DEEL 7

{Asiya}

Finally weekend! Ik haal Aisha op met mijn auto die ondertussen, gelukkig, gemaakt is. We doen onze paintball pakken en helmen aan en stappen onze 'oorlogterrein' binnen. Ik krijg altijd een sluw gevoel wanneer ik hier ben. Alsof het echt oorlog is.

Ik begin al meteen te schuilen en te schieten. Wanneer ik naar een andere schuilplaats loop schiet er iemand twee keer op me. Ik kijk op en ik kan zien aan de brede schouders dat het een man is. Hmm ken ik niet. Waarschijnlijk iemand die random schiet zoals de meerderheid dat doet. Ik wil terugschieten, maar hij loopt weg. Ik ren achter hem en slaag erin om hem een schot in de buik te geven. Hij verdient er nog! Ik schiet hem nog eens in zijn been en schouder. Ik zie dat hij paintball niet gewoon is aan de manier hoe hij reageert. Ik schuil me snel achter een muurtje. Ik zie Aisha en schiet op haar, ze draait zich om en rent mijn richting op, ik loop snel weg. Terwijl ik ren kijk ik naar achteren, hierdoor bots ik keihard tegen iemand waardoor ik op de grond val. Het deed niet zoveel zeer. Maar ik maakte er gebruik van en deed alsof ik pijn had. Aisha kwam naar me toe gerend en ik schiet tegen haar, sta snel op en ren weg. Ik zie hoe die ene gast van daarnet nog steeds struggelt. Ik grijp mijn kans en schiet twee keren op hem. Hahaha. Eerst weet bij niet vanwaar het komt. Maar daarna krijgt hij me in het oog en schiet in mijn been. "Tutuuuuutt" de sessie is weeral voorbij. Aisha en ik zijn onderweg naar de kleedkamers, ik doe ondertussen mijn helm uit. Plots merk ik dat de beginneling en nog iemand anders naar ons toe lopen. "Bedankt voor de blauwe plekken he" riep hij "met plezier"antwoord ik. Dan deed hij zijn helm uit. Haroon. Stomverbaasd kijk ik naar hem. "Wat Haroon! Volg je me overal waar ik naar toe ga ofzo?" "Nee hoor, het zal wel mektoub zijn" antwoordde zijn vriend. Ik zie hoe Haroon hem vervolgens een elleboogstoot heeft. Aisha moest lachen.

{Haroon}

Ayoub zwijjjggg. Ik zie hoe haar boze en verwarde blik niet verandert. "Echt waar ik wist niet dat je hier kwam, en dit is de eerste keer dat ik paintball." Haar boze blik verdwijnt. "Ja het is duidelijk dat het je eerste keer is, je bakt er niets van. Kom Aisha we gaan." Auw dat was hard. Ik roep nog snel "Salaam aleykoum. Tot maandag." Ze kijkt om en slaakt een luide zucht. Luid genoeg om hem te horen.

{Asiya}

"Wat tot maandag? Wat Haroon? Wat??" Aisha zit vol met vragen. "Nou Aisha, dat was Haroon, diegene die me overreed en mijn baas voor deze maand." Meteen begint ze met haar wenkbrauwen op neer te gaan. Ik moet spontaan lachen. "Wat nu weer?" "Daarom wou je niet duidelijk antwoorden toen ik vroeg hoe hij eruit zag he. Tss. Er is toch niets mis mee als je iemand gewoon knap vind. Je mag het zeggen hoor." Ik weet dat dit een valstrik is. Als ik ja antwoord begint ze meteen onze huwelijk te plannen. Ik antwoord niets en lach gewoon. "Aisha ik denk dat jij hem knap vind, of ben je misschien eerder voor zijn vriend. Jullie hebben dezelfde humor he." Nu zit zij in een moeilijke situatie hahah. We roepen allebei "ANDER ONDERWEEERRPP"

El Mektoub. MaybeWhere stories live. Discover now