50-) Evlilik Teklifi

384 36 6
                                    

Evet arkadaşlar. İlk önce söylüyorum ki hikayenin bölümlerini birazcık düzenledim. Yani sadece son bölümleri değil ilk baştaki bölümleri de düzenledim. Yani okumak zorunda değilsiniz sadece ufak değişiklikler bunlar. Peki neden bunu yaptım? Neden bazı bölümleri düzenledim? İlk önce bu hikayeye başlayalı uzun zaman oluyor beraber bir sürü yorum paylaştık. O zamanlar yazdığım bazı kelime ve cümleleri sevmedim. Böyle bir karar aldım. Bunu yapmayı uzun zamandır düşünüyordum. Ama hep hikaye final olunca falan diye gecistiriyordum. Ama sonra düzeltmeye karar verdim ve yaptım. Zaten gördüğünüz üzere sadece bir günde oturdum düzenledim. Sizi bekletmek istemedim.
İkinci bir şey de bunca zamandır beraberiz ve ben sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Ya da bana istek bir sahne istiyorsanız mesaj atabilirsiniz. Gerçekten cekinmenizi istemiyorum. Sizleri ben cook seviyorum. 50. Bölümle beraber yine hepimiz beraberiz. İyi okumalar.

--- Selin?

--- Efendim ali?

--- Sana bir şey sormak istiyorum?.

--- Evet?

Cebimden seline aldığım tek taşı çıkararak dizimin üstüne eğildim. Selin dikkatlice beni izliyordu.

--- Selin, sonsuz gökyüzünün karanlığında ve aydinligin da bu salak maviyle beraber olur musun? Benimle evlenir misin??

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


--- Selin, sonsuz gökyüzünün karanlığında ve aydinligin da bu salak maviyle beraber olur musun? Benimle evlenir misin??

Selinin ağzından;

Ali bana evlenme teklifi etmişti. Çok heyecanlanmistim. Şimdi ben ve ali kabul edersem evlenecektik. Bu muhteşem bir şeydi.

--- Ali ben bunu kabul edemem. Daha çok genciz. Dedim sesimi hüzünlü ve kırmak istemezmis gibi tutarak.

--- N-Nasil kabul etmiyor musun? Yani.

--- Malesef. Dedim Ayy. Çok üzüldü yaa.

--- T-tamam önemli değil.

--- Yaa şapsik yaa şaka yapıyorum. Tabiki KABUL EDİYORUM. Şaka yaptım sana... Diyerek Alinin boynuna atladım. O da bana sımsıkı sarılıp döndürmeye başladı.

SALAK MAVİ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin