Jimin or monster

829 52 0
                                    

Nakon jedno sat vremena sve sam pocistila...
Navalila sam se na stolicu i tako sedela 5 min drzeci glavu rukom.Hvala bogu!Ovde je bilo puno posla.Jao!Sada moram da spremim i veceru.

,,Majko moja sta me snadje!"Ustala sam sa stolice i ostavila krpe,cetke i ostale gluposti u ostavu.

Usla sam u kuhinju.Otvorila frzider koi je bio pun namirnica.
Spremila sam hranu i sela da jedem.Sve je kao sto je seka rekla.Jimin nije kod kuce,cistim u svojoj odeci.Samo sto u bazenu ima vode.Pocela sam da se smejem kao neki manijak.Sklonila sam hranu sa stola.
Okrenula sam da izadjem iz kuhinje kada sam ugledala Jimina.
,,Hoces da jedes?"Upitala sam Jimina gledajuci u hranu.
,,Moze!"Seo je za sto.Iznela sam hranu ispred njega i on je poceo sa jelom.Okrenula sam se i pocela da perem sudove.Ugledala sam so.Omg.Zaboravila sam da stavim so.Koja sam ja glupaca.Uzela sam so i okrenula se ka Jiminu.Nije bilo nikog.
Pokupila sam sve sa stola i oprala sve sudove.
Izvadila sam telefon iz dzepa i pogledala na sat 00:24
Sve sam zavrsila i otisla u svoju sobu.
Obukla sam pidzamu i legla u krevet.

(...)

Otvorila sam oci i osetila jaku vrtoglavicu.
,,Mora da je zbog vrucine."
Ustala sam sa kreveta i obula papuce.Izasla sam iz sobe.Vrata su pomalo skripala.Zatvorila sam vrata i krenula ka kupatilu.Otvotila sam vrata od kupatila i dosla do lavaboa.Ova hladna voda tako prija mom umornom licu.

,,Zar ne bi prvo trebalo da se pokuca?"Cula sam glas iza sebe i polako okrenula glavu.
Jimin je stajao navaljen na zid.

,,I...i...izvini!"Isprekidano sam izgovorila.Sreca pa je imao odecu na sebi.

Poceo je da mi se priblizava.Imao je nekako djavolski pogled Pogled koi do sada nisam ni jednom videla.Na neki nacin sam se uplasila i cvrsto zatvorila oci.Stavila sam ruke ispred svog lica.Nisam imala teotije sta on hoce.

Uhvatio me je za ruke i pomerio ih sa mog lica.I dalje nisam otvarala oci.Sta vise jos jace sam ih stegla.Na tren sam osetila nesto vlazno preko usana.

,,Slatko.Hahaha"Polako sam otvorila oci i videla Jimina kako  se smeje.Pustio mi je ruke iz jakog stiska i pogledao me.Poceo je da skida majcu na tren sam videla njegove zategnute plocice ,a zatim stavila ruke preko ociju.

,,Ne!Stani!"Izdrala sam se i okrenula mu ledja.

,,Izlazi!Rekao je ljutito.Polako sam se okrenula ka njemu.

,,Rekao sam da izadjes!"Ok.Ovo me je vec uplasilo.Brze moguce sam istrcala iz kupatila i usla u svoju sobu.Skocila sam na krevet i pokrila se.Takodje i glavu.Cula sam korake kroz hidnik i zalupljivanje vratima.

,,Hvala bogu!"Prekrstila sam se i otkrila glavu.Opasnost je prosla.
Na tren sam se setila sta se dogodilo.Molim!Kada se malo bolje setim...Jimin mi je olizao usne.Rukom sam pocela da brisem usne.A zatim zabila glavu u jastuk.

Da li me je sestra lagala ili je Jimin i prema njoj bio ovakav?

(...)

Otvotila sam oci i ugledala plafon.Ustala sam iz kreveta i pogledala na sat 07:00
Kako sam se tacno na vreme probudila.Poceo je da zvoni alarm.Ugasila sam alarm i uzela pastu i cetkicu.Dosla sam do kupatila i pokucala Nije se culo nista.Otvorila sam vrata i pogledom presla preko celog kupatila.Stvarno nije bilo nikoga.Oprala sam zube,umila se i namazala kremu za lice.
Otisla sam u svoju sobu i obukla se.Sisla sam u dnevni boravak ,a zatim u kuhinju.Napravila sam 3 sendvica.Jedan sam pojela ,a dva ostavila Jiminu.Dosla sam u dbevni boravak i pocela da brisem prasinu.Cula sam kako nrko silazi niz stepenice i okrenula se.To je bio Jimin.Sta sada da mu kazem?Sta da radim?

,,Dobro jutro."Prvo sto mi je palo na pamet.Osmehnula sam se onim andjeoskim osmehom.
Gledala sam njegovu reakciju.
Krenuo je ka meni.Spustila sam glavu i ugledala njegove plave starke.Uhvato me je za bradu i lagano podigao ka njegovom licu.

,,Ti zelis da zaboravis ono od sinoc?E pa ja ne zelim."Krenuo je da me poljubi.Osetila sam topao dah.A zatim se culo zvonjenje telefona.
Pusto mi je glavu.I izvadio relefon iz dzepa.Prevrnuo je ocima i javio se.Kada me je pusto osetila sam olaksanje.

,,Halo!...Sta je bilo?...Moze!Kada?...Dolazim!"Spustio je slusalicu i krenuo ka ulaznim vratima.I zasao iz kuce.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ok ljudi!Ovde cu se zaustaviti...Nije me malo duze bilo ali evo sledeci part.Izvinite zbog cekanja...Obaveze oko skole i sve ostale gluposti.Hvala svima sto citate...I da moze vote? XD

MY BOSSWhere stories live. Discover now