Weer even bijpraten

70 5 6
                                    

Hallo allemaal!

Sorry, ik weet dat het een enorme tijd geleden is dat ik weer iets had geupload, dat kwam omdat ik deze vakantie heel veel weg was. Maar dat betekend zeker niet dat ik niks heb gedaan! Ik heb een hele boel dingen die ik hieronder met jullie wil bespreken, dus laat alsjeblieft een aantal reacties achter! 

Allereerst, ik hoop dat jullie vakantie net zo geweldig was als de mijne! Ik ben een weekje op kamp geweest met leeftijdgenoten, meteen gevolgd door twee weekjes op vakantie met mijn gezin (helaas vaak zonder wifi). Toen was ik wel weer even thuis, en ik ben nu net terug van een paar daagjes bij mijn oma. Ik heb samen met haar een jurkje in elkaar genaaid, de resultaten daarvan zet ik hopelijk snel op mijn Instagram (Drawing_angel_dutch. Lol, no shame in self-promoting xD). 

Maar, ook al had ik geen wifi, ik had wel mijn laptop meegenomen en heb uitgebreid de tijd genomen om voor te werken met schrijven! Ik had het er een tijdje geleden over dat ik Broken Feathers zou herschrijven, en daar ben ik nu mee bezig! Morgen komt het eerste deel in de avond online! Dus, als je het verhaal nog in zijn oude glorie wilt lezen, wees snel, want morgen is het er helemaal af! Ik hoop dan om de dag of zelfs elke dag een deel te uploaden, ligt eraan hoe snel ik ben met het herschrijven. Zou ik jullie kunnen vragen om dan op het eerste deel te reageren wat je ervan vind? Er zit heel veel tijd in en ik zou graag jullie mening willen weten. Alvast bedankt!

Ten tweede, er komt een nieuw verhaal aan. Het is ook fantasy en deels Fanfiction, omdat ik de laatste tijd geobsedeerd ben geraakt door de wereld van de Iron Fey boekenserie van Julie Kagawa. Dat verhaal gaat een stuk korter duren dan de serie waar ik nu mee bezig ben, zie dit vooral als een soort 'tussenboek', omdat ik nu al zo lang bezig ben met de Feathers serie. Ik heb even wat anders nodig, denk ik. Het eerste deel gaat tevens online komen op een (voor mij) hele speciale dag: Mijn verjaardag! :D Verwacht 31 augustus het eerste deel van Iron Heart op mijn account! <3

Verder, over Lost Feathers. Ik heb het gevoeld dat we al heel erg ver in het verhaal zitten, en ik voel al hoe ik een beetje naar het einde toe aan het werken ben. Maar don't worry, er komt een deel 3 aan, om de serie goed af te sluiten! Als iemand nog suggesties heeft voor een goede naam, laat die ook even achter in de comments! ;)

P.s. Er zou zo nog maar een soort van winactie kunnen zijn aan het einde van Lost feathers ;)

Nou, laat alsjeblieft even een reactie achter, en dan zien jullie me snel genoeg weer! 

Xxx Larissa <3

Lost FeatherWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu