Devyniolikta dalis

7.6K 368 5
                                    

Prieš mane stovėjo mergina ir vaikinas, mergina vis gėrėjosi vaizdu, o vaikinas, plačiai išsišiepęs žiūrėjo į mane ir Zayn. Tai Safa ir Davis. Greitai pribėgau prie merginos ir stipriai ją apsikabinau. Negaliu patikėti, kad ją matau prieš save. Aš jos nemačiau tikrai ilgą laiką, mes abi niekada ankščiau nebuvome taip ilgai nesusitikusios. Užmerkiau stipriai akis, mėgaudamasi šia akimirka.

"Aš tavęs labai pasiilgau" Sukuždėjau į jos juodus plaukus.

"Aš tavęs taip pat" Atsakė ji stipriau apsikabindama mane.

Atsitraukusi nuo Safa apsikabinau su Davis. Vaikinas šyptelėjęs apsikabino atgal. Atsitraukusi nuo vaikino, pribėgau prie Zayn ir stipriai jį apsikabinau. Dėl tokios laimės, turiu dėkoti tik jam.

"Ačiū, Zayn" Stipriai apsikabindama jo liemenį pasakiau jam.

Pakėliau savo rudas akis į jį, jis linktelėjo man, plačiai nusišypsodamas ir apsikabino mane atgal. Jaučiau keistą jausmą bėgiojantį mano kūne, jai jis apsikabino mane ir aš užuodžiau jo kvepalų kvapą. Atsitraukusi grėbiau Safos ranką ir nusitempiau pas Tea.

"Tea, susipažink, čia Safa, mano geriausia draugė" Džiugiai pasakiau Tea'i, ir ji su šypsena žiūrėjo į mudvi.

Jos abi apsikabino, ir tada Tea žvelgė į mane.

"Zayn minėjo, kad jūs atvažiuosit" Nusišypsodama plačiau, pasakė Tea.

"Ar tai visi žinojo, išskyrus mane?" Susiraukdama paklausiau judviejų.

"Panašiai, tai turėjo būti tavo gimtadienio staigmena" Nusijuokdama pasakė Tea.

Tiksliai, šiandien mano gimtadienis. Visai buvau užmiršusi apie jį. Išsižiojau ir tada greitai užsičiaupiau. Pradėjau šypsotis, o tada prunkštelėjau. Negaliu patikėti, pamiršau pati savo gimtadienį, kur kadaise jis man reikšdavo visą gyvenimą.

"Tai juokinga" Juokdamasi pasakiau joms. "Aš buvau jį visiškai užmiršusi" Delną padėdama ant savo kaktos, pasakiau joms.

"Tai tikrai juokinga, nes tu niekada nepamiršti savo gimtadienio" Pasakė Safa. "Jis tau reikšdavo viską, dar kaip dieną atsimenu, kaip tu jam ruošdavaisi" Pasakė sukikendama ji.

"Regis tu labai jį myli" Pasakė Tea.

Nusijuokiau iš jų, o tada gavau žinutę, iš nežinomo numerio.

Nežinomas numeris: Nesidžiauk per daug, šventė greitai išeis iš tavo kiemo ;)

Jaučiau kaip mano rankos pradeda drebėti, o akyse po truputį kaupėsi ašaros, įsikandau sau į apatinę lūpą. Ar tai grasinimas? Jei taip, tai tikriausiai siuntė tos gaujos žmogus, iš kurios peršoviau tą vaikiną.

"Kas parašė?" Paklausė manęs Tea, ir aš ištrynusi žinutę, įsikišau jį į galinę džinsų kišenę.

Kelis kartus sumirksėjau, kad iš akių dingtų ašaros. "Niekas" Pasakiau jai, lyg niekur nieko. "Tai tik sveikinimas gimimo dienos proga" Greitai pridūriau, kad įtikinčiau jį, nes ji žiūrėjo į mane keistu žvilgsniu.

"Gerai" Iš jos akių žvilgsnio spėjau, kad ji patikėjo, mano žodžiais.

"Mums reikia alkoholio, daug, po to reikia daug garso ir šviesų" Linksmai pasakiau joms. "Noriu šį gimtadienį atšvęsti, kaip niekad gerai" Su plačia šypsena pasakiau joms.

Suplojau rankomis ir sušokau vietoje. Man šiandien sukanka 18 metų, taigi noriu prisigerti iki žemės graibymo, ir rytoj ryte nieko neatsiminti.

"Eime pas vaikinus" Pasakiau joms.

Jos linktelėjo ir greitai nubėgau laiptais, pas vaikinus. Prie Zayn ir Davis jau stovėjo Niall, jis mane pamatęs šyptelėjo. Atsakiau jam tuo pačiu. Atsistojau prie Zayn, kol merginos nuėjo prie vaikinų.

"Zaynie" Ištariau atsisukusi į jį su plačia su šypsena veide. "Bare yra daug alkoholio, taip?" Prikąsdama lūpą paklausiau jo.

Jis išgirdęs kaip jį pavadinau nusijuokė, o tada suraukė savo kaktą. "Na taip, o kas?"

"Šiandien mano gimtadienis ir aš noriu prisigerti taip, kad rytoj nieko neprisiminčiau" Su plačia šypsena atsakiau jam. Pasistiebiau link jo ausies ir šiek tiek lūpomis paliečiau jo ausies spenelį. "Tau irgi bus iš to nauda, Zaynie" Gundančiu tonu sušnabždėjau jam.

Jaučiau kaip jis nusipurtė, o aš su plačia šypsena, atsitraukiau nuo jo. Aš darau jam kažkokį poveikį, ir norėčiau sužinoti, ar tai geras poveikis. Zayn palaižė savo apatinę lūpą, ir sunkiai atsiduso.

"Gersim šešiese?" Paklausė jis, manęs.

Aš gūžtelėjau pečiais. "Nežinau, galime surengti vakarėlį, aišku būtume tik kas gyvena šiame dvare" Pasakiau jam.

"Gerai" Atsakė šyptelėdamas Zayn.

Nužvelgiau Zayn, ir po to prikandau lūpą. Žinojau, kad jis visa tai stebi, bet aš norėjau, kad jis šiandien būtu mano. Tik mano.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now