sa nazýva aj astrálne cestovanie a je to vlastne zážitok/skúsenosť bytia mimo vaše telo. Vaše astrálne telo opúšťa to fyzické a je schopné sa premiestňovať v nefyzickom priestore zvané astrál alebo astrálna sféra.

*Astrálna sféra- je nadmnožinou k nášmu hmotnému svetu. Nemôžme ju vnímať a ani vidieť, napriek tomu, že je všadeprítomná. Je to niečo ako nadsvet nášho skutočného sveta.

A táto sféra má aj svoje úrovne.

1. Najnižšia sféra- v nej vnímame priestor a aj čas. Cestovateľ v tejto sfére vlastne môže sledovať veštky veci, čo sa dejú, celý svet, ale nie v hmotnej podobe, ale ako duch. Môže prechádzať stenami, objektami atď.

2. Stredná uroveň astrálnej sféry- tuto priestor pomaly zaniká, čo môže u cestovateľa vyvolať zmätok. Všetko je hmlisté, zatienené, ale keď sa budete sústrediť na jendo miesto, na ktorom sa chcete objaviť, objavíte sa tam. A tam už môžete všetko vnímať tak, ako to naozaj je.

3. Najvyššia úroveň astrálnej sféry- tuto už zaniká aj samotný čas, čo znamená, že môžete cestovať v čase.

*pri všetkých sférach musíte byť mimo telo*

*pri všetkých sférach musíte byť mimo telo*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 V astrálnej projekcii je možné všetko. A keď hovorím všetko, tak myslím všetko. Môžete ísť kam chcete. Keby ste chceli, tak pokojne aj na inú planétu. Alebo do iných miest, či štátov. Hocikde.

Myslíte si: „Hm, to je zaujímavé, niečo také by som chcel skúsiť."

No pravda je, že väčšina z nás to už zažila a ani o tom nevie. Môže vám to pripadať ako sen, ale popri tom je to skutočné. Najčastejšie sa to stáva, keď sme chorí, keď nás operujú alebo sa to môže stať aj pri spánkovej paralýze. Hocikedy, dokonca aj pri normálnom spaní.

No nie však, keď nespíte. Musíte byť v stave medzi bdením a spaním.



Zdravím.

To by bolo na dnes všetko. 

Dúfam, že sa vám to páčilo. Dnes to nebolo také hororové, ale skôr spiritistické. ♥♥♥

Gudbáj! ☺

Vystraš saWhere stories live. Discover now