-Prológus-

3.3K 173 8
                                    

Nos, azt tervezem majd a jövőben is, hogy lesznek BTS fanfic-ek. De mindegyikben külön lesznek a szereplők. Aztán, ha ez készen van, akkor lesz egy olyan fici, ahol az egész csapat benne lesz(már elkezdtem)...na mindegy, hosszadalmas elmagyarázni...

Jó olvasást :)

Minjae számára is úgy indult ez a nap mint a többi.

Annyit kell róla tudni, hogy egy 17 éves, középiskolás lány, akinek mindene megvan, kivéve egy fontos dolgot. Szülők és szeretet. Ez az, amit Kim Minjae nem kap.

Szülei egy üzleti úton meghaltak 5 éve, így a nővére vette szárnyai alá, de hát nem minden habos sütemény édes, magyarul nem jönnek ki jól egymással. Eunjee, a nővére, hetente hozza haza az éppen aktuális pasijait, csak a bulizáson és a pián jár az esze, ezért Minjae néha eljár dolgozni, hogy valamivel elüsse az időt. Ha meg a nővére nem pasikat hoz fel, vagy bulizik, akkor szegény húgát piszkálja és néha túlságosan is lekezelően bánik vele. Sőt, néha ráakasztja a cselédlány szerepet, miközben vannak szobalányok emellett.

Nos, vágjunk bele a történetbe.

*Minjae*

-Kisasszony, ideje lenne felkelni-ébresztett fel az egyetlen szobalányom
-Jeehee, annyira fáradt vagyok-nyöszörögtem
-Tudom kisasszony, de fel kell kelnie, és még a reggelije is várja az étkezőben-mondta
-Mondtam, hogy nyugodtan tegezhetsz-ültem fel az ágyban
-Nem tehetem, mivel tiltja szabályzat-felelte
-Hhh, mindegy-sóhajtottam
-A ruhái a fotel támláján vannak, ha szüksége lenne még valamire, csak szóljon-mondta, majd intettem neki, hogy elmehet

Miután kiment a szobámból, villám gyorsan kipattantam az ágyból, majd felvettem a ruháimat. Szerencse, hogy jó az ízlése a szobalányomnak, mert különben lekiabáltam volna a fejét.

Bepakoltam a táskámba a cuccaimat, majd a fürdőszobába vettem az irányt, ahol elvégeztem a dolgaimat, rendbe raktam magamat, majd a táskámat a hátamra kapva, és a telefonomat a zsebembe rakva, lesiettem a lépcsőn, át az étkezőbe.
Ott gyorsan elfogyasztottam a reggelit, aztán indultam is a suliba, nem törődve azzal, hogy fellököm az én "aranyoskistündibündi" nővéremet. Valamit még utánam kiabált, de engem az pont nem érdekelt.

A suliba tartva, mint általában semmi sem történt. Ám amint beértem, diákok hada rohamozott meg, persze egy köszönés erejéig. Népszerűségem ellenére, nem voltak igaz barátaim, így nem is foglalkoztam másokkal, csak néha belekapcsolódtam egy-egy beszélgetésbe.
De volt egyetlen egy személy akivel taszítottuk egymást, aki nem más volt, mint a lányok körében rosszfiúként ismert Min Yoongi. Már az első ránézésre meg tudod róla állapítani, hogy milyen lehet a jelleme.

Na szóval, ott tartottam, hogy bementem a suliba, innen pedig az utam, mily meglepő módon az osztály terembe vezetett. Bent csak a padomhoz sétáltam, és elfoglaltam a helyemet. És mint minden más iskolában, itt is vannak ribizlik, vagyis a legnépszerűbb csajok a suliban. Nos én csak a 4. vagyok a népszerű lányok körében, de ezzel teljesen meg vagyok elégedve. Nem úgy mint Jaehee, aki ha nem az első a sulihonlap népszerűségi listáján, akkor neki áll hisztizni, és megkeresi az "ellenséget", majd elég durván elkezdi zsarolgatni vagy oltogatni.

Gondolat menetemből az előbb említett személy zökkentett ki.

-Hé, te, a helyemen ülsz-pukkasztotta ki a rágóját
-És ez mégis mióta a te helyed?-vontam kérdőre
-Amióta Yoongi ebbe az osztályba fog jönni, vagyis mostantól, szóval nyomás máshova-csámcsogott

Nem akartam vele megint összeverekedni, ezért inkább elültem az ablak mellé, leghátulra, ami történetesen a legrosszabb hely volt, mivel ott volt a kuka, de ezzel nem nagyon törődtem, csak arrébb vittem és leültem ismét a helyemre.

Becsengettek, majd bejött a terembe az egyik legutáltabb személy, akit valaha is ismertem.

-Yoongi, ülj mellém-mondta Jaehee vékony hangon
-Kösz, nem. Én is el tudom dönteni, hogy hova üljek-fintorodott el a lányon
-Ch...bunkó-dünnyögte a ribizli
-Ch...ribanc-mondta neki hangosan a srác, majd egyenesen hátra tartott az útja.

Körül nézett, majd a tekintete megállt nálam. Vágott egy fintorral tarkított vigyort, majd ledobta a pad mellé a táskáját és leült mellém.

-Rég találkoztunk, cica-eresztett egy félmosolyt, amitől nem igazán olvadtam el
-Tudod kit cicázz le, seggfej-vigyorodtam el

Bad Boy [I.évad]Where stories live. Discover now