Aštunta dalis

9.2K 423 3
                                    

Kelionė tyli ir ilga. Zayn kelis kartus manęs klausė ar nenoriu valgyti, bet aš tiesiog papurtydavau galvą, dabar naktis, ir aš tikrai noriu miego, bet vien pagalvojus, kokiam pavojuje esu, pradedu verkti.
Vėl pradėjau verkti, bet šį kartą stipriau, tyliai kūkčiojau, nes pirmais Zayn šaukė ant manęs, kad nustočiau verkti. Girdėjau kaip jis sunkiai atsiduso.

"Atsiprašau, aš pasistengsiu nustoti" Tyliai sukuždėjau jam ir tuščiu žvilgsniu žvelgiau į kelią.

Mano skruostais vis tiek bėgo ašaros, stengiausi jas vis nusivalyti. Bet jos tiesiog bėga.
Zayn pasuko į kelkraštį ir mane apėmė maža baimė. Ar jis man čia nušaus? Tikriausiai taip.. aš jam pridariau tikrai daug bėdų.

"Prašau nežudyk manęs, aš prižadu, nustosiu verkti" Greitai pasakiau kai jis užgesino mašinos variklį.

"Ateik čia" Parodydamas į savo kelis pasakė jis.

Jis atitraukė savo kėdė toliau nuo vairo, ir parodė vėl į savo kelius. Aš atsargiai perlipau pas jį, ir jis lėtai apsikabino mane per liemenį, o aš jį stipriai apsikabinau per liemenį ir padėdama savo veidą į jo kaklo įlinki. Zayn taip pat panardino savo veidą į mano plaukus.
Įkvėpiau Zayn kvepalu ir atrodė lyg apsvaigau, jis kvepia tikrai skaniai. Ir jaučiuosi kvailai tai sakydama. Bet man jo kvapas tikrai labai patinka. Jis skiriasi nuo kitų vaikinų.
Zayn lėtai pabučiavo mano kaklą, mano kūnu nusiųsdamas milijoną šiurpuliukų. Jis atsargiai patraukė mano plaukus, toliau tęsdamas bučinius. Aš palenkiau kaklą, kad jam būtu daugiau vietos. Tai tikrai geras jausmas. Jo lūpos kitokios nei Chris. Aš pasukau savo galvą link jo, mūsų lūpos vos nesusidūrė ir aš lėtai perbraukiau savo lūpomis per jo. Jutau kaip Zayn įsitempia. Jam patiko tai. Jis stipriai įsisiurbė į mano lūpas, ir prisispaudė mane arčiau savęs. Aš šiek tiek sujudėjau per bučinį, taip netyčia pasitrindama į jį.

"Šūdas" Suaimanuodamas pasakė jis, ir jo rankos suspaudė mano šlaunis. "Aš-noriu tave išdulkinti taip, kad tu negalėtum vaikščioti" Kai pakartojau veiksmą pasakė jis.

Aš pirmą kartą girdžiu iš jo tokius žodžius. Jis stipriai vėl pabučiavo mane ir kai aš atsitraukiau perlipau atgal į savo vietą, jis prisitraukė kėdę arčiau vairo.

"Tu varai mane iš proto" Sušnabždėjo jis atsidusdamas ir pajudėdamas iš vietos.

Aš prikandau lūpą ir nuleidau savo akis į pirštus, nes mano žandai turėtu būti ryškiai raudoni.
Zayn padėjo save ranką ant mano šlaunies ir aš sunėriau mūsų rankų pirštus. Norėčiau, kad šis momentas nesibaigtų.

Jutau kaip esu pakeliama stiprių vaikino rankų, ir kažkur nešama, buvau per daug pavargusi, kad atsimerkčiau. Bet žinojau, kad tas vaikinas yra Zayn, spėjau pagal jo kvapą.

"Pone, Malik" Pasakė senyvo amžiaus moters balsas.

"Maria, kur galėčiau ją nešti?" Paklausė Zayn.

"Jos kambarį įrošė šalia Tia's" Pasakė ta pati moteris.

Zayn nieko neatsakė ir pradėjo mane kažkur nešti. Netrukus pajutau minkštus patalus po savo nugara. Jis mane aprengė savo maike ir jau be išeinantis, kai aš jį sustabdžiau.

"Zayn" Atsikeldama pasakiau, jis sustojęs atsisuko į mane. "Pasiliksi?" Paklausiau jo.

"Ne" Piktai pasakė jis.

Tai buvo skaudu. Jis užtrenkė kambario duris, ir pasigirdo greiti žingsniai, nuo mano kambario. Ignoruodama keistą skausmą krūtinėje, užmerkiau akis ir stengiausi užmigti. Po gerų dešimt minučių man pavyko.

Pabudau nuo tylaus barškinimo į kambario duris. Atsimerkusi pamačiau prie durų stovinčią šviesiaplauke merginą. Ji turėjo ryškias mėlynas akis, o veidas padažytas mažu sluoksniu makiažo.

"Labas, aš Tea" Pasakė ji prieidama arčiau mano lovos.

"Aš Mira" Pasakiau jai, atsisėdama lovoje.

"Atleisk, kad pažadinau, bet norėjau, kad tu pavalgytum" Pasakė ji, nusišypsodama.

"Aš nealkana" Gūžtelėdama pečiais atsakiau jai.

"Eik jau, tokia kelione išbuvusi turi norėti valgyti" Nusijuokdama pasakė ji.

"Prigavai" Nusijuokdama pasakiau.

Ji man plačiai nusišypsojo. "Jei nori gali nusimaudyti, spintoje rasi rūbų kurių tau gali prireikti" Parodydama į spintą pasakė ji. "Ateisiu pas tave už pusvalandžio" Pasakė ji, prieš dingdama už durų.

Aš linktelėjau ir išlipau iš lovos, nuėjusi prie atsidariau ją. Joje tikrai daug rūbų ir jie visi tikrai labai geri.

"Kam reikalingas šitas?" Savęs paklausiau ištraukdama iš spintos kažkokią man neaiškią permatomą medžiaga.

Galų galiausiai išsitraukiau paprastą baltą maikutę, ir juodas tympas. Viską nusinešiau į vonia ir nieko nelaukusi nusimečiau nuo savęs, šituos nešvarius rūbus, ir įlipau į dušo kabiną.
Nusimaudžiusi viską apsivilkau ir nuėjau prie veidrodžio, be makiažo aš tikrai atrodau klaikiai. Išsidžiovinusi plaukus juos susirišau į netvarkingą kuodą. Jau aviausi savo kedus, kai pro duris įėjo Tea.

"O tu jau" Nustebusi pasakė ji.

Nusišypsodama linktelėjau jai, ir mes abi išėjome iš mano kambario. Nusileidom į pirma aukšta ir galiu drąsiai teigti, kad čia tikrai labai gražu. Virtuvė turėjo pilką virtuvinį komplektą su baru prie kurio pastatytos keturios kėdes. Pasukus galvą kairiau pamačiau didelį valgomojį, su dideliu stalu, ant kurio buvo padėtis dvi lėkštes. Tikriausiai man ir Tea'i.

"Kiek čia gyvena žmonių?" Paklausiau jos atsisėsdama.

Ji prisimerkė žiūrėdama į mane. "A-a su tavimi ir Zayn dabar jau dvidešimt vienas" Greitai pasakė ji. "Aštuonios merginos ir vienuolika vaikinu" Pridūrė ji.

"O čia yra kaip viešnamis? Taip?" Paklausiau vėl jos.

Ji jau norėjo atsakyti, bet ją nutraukė griežtas vaikino balsas.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now