Dvidešimt šešta dalis

7.2K 367 1
                                    

"Viską sužinok apie Stevie Morgan, ir kuo greičiau" Pasakiau Davis, ir jis staigiai išsitraukė telefoną iš kišenės.

Jis nuėjo toliau nuo visų, o aš priėjau prie Miros šeimos. Mira vis verkė apsikabinusi savo mamą, o man nuo tokio vaizdo, vis labiau gėle krūtinę. Apsikabinau merginą, kuri be perstojo kūkčiojo.

"Zayn, jo nebė-ra, mano bro-lio nebė-ra" Trukinėdama pasakė ji, ir aš ją labiau prisiglaudžiau prie savęs, vis stengdamasis nuraminti.

Mano mintys tuščios, bet vis galvojau, kaip nuraminti Mira. "Gal nori važiuoti pas mane?" Paklausiau jos, pabučiuodamas jos plaukus.

"Ne, aš turėčiau būti su šeima" Valydamasi ašaras pasakė ji.

Tiek pasakiusi ji atsitraukė nuo manęs ir ji buvo iš karto įtraukta į Safos glėby. Sunkiai atsidusęs, nuėjau prie Davis, kuris kaip tik baigė šnekėti telefonu.

"Jau viską žinau" Greitai pasakė vaikinas, įsikišdamas telefoną į savo kišenę.

"Važiuojam" Pasakęs jam, pradėjau eiti link išėjimo.

Davis mane prisivijo kai jau buvau lauke, kadangi jis prieš tai nuėjo atsisveikinti su Safa.

"Liepk visiems, važiuoti ten, ir man atvežti Morgan'ą į sandėlį" Pasakiau Davis, kai įlipome į automobilį.

Jis linktelėjo, o aš greitai užkūriau automobilį ir pajudėjau link tos vietos. Jau po mažu galvojau, kaip lėtai aš jį nužudysiu.

{*}

Stovėjau viename iš sandėlio patalpų, ir žiūrėjau rūkydamas į sumuštą vaikiną. Kuris vis keliais metais vyresnis už mane. Įtraukiau dūmų, atsiremdamas į stalą.

"Ji tik paprasta kalė, Zayn" Išspjaudmas kraują iš savo burnos ant grindų pasakė Stevie. "Dar viena pinigų melžėja" Pridūrė žvelgdamas į mane jis.

Užgęsinau cigarete, ir priėjęs stipriai jam trenkiau.

"Tu juk žinai, kad iš čia neišeisi" Pasakiau jam nusijuokdamas.

"Mes galime susitarti" Pasakė jis, lėtai pakeldamas galvą.

Nusijuokiau iš jo pasakytų žodžiu. "Ji tik paprasta kalė, kuri tave apgaus kaip tavo buvusioji meilė" Pasakė jis nusišypsodamas. "O kad tu būtum žinojęs, kaip ji garsiai dejavo mano vardą, kai aš dulkinau ją" Toliau šnekejo jis. "Bet buvo smagiau kaip lėtai žudžiau savo rankos"

Nebeiškentęs išsitraukiau pistoletą ir greitai jį užtaisęs, šoviau vaikinui tiesiai į galvą. Išėjęs iš patalpos, parodžiau Jim, kad viską sutvarkytu, o pats išėjau į lauką ir įlipęs į mašiną, pačiu greičiausiu greičiu pradėjau važiuoti link namų.

Mira's pozicija.

Lygiai po mėnesio vėl įžengiau į mokykla. Jaučiausi gana keistai, visą mėnesį nemačiau savo draugų, tiesiog sėdėjau užsidariusi savo kambaryje, nes nenorėjau nieko matyti. Pamačiusi prie spintelių Safa su kažkokia mergina, iš karto nuėjau prie jos. Ji pamačiusi mane pribėgo ir stipriai apsikabino.

"O dieve, Mira, aš tavęs taip pasiilgau" Sukuždėjo ji.

"Aš tavęs taip pat" Atsakiau jai atsitraukdama nuo jos ir žvelgiau į tą merginą.

Ji mielos išvaizdos, bet nežinau kodėl jaučiu jai ne itin malonius jausmus.

"Aš Emilė" Ištarė su šypsena veide, mergina.

Kelias sekundes stebėjau jos duobutes, kai nusišypsojo ji. Žvelgiau į jos mėlynas akis, ir vis galvojau, kodėl ji man kelia kitokius jausmus.

"Mira" Pasakiau jai ir atsisukau į Safa, klausdama, kas ji tokia.

"Emilė atėjo į šią mokykla, kažkur prieš tris mėnesius" Pasakė Safa, suprasdama mano užuomina.

Susiraukusi antakius žvelgiau į Safa, o po to į Emile, kuri vis kramtė lūpą. Spėju ji jautėsi nejaukiai.

"Aš jos niekada nemačiau šitoje mokykloje" Pasakiau atsisukdama atgal į draugę.

"Kai tu grįžai ji sirgo, todėl nematei" Gūžtelėjus pečiais atsakė man Safa.

Linktelėjau joms, ir pasiėmusi knygą pirmąjai pamokai, pasisukau eiti kartu su merginomis link klasės. Vis iš minčių neišėjo ta mintis, kad turėjau pažinotu šią merginą. Ir aš ją tikrai esu kažkur mačiusi.
Pakėlusi akis nuo žemes, pamačiau link mūsų einančius vaikinus. Davis, Tyler ir Zayn. Sudariau trumpą akių kontaktą su Zayn, bet aš pirma nusukau akis, kitur. Juodaplaukis vaikinas priėjo prie mūsų ir priglaudė savo lūpas prie Emilės, jaučiausi klaikiai, mano vidus pradėjo plėšytus. Įsikandau stipriai į lūpą ir po keliu sekundžių visi pradėjo eiti link klasės.
Dabar man paiškėjo viskas. Tikriausiai aš jau iš anksto nu jaučiau, kad ši mergina yra Zayn mergina. Regis, Zayn greit prisitaikė prie to. Dabar nekenčiu jo dar labiau. Jis sugadino mano gyvenimą, nors jis to ir siekė. Dar stipriau iš pykčio įsikandau sau į lūpą ir suspaudžiau savo ranką į kumštį. Jei man leistu sąlygos, dabar pat papuoščiau Zayn veidą, keliomis mėlynėmis.

"Mira" Krūptelėjau išgirdusi savo vardą iš Davis. Atsisukau į jį, o jis susirūpinęs, kaip ir Safa žiūrėjo į mane. "Tau bėga iš lūpos kraujas" Pasakė jis pirštu parodydamas į lūpa.

Paliečiau pirštais lūpas ir pati įsigandau, pamačiusi ant savo pirštu nemažai kraujo. Nusikeikusi, greitai iš tašės išsitraukiau servetėlę ir pridėjau prie lūpų.

"Ar viskas gerai?" Paklausė manęs Emilė, o tada visų žvilgsniais smigo į mane.

Zayn taip pat žiūrėjo į mane, bet aš greitai nusisukau nuo jo, tiesiog linktelėjau merginai ir pirma įėjau į klase.

Nekenčiu jo. Nekenčiu Zayn. Zayn Malik.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now