Hoofdstuk 18.

1.1K 40 21
                                    

'Rein wat is er mis met jou!' Schreeuw ik wanneer we op de hotelkamer zijn. Rein draait zich naar mij om. 'Vind je het nog normaal om hem voor mijn neus af te lebberen!' Roept hij terug. Ik trek mijn wenkbrauwen op. 'Oh, dus dat is je hele probleem? Weet je wat Rein bekijk het je maar. Ik ga wel bij mijn ouders op de kamer. Dat je Marianne gaat neuken.' Ik pak mijn telefoon en loop boos weg. Wat denkt hij wel niet.

POV REIN ( Ja ja, die doe ik ook weer eens )

Godverdomme, ze is weg. Ik laat mezelf op het bed vallen en leg mijn hoofd in mijn handen. Waarom heb ik er zo'n moeite mee? Ik bedoel, ze heeft gelijk. Ik heb Marianne, en verbied haar met jongens te gaan. Ik vind het denk ik gewoon moeilijk haar los te laten... Gevoelens? Hmm, ik weet het niet. Ik kan er deze vakantie zeker nog achter komen, ik moet gewoon in haar buurt blijven en zorgen dat die Milan bij haar weg blijft. Op de een of andere manier vertrouw ik hem niet. Maar wat nu? Ik heb haar gezegd haar helpen te ontmaagden, en nu hebben we ruzie.. Ik word boos en sla hard op het bed. Liefde is ingewikkeld. Waarom moet het Seda perse zijn? Doordat ze mijn beste vriendin is/was, is het tien keer moeilijker dan dat het Marianne geweest zou zijn... Ik loop naar de badkamer en haal mijn lenzen eruit, daarna zet ik mijn bril op. Ik loop weer naar het bed en druk het licht uit. Ik maak het kleine nachtlampje aan. Ik trek mijn T-shirt uit en pak mijn telefoon. Ik like nog wat insta foto's en open daarna Whatsapp. Ik zie dat Seda online is. Mijn vingers glijden over het toetsenbord.

Ik: Seed, kom morgen please praten. Ik wil het goed maken...

Seda🤓: Rein... Ik weet niet of dat zo'n goed idee is. Bovendien heb ik met Milan afgesproken. We hebben een date..

Ik: Ohw, dan laat maar. Sorry.

Seda🤓: Sorry Rein.. Still love you...

Vlinders gaan door mijn buik. Waarschijnlijk betekent die 'still love you' niks voor haar, maar voor mij wel. Ik zucht en leg mijn telefoon weg. Ik druk het nachtlampje uit en sluit mijn ogen. Ben ik dan toch verliefd op Seda?

#TeamMilan of #TeamRein?

i don't like this anymore. (Finished)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu