Dvidešimta dalis

7.6K 377 5
                                    

Jubiliejinėė dalis! 😱 + DIRTY

Paleidau ant viso garso muziką, kad girdėtų visas namas, ir pradėjau šokti kartu su Tea, bei Safa. Pradėjau puošti visą svetainę balionais, o po to ėjome į koridorių.

"Negaliu patikėti kad tau jau aštuoniolika" Nusijuokusi pasakė Safa, ir stipriai apsikabino mane.

"Tau bus po dviejų mėnesiu, taip pat" Mirktelėjusi akimi atsakiau jai.

Tea nusijuokė iš mudviejų ir aš su šypsena atsisukau į ją.

"Kiek tau metų, Tea?" Paklausiau prisimerkdama jos.

"Dvidešimt" Nusijuokdama pasakė ji.

Vis baigėm puošti namus, nuėjome į mano kambarį, pasiruošti 'šventei'. Susigarbanavusi plaukus, pasidariau paprastą makiažą ir tada apsivilkau laisvą baltą suknelę. Užsimečiau ant viršaus liemenę ir pažiūrėjau į veidrodį, atrodžiau tikrai gražiai. Kai atsisukau į merginas, jos taip pat jau buvo susiruošusios.

Jau geriau trečia vienkartine degtinės, kuri buvo sumaišyta su kola. Šokome tryse, aš, Tea ir Safa. Aplinkui buvo taip pat daugybe šio namo gyventojų ir net keistą, kad jų gyvena čia tiek daug. Kai kurios matau, net pirmą kartą. Šokome pagal dainą ..., taip linksminausi pirmą kartą, nes visada man tam trugdydavo Chris, kurio gal būt iš ties pasiilgau.
Jaučiau stipru BOSS kvepalų kvapą susimaišiusi su nikotinu. Vaikinas mane prisispaudė arčiau savo kūno ir šiek tiek atsisukusi atgal pamačiau, jog tai Zayn. Atsisukau į jį ir mudu pradėjome judėti vienu ritmu.

"Noriu tave iškrušti" Pasakė jis man į ausį ir jaučiau kaip nusišypsau.

"Gal būt vėliau išpildysiu tavo norą" Atsakiau jam ir nusisukusi nuo jo, pradėjau specialiai trinti savo užpakaliuką į jo klyną.

Zayn lūpomis pradėjo bučiuoti mano kaklą ir jei jis bando mane sujaudinta, jam tai pavyksta. Atsisukusi į jį greitu judesiu pabučiavau. Zayn atsakė į mano bučinį, nestipriai įkandau jam į apatine lūpą ir net per muziką girdėjau jo urzgimą.

"Šūdas, Mira" Zayn ištarė vos įėjome į mano kambarį.

Užrakinau duris, ir atsisukusi į Zayn nusivilkau savo suknelę likdama vien po baltais apatiniais. Zayn nužvelgė mane, o po to prikando lūpą.

"Šūdas, tu erzini mane" Sudrebėdamas pasakė jis.

Žinojau kad čia darau ne pati aš, o alkoholis mano kraujyje. Priejusi prie Zayn nuvilkau jo baltą maikę ir nužvelgiau visas tatto, kurios puikiai tiko ant jo kūno. Perbraukiau vidutinio ilgio nagu per jo pilvo presą iki kelnių sagties ir žvelgdama į jo akis atsegiau kelnias. Mačiau kaip Zayn nurijo seilias, man patiko jį šitaip erzinti. Zayn greitai nusivilko kelnias, apsukęs mus, nuvertė mane ant lovos, tuo pačiu užguldamas ir aistringai pabučiuodamas. Net nepajutau kaip likau prieš jį visiškai nuoga, kaip ir jis prieš mane. Vos pajaučiau jo galvute prie savo įėjimo, išriečiau nugarą. Zayn įslydo į mane, įsisiurbdamas į mano lūpas. Garsiai sudėjavau, tiesiai jam į burną, kai jis užkabino reikiamą tašką.

"Mira" Sudejavo Zayn, pagreitindamas judesius, ir aš pradėjau garsiau dejuoti.

"Zayn aš tuoj" Sudejuodama jam pasakiau.

Zayn lūpos pradėjo bučiuoti mano kaklą, ir dar garsiau sudėjavau kai mano apačia užpildė orgazmas, Zayn tuo metu taip pat nuleido į prezervatyva. Jis dar kartą pabučiavo mane, ir atsigulė ant nugaros, o aš jį tuo tarpu apsikabinau.

"Tu nuostabi, mažyte" Sušnibždėjo Zayn į mano plaukus, ir tada pabučiavo juos.

Plačiai nusišypsojau sau, nes jis to nematė. Jaučiau labai pavargusi, užmerkiau akis, ir bandžiau atgauti kvapą. Bet tada prisiminiau, kad Zayn tikriausiai nori grįžti ten, toliau švesti. Jau kėliausi nuo ko, bet jis mane sustabdė.

"Ar tu nenori grįžti ten?" Paklausiau Zayn, tyliu balso tonu.

"O tu?" Paklausė jis.

"Um-ne" Netikėtai atsakiau. Ir jis mane tikrai nustebino, paklausdamas to.

"Tada galime gulėti" Pasakė jis ir stebėjau kaip jis užsimerkia.

Atsiguliau atgal, labiau prisiglausdama prie jo. Girdėjau kaip jo širdies plakimas po truputį nusiramina, ir tai tuo pačiu ramino mane.

"Aš noriu apsirengti" Pareiškiau Zayn, ir jis linktelėjo man.

"Jo, gerai" Tiek atsakęs jis kaip ir aš išlipo iš lovos.

Apsirengiau savo apatinius ir jo maikę, o Zayn tik apsivilko savo apatinius. Greitai pervilkau lovos patalynę, su Zayn pagalba. Juodaplaukis į lovą atsigulė pirmas, o aš ant jo.

"Nori antro raundo?" Nusijuokdamas paklausė Zayn.

"Noriu miego" Sumurmėjau į jo kaklą, ir Zayn krūtinė suvibravo nuo juoko.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now