-6.fejezet-

1.2K 113 1
                                    

Sziasztok, hát ez a rész borzasztóan gagyi és rövid lett, de a következőt megpróbálom majd hosszabbra megírni (nem tudom, hogy mikorra hozom a következő részt)

-Hé, jól vagy?-kérdezte tőlem Hongki
-Fogjuk rá-feleltem még kábultan a földön

Nem sokkal utána már kitisztult a látásom. Néhányan hátra fordultak megnézni, hogy miért is ordítok, a többi pedig a tanár mondandóját figyelte. Yoongi még csak rám se bagózott.
Feltápászkodtam a földről, majd leporoltam a ruhámat, és követtem a már távozó félben lévő osztálytársaimat.

-Gyere, gyorsan, mert lemaradunk-fogta meg a kezemet Junsu, majd elindultunk a sereglet felé

Mire odaértünk, már a szobakulcsokat osztották ki. Szerencsére, "barátnőim"-hez osztottak, így nem kellett aggódnom, az esetleges rosszindulatú beszólások miatt. Amint kézbe kaptam a kulcsot, már rögtön a szoba ajtajához siettünk. Kinyitottam az ajtót, majd amikor beléptünk, a szánk is tátva maradt.

Nem, nem olyan volt, mint a palotákban...A sarokban pókháló, doh szag mindenütt és cincogás. A szöszi felsikkantott, mire azt hittem kiszakad a dobhártyám. Mindenki kiszaladt a szobából rajtam kívül. Én csak nyugodtan leraktam az egyik ágy mellé a bőröndömet, majd lehuppantam az ágyra. Már úgy belemerültem az ázott fal tanulmányozásába, hogy azt sem vettem észre, hogy az ofőnk beront az ajtón egy lapáttal a kezében. Hogy honnan tudom? Hallottam az ajtó csapódást, az ofő szitkozódását, majd később a lapátot is észrevettem.

-Kisasszony, ha annyira rá ér, segíthetne, vagy esetleg maga is megcsinálhatta volna helyettem-rivallt rám dühösen

-Már elnézést Tanár Úr, de ez nem az én hatáskörömhöz tartozik-feleltem egyszerűen

-Mióta ez a Min Yoongi vagy ki az osztályba jött, maga nagyon megváltozott-mondta, majd elkezdte keresni a cincogó szobatársunkat

Amikor végre megtalálta, benéztem én is az ágy alá. Olyan kis cuki volt...Már mint az egér...

-Tanár Úr, kérem, ne tessen bántani szegényt, olyan kis aranyos. Majd én kiviszem és elengedem-vetettem fel az ötletet
-Rendben, akkor én mentem is-mondta, majd kiviharzott a szobából

Csóri kis egerentyű...
Bemásztam az ágy alá, majd a rémült kis jószágot a kezembe vettem, és kimásztam a dzsuvából, és a hallon keresztül a kertbe vettem az irányt. Szabadon engedtem, majd visszamentem a közös fészekbe.

Jaehee és Jimin már nagyban beszélgettek az ágyukon törökülésben, de amikor beértem a szobába rögtön elhallgattak.

-Miről trécseltek?-kérdeztem, amit csak egy 'semmiről' válasszal illettek.

Megvontam a vállamat, majd elővettem a könyvemet a táskámból, és utam újból kifelé vezetett. Ám a bejárati ajtónál Yoongi állta el az utamat. Persze nekem háttal állt és nagyban beszélgetett valakivel, így megkellett böknöm, hogy hátrakukkancson.
Miután a teljes testével megfordult, kérdőn felvonta az egyik szemöldökét, majd intett a trécselőpartnerének, hogy menjen most egy kicsit távolabb, aki vette a lapot és az egyik bozótot kezdte el tanulmányozni.

-Mit óhajt nagyságos asszony?-kérdezte
-Nem tudok tőled kimenni, mert elállod az utat-feleltem, majd egy fintor jelent meg az arcán
-Ahogy óhajtja-mondta szarkasztikusan

Amint arrébb állt elviharzottam mellette, majd egy kicsit távolabb a hoteltól, egy fa tövébe ültem le, és folytattam a már félig kiolvasott könyvemet.

Bad Boy [I.évad]Where stories live. Discover now