Q&A aankondiging

2K 48 16
                                    

Hey mensen,

 Sommigen wouden een Q&A en eigenlijk vind ik dat ook wel een leuk idee. 

Een vriendin van mij kwam op het idee ( ThePrivateGamer ) om dat te gaan doen als 'cadeau' voor de 500 volgers. En aangezien ik ook bijna de 10K lezers heb kan dat er ook wel bij. 

Ik heb die nog niet helemaal behaald, maar aangezien dit boek deze week af is en ik het volgende boek pas over een maand online gooi. Kan het niet daarna vind ik, want dan heb ik natuurlijk allang de 500 gehaald denk ik zo. Ik wil dus eigenlijk liever iets vroeger dan veel later. Wie weet hoeveel er kan veranderen in een maand. Volgends mij heel erg veel. 

Ik vind het eigenlijk best handig, want ik kan de Q&A een paar dagen online zetten (Tot vrijdag) en in die tijd kan ik werken aan het einde die aanstaande zaterdag waarschijnlijk online komt. Ik eindig mijn boeken het liefst op de dag wanneer ik hem ook online gooide. En aangezien ik altijd mijn boeken op een zaterdag online doe eindigen die ook op een zaterdag. (De meesten in elk geval.) 

Zet de vragen die jullie mij willen vragen in de reacties. Het mag zo gek mogelijk. Alles mag =D Twijfel niet en stel je vraag. Je kunt ook advies vragen. Als je iets aan mij wilt vragen wat iets te persoonlijk is voor jou (Als het bijvoorbeeld een vraag is voor advies) Mag je mij ook een bericht zelfs sturen. Ik ben een goede luisteraar en wil helpen als ik dat kan. Aarzel dus niet en als er een probleem is, dan kan je het bij mij kwijt als je er over wilt praten. 

Bijvoorbeeld: Welke nagellak heb je op, wat voor haarkleur heb je, wat doe je het liefst en ga zo maar door. Het mag heel persoonlijk zijn of juist een hele rare/gekke vraag. Leef je uit. 

Veel plezier en ik zie jullie bij het volgend hoofdstuk (Het einde)


Owhja en ik vind dat jullie ook iets mogen zetten in de reacties wat ik zou moeten doen voor jullie als ik de 500 volgers heb behaald. Het liefst iets wat voor iedereen is. Wat iedereen leuk vind en iets mee kan snap je? Dus niet bijvoorbeeld wat alleen voor jou zou kunnen gelden zoals lees mijn boek of zo. Natuurlijk wil ik graag je boek lezen, altijd, maar andere mensen moeten ook iets aan het idee hebben. 

LY 

-xxx- Zoeloe_shadow


She is a spy? (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu