Žárlí

996 56 1
                                    

Scott-

Už nějakou dobu jsi čekala na Scotta, a ten pořád nepřicházel. Potom k tobě přišla skupinka kluků z lacrossového týmu, bavili jste se a smáli spolu. Scott se opozdil ve třídě a šel tě hledat, ale nemohl tě najít. Potom tě spatřil s lacrossovým týmem. Byl naštvaný, protože si myslel, že jsi na něho nepočkala kvůli klukům z lacrossu. Scott došel k vám a ujal se vedení.








Stiles-

Stiles byl se Scottem, tak jsi mu napsala smsku, jestli je zaneprázdněný, ale neodepsal. Tak jsi šla k Derekovi, ale neřekla jsi mu, že přijdeš. Prostě si jen přišla. Stiles se Scottem přišli k Derekovi a Stiles tě viděl s Derekem, jak ti zrovna vypráví příběh z dětství a ty ses na něj dívala se soucitem. Stiles byl naštvaný, ale když si tě vyslechl, uklidnil se.








Derek-

Od té doby, co se Isaac přidal k vám do smečky jsi s ním trávila hodně času, což se Derekovi nelíbilo, ale ty jsi ho vždy uklidnila, že to nic neznamená. Teda dokud jsi netrénovala s Isaacem a on se tě snažil chytnout kolem pasu. To se Derek rozhodl, že zasáhne.

"Lahey, co děláš s mojí holkou?" Derek zavrčel.

"Vy spolu chodíte?" zeptal se Isaac s šokovaným obličejem.








Isaac-

Isaac trávil hodně času s Alison, ale tobě to nevadilo, nebyla jsi ten žárlivý typ. Samozřejmě jsi neseděla doma a nečekala, kdy přijde, chtěla ses bavit taky. Hrála jsi videohry a chodila ven se Stilesem.

"Co jsi dneska dělala?" zeptal se.

"Byla jsem venku se Stilesem"

"Proč tak často chodíš ven se Stilesem?"

"Proč tak často chodíš ven s lovcem vlkodlaků?" řekla jsi.

Celou noc už byl ticho.








Liam-

Liam se vždycky obával toho, že přijde nějaký kluk, a vezme mu tě. Proč by si to taky nemyslel,jsi strašně krásná, se svýma očima, vlasy a svým tělem. Bylo to až neuvěřitelné, jak krásná jsi.

Teen Wolf Preferences CzTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang