Hoofdstuk 27.

910 23 2
                                    

Hand in hand lopen Rein en ik het stukje naar het restaurant. Het grootste gedeelte hebben we met de taxi gedaan, maar een klein stukje moeten we lopen. Met mijn hand in Reins hand geklemd lopen we het restaurant binnen. Rein begeleidt mij door zijn arm om mijn middel te leggen en mij zowat mee te trekken. Hij schuift mijn stoel naar achteren en ik ga zitten. Hij drukt een kus op mijn lippen en gaat tegenover mij zitten. Eenmaal dat we besteld hebben, zitten we lachend aan de tafel. We halen wat herinneringen van vroeger op, en dat zijn er toch best veel. 'Vandaag is een bijzondere dag, Seda.' Zegt Rein oppeens. 'Huh, hoezo?' Vraag ik hem. Rein begint te glimlachen. 'Omdat ik iets met je wil delen, en het is voor mij best belangrijk. Ik heb mezelf altijd gezegd dat ik nooit verliefd mocht worden op mijn beste vriendin, jij dus, maar het is toch gebeurd. Ik hoop nu alleen zo erg dat jij daar ook zo over denkt, dus, wat denk je ervan, wil je mijn vriendin zijn?' Zucht hij er allemaal in een keer uit. Ik begin groots te glimlachen. 'Tuurlijk.' Rein perst een glimlach door zijn lippen en haalt een doosje te voor schijn. 'Deze is voor jou.' Hij opent het doosje en haalt een prachtig ringetje eruit. Het is met een diamantje erin. 'Ik hou van je Seda, niemand kan dat veranderen.' 'Ik ook van jou Rein, voor altijd.' Hij glimlacht en we staan op van tafel om elkaar te knuffelen. 'Eindelijk.' Fluistert hij. Ik glimlach. 'Eindelijk.' Praat ik hem na.

Wanneer we terug zijn op de hotel kamer, trekt Rein meteen mijn jurkje uit. Ik trek ook zijn kleren uit en na al dat gedoe, is het eindelijk zo ver. 'Ben je er klaar voor?' Fluistert hij. Ik knik en Rein gaat, nadat hij natuurlijk protectie heeft omgedaan, rustig naar binnen. Na een tijdje ploft hij naast mij neer. 'Dit was het beste van alles.' Grinnikt hij. Ik glimlach. 'Je hebt mij toch ontmaagd, nog in 2 weken.' Glimlach ik. Ik ga tegen hem aan liggen en leg mijn hoofd tegen de zijne. 'Vanaf nu is het ons twee, en niemand anders.' Fluistert Rein. Hij pakt mijn hoofd beet en kust mij gepassioneerd.

En eindelijk kon ik hem mijn vriendje noemen.

Dit boek is ten einde gekomen, sorry dat het zolang heeft geduurd maar ik heb ook echt geen inspiratie meer voor dit boek dus voor nu is dit het einde. Hoop dat jullie hem leuk vonden! 😘

i don't like this anymore. (Finished)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu