Seksi, bad boy, mafya tecavüzcü Vini'nin suçu ne?

5K 482 388
                                    

Öncelikle merhaba inşallah hoşunuza gider

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Öncelikle merhaba inşallah hoşunuza gider. Güldürebilmek için elimden geleni yapacağım. İyi okumalar diliyorum arkadaşlar....

Wattpad Mahkemesi'ne hoşgeldiniz.
Davacı Taraf: Vini Uehera
Davalı Taraf: Wattpad

"Neden şikayet ettin Vini? " diye sordu hakim bey zavallıcığa.

"Beni kötü yaptılar. Eyvallah dedim. Sonra ukala yaptılar ona da okey. Yüzümü eskittiler tamam dedim. Tecavüzcü yaptılar işte o zaman susamadım hakim bey. Tek suçum yakışıklı ve karizmatik olmak mı? "

Hakim tek kaşını kaldırarak yüzünü buruşturdu.

"Sen mi yakışıklısın. De git loğ. Recep İvedik daha yakışıklı. "

Ve Vini kalp krizi sonucu hayatını kaybeder.

--- Kıyamadım

Vini asi bir şekilde mahkeme salonuna girer. Üzerinde simsiyah bir tişört, siyah bir pantolon ve siyah bir ayakkabı vardır. Hakim bey şaşkındır. Gözleri kaslarına kayar ve yutkunur. Çünkü kendisi tipsizdir en yakışıklı Vini'dir.

"Buyrun? " der hakim korkuyla. Tek kaşını kaldıran Vini seksi sesiyle "Ben wattpad denen şeyden şikayetciyim." diyerek elindeki tesbihi sallar. Hakim şaşkındır. Neden diye düşünür. Neden?

"Niye? "

Vini içindeki apaçiyi dışarı çıkartarak "Şimdi bro ukala oldum sesim çıkmadı, kötü çocuk oldum yine sustum. Çete lideri oldum yine amenna ama tecavüzcü oldum lağn. Onu geçtim onu Francisco kankamda oluyor ama yüzüm eskidi. Bak şu yakışıklı yüze bak bak nasıl eskidi. Ulan yakarım burayı." dedikten sonra ufak çaplı bir krize girdi. Lakin yere düşerken kafası sert bir şekilde yere çarptığı için hastaneye kaldırıldı. Hastanede doktor çamaşır suyu içirerek ölmesini sağladı. Nidin mi? Çünkü o çok yakışıklı, bad boy, mafya, tecavüzcü ve buna katlanamayan kişiler tarafından öldürüldü.

Not: Asıl katilleri hala dışarda. Dikkat et çünkü katil en yakınında.

Wattpad Mahkemesi / AskıdaWhere stories live. Discover now