58-) Taş,Kaya,Meteor

329 39 6
                                    

Güne güzel baslamak cok guzel bir his olmasi gerekli. Ama benim icin hic de oyle degil neden mi? Cunku beni hayvan gibi uyandirmaya calisan bir ikizim var. Daha dogrusu okuzum.

Mer: Ne istiyorsun mete!!!!

Met: Ne cirliyon kizim. Hadi uyan artik. Annem seni kahvaltiya cagiriyor!

Mer: Etmiycem kahvalti mahvalti. Daha yeni geldim bir izin verin kiz yorgundur uyusun deyin acikinca yatagina gotururuz deyin!!

Met: Oldu pasam baska. Kalk lan kalk zaten aksam dedemler bize gelecekmis!!

Mer: Ney!! Pardon ama hangi taraf geliyor?

Met: Salak misin lan sen!! Ikisi de ayni aile yaa unuttun mu?

Mer: Haa evet.

Met: Bu arada annem dediki git dedi merveyi uyandir kahvalti etsin sonra da alisverise cikip bir seyler alsin dedi yemekleri dedi biz kendimiz yapacagiz dedi.

Basimda bagirarak gulen meteye bön bön bakmakla mesguldum.

Mer: Nasil yani yemekleri her seyi bizmi yapicaz?

Met: Biz degil akilli kardesim annem ve sen. Biz babamla evde olmayacagiz. Hadi daha cok bekleyemem kizim karnim ac benim!!

Mer: Iyi be cik odamdan!!

Met: Cikmiycam sen kesin yine uyucan dimi??

Mer: Mete uzerimi degistirecem.

Met: Sana inanmiyorum.

Mer: Agzina sictirma mete!!!!!!!!

Diye avazim ciktigi kadar bagirdigimda bir kosu odamdan cikti. Bende kalkip kisa bir dus aldim ardindan da uzerime mini siyah sortumu ve uzerine beyaz gobegi acik bluzumu altina da siyah spor ayakkabilarimi giyerek odadan ciktim. Asagi inerek hemen masaya gectim. Sanki beni bekliyorlardi. Ben gelince hep beraber kahvaltiyi bitirdik. Ben aradan aradan sivisarak kaciyordum. Meteye lanet okudum.

Met: Anne merve kaciyor!!!

Mer: Kacmiyordum anne sadece susamistim.

S: Masada su var ya kizim.

Mer: O su sicak anne. Ben soguk icicem.

S: Ne yapacaksin bakalim soguk suyu bogazlarin agrir sonra.

Mer: Agrimaz agrimaz.

Ucarak mutfaga kostum. Babamin dun aldigi uzeri acik beyaz arabam bahcede oylece duruyordu. Biraz gezsem birsey olmaz sonucta diyerek odama yavasca ciktim cantamin icine sarj aletimi telefonumu cuzdanimi koyduktan sonra yanima bir kot ceket aldim tabi oda siyah. Nabayim siyahi seviyorum...

Hemen kapidan gizlice ciktim ve arabama atladim. Kahretsin ki mete siyah benimkisinin aynisi olan arabasini tam arkama park etmis cikamiyorum. O sirada kapi acildi ve mete cool olmaya calistigi havasi ile arabasina bindi ve geri geri giderek evden cikti. Bende arkasindan arabamla ciktim ve onun gittigi yonun ters yonune gitmeye basladim. Bir marketin onunde durunca hemen indim ve bir kac poset cips ve bir kac kutu kola alip kasaya odeme yaptim. Arabama tekrar bindigimde bir sarki actim ve hem soylerek hem cipslerimi yiyip kolami icerek arabayi kullanmaya basladim.

Doğukan Manço feat. Funda-Yüzleşme

Sabah ne ara oldu be arkadaşım
Gelde şimdi yataktan çık, çıkabilirsen
Hergün aynı terana
Of, bıktım usandım
Bir sürü yük
Altından kalk kalkabilirsen

SALAK MAVİ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin