Šešiasdešimta dalis

4.7K 295 5
                                    

Mira's pozicija.

Lėtai pramerkiau akis, iš karto pajusdama skausmą galvoje ir kairiame šonę. Susiraukiau, kai vos tik pasukau galvą į dešinę pusę, kur pamačiau ant fotelio sėdinti Zayn, o jo galvą padėta ant lovos krašto. Akyse pradėjo kauptis ašaros, kai visi prisiminimai sugrįžo į galvą. Karštos ašaros nuslydo mano skruostu, vien nuo minties, kad greit jo nebepamatysiu. Lėtai pakėliau ranką ir paliečiau jo juodus plaukus, jis staigiai pakėlė galvą. Mano veide atsirado šypsena, kai pamačiau jo rudas akis, kurios yra šiek tiek paraudusios.

"Labas" Tyliai ištariau jam.

"Sveika" Nusišypsodamas atsakė jis.

"Kodėl man nepasakei, Zayn?" Giliai įkvėpusi paklausiau jo.

"Nenorėjau, kad tu jaudintumeisi" Sukuždėjo jis, sunerdamas mudviejų rankų pirštus.

"Nuslėpdamas tai? Mums liko mažai laiko kartu, Zayn" Ištariau jausdama kaip ašaros jau rieda mano skruostais.

"Žinau, bet aš negaliu to pakeisti, Mira" Su ašaromis akyse atsakė Zayn ir pridėjo mano rankos pirštus, prie savo lūpų.

"Operacija" Pasakiau jam, žvelgdama tiesiai į jo rudas akis.

"Nuvyksime pas daktarą ir su juo pasitarsime, gerai, meile?" Zayn ištarė menkai nusišypsodamas, o tada priglaudė savo lūpas prie mano pirštų.

"Gerai" Tyliai atsakiau jam užmerkdama akis.

Ėjau koridoriumi link valgyklos, kur turėtu būti Safa su Chris. Bent jau taip rašė man ji, kad ten jie manęs lauks. Staiga buvau atsukta atgal, ir pavarčiau akimis, išvydas tas rudas akis.

"Ko Zayn?" Piktai jo paklausiau. "Neužteko, tavo vakarykščių įžeidinėjimų?" Piktai jo paklausiau, sunerdama rankas ties krūtine.

"Ne dėl to aš čia" Rimtai ištarė jis. "Norėjau atsiprašyti už vakar" Tyliai pasakė Zayn, paimdamas vieną mano ranką į savo delną.

Garsiai nusijuokiau ištraukdama ranką iš jo delno, o tada vėl sunėriau rankas ties krūtine, su plačia šypsena veide, kuri yra vien dėl jo nesąmonių.

"Tu juokauji, taip?" Garsiai paklausiau jo, nusijuokdama.

"Mira, aš tikrai atsiprašau tavęs" Zayn liūdnai nusišypsojo, žvelgdamas tiesiai į mano akis.

"O kur dingo kalė? Šliundra?" Piktai jo paklausiau. Jis nuleido galvą, o tada vėl pakėlė akis į mane liūdnai šyptelėdamas. "Iki, Zayn" Papurčiusi galvą, jau norėjau eiti nuo jo, bet jis sugavo mano ranką ir prisitraukė prie savęs.

"Būk atsargi, Mira" Tyliai sukuždėjo jis į mano plaukus, o tada vos lūpomis prilietė mano kaktą.

Zayn's pozicija.

Stebėjau ramiai miegančią Mirą. Sunkiai atsidusau supratęs kiek dalykų jai meluoju, kad viskas yra susiję su mafiją ir yra labai komplikuota. Jei ji sužinotu, ne tik manimi nusiviltu, bet ir paliktu mane, net nemirktelėjusi. Susiraukiau pajutęs, kaip mano telefonas pradeda vibruoti galinėje džinsų kišenėje. Išsitraukęs jį, pamačiau savo daktaro numerį.

"Klausau, daktare" Ištariau, išėjęs iš mudviejų kambario.

"Labas, Zayn" Daktaras ištarė su džiaugsmu savo balse, bent jau man taip dabar atrodo. "Turiu su tavimi pakalbėti, apie tavo žmoną" Greitai pridūrė jis.

Jaučiau kaip sekundę mano kvėpavimas sustojo, vos išgirdau jos vardą.

"Dėl tų tyrimų, kurios prašei, kad padaryčiau" Ištarė daktaras, tikriausiai supratęs, kad esu išsigandęs, dėl jo tokių žodžių.

"Taip?" Pasakiau pradėdamas vaikščioti vietoje. "Kas nors nutiko blogo?" Greitai pridūriau, užmerkdamas akis ir galvą užversdamas viršun.

"Ne" Menkai nusijuokdamas atsakė. "Kaip tik atbulai, viskas gerai, geriau negu gerai" Daktaras pridūrė.

"Ką turite omenyje, tą sakydamas?" Susiraukęs paklausiau jo.

"Tavo žmona laukiasi, sveikinu Zayn, tu tapsi tėčiu" Daktaras džiaugsmingai pasakė.

Jaučiau kaip sekundę sustojau kvėpuoti, nuo daktaro ištartų žodžių, mano širdis pradėjo plakti dvigubai greičiau, nei plaka dabar. Veide susiformavo šypsena. Negalėjau apsakyti, kaip dabar jaučiuosi.

"Ar jūs tuo tikras?" Greitai paklausiau, šiek tiek atsipeikėjęs.

"Taip, visi tyrimai rodo tą patį" Atsakė daktaras. "Atvešk ją apžiūrėti kuo greičiau, gerai?" Paklausė jis.

"Gerai, bet ji dar neturi to sužinoti" Ištariau ranka perbraukdamas per savo juodus plaukus.

"Gerai" Tiek pasakęs jis padėjo ragelį.

Lėtai atitraukiau telefoną nuo savo ausies, vis dar netikėdamas, tuo ką, ką tik sužinojau. Negaliu patikėti, kad aš su Mira turėsiu maža vaikelį.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now