1.17

124 11 5
                                    

Christian klapt in zijn handen en kijkt ons blij aan. "Zo nu alles tussen jullie goed aan het komen is, kan ik eindelijk vertellen dat ik van plan ben om Mia op date te vragen." zegt hij nerveus. "Wat leuk zeg! Ze zal heel erg blij zijn!" roep ik enthousiast. Ik loop naar Chris toe en geef hem een dikke knuffel. Ik ben ontzettend blij voor hem en Mia. Ik zag wel tijdens de schoolreis dat ze erg dicht naar elkaar toe gegroeid zijn. Noah geeft Christian een high five en we lopen terug naar Tyler en Molly. Die zijn alweer druk in gesprek wat natuurlijk ook positief is aangezien Molly een oogje heeft op Tyler. Best wel cliché dat ons vriendengroepje met dat van Noah gaat daten, net een romantische komedie.

"Ik breng je wel naar huis, Tyler kan Molly afzetten." zegt Noah. Ik knik en geef Molly een knuffel. Ze kijkt me verward aan en ik maak een bel gebaar met mijn hand. Ze weet natuurlijk niet wat er allemaal is gebeurt tijdens de schoolreis. Ik ga haar straks bellen om alles uit te leggen want nu lijkt het inderdaad raar om Noah en mij samen te zien. We wandelen het shopping centrum uit en gaan naar Noah zijn auto. Hij doet de deur voor mij open en helpt mij naar binnen voor hij zelf in de auto hopt.

"Wat is nu de bedoeling?" vraag ik stilletjes. Noah haalt zijn schouders op. "We moeten even goed met elkaar praten, alle emoties en gevoelens op tafel gooien en dan kunnen we zien wat de volgende stap is." zegt hij. Ik knik. Hij heeft wel gelijk. Het maakt niet uit of die alleen vriendschap gaat worden of een relatie, het belangrijkste bij beide is communicatie. Zonder communicatie geraken we nergens. Ik wil ook zien dat het hem spijt voor het hele Sara gedoe. Als ik hem ga vergeven dat is dit echt wel zijn laatste kans om zichzelf te bewijzen. Maakt niet uit of hij zichzelf wilt bewijzen als een vriend of als een vriendje, meer kansen krijgt hij niet. Ik heb genoeg kansen gegeven en hij heeft ze allemaal weggegooid. Het is ofwel nu ofwel nooit.

"Ik zet je thuis af. Maak je klaar, doe iets comfortabel aan. Ik kom je halen om acht uur 's avonds." zegt Noah. Ik knik en staar naar buiten door het raam. Het is vandaag erg warm. Ik hou van zomerweer. Lekker warm, korte kleding en geen sjaals of mutsen gedoe. We rijden mijn oprit op en Noah parkeert de auto voor de deur. "Acht uur stipt!" Zeg ik streng tegen hem. Hij lacht en knikt. Ik pak de klink vast en Noah rijkt voor mijn hand. Hij pakt mijn hand en geeft er een kus op. Ik doe de deur open en loop zo charmant mogelijk naar mijn voordeur.

Ik wandel mijn huis binnen en kijk nog een laatste keer naar buiten voor ik de deur dicht gooi. Noah staat nog steeds geparkeerd naar mij te kijken. Wanneer ik de deur dicht doe hoor ik zijn motor terug starten en hij vertrekt. Ik wandel de trap op en ga rechtstreeks naar mijn badkamer om een warme douche te pakken.

Ik stap na een vijftal minuten uit de douche en loop in mijn handdoek naar mijn kamer. Het is bijna acht uur en ik moet mij nog aankleden. Zo dadelijk komt Noah. Ik pak mijn black bananas trainingspak en trek die aan. Noah zei zelf dat ik iets comfortabels moet aandoen. Dit is volgens mij comfortabel genoeg. Ik besluit om geen make-up aan te doen en leg mijn haar in een knotje.

De bel gaat en ik loop naar beneden om de deur te openen. Ik trek mijn schoenen aan en doe de deur open. "Dag schoonheid." zegt Noah charmant. Ik glimlach en geef hem een kus op de wang. Ik gooi de deur achter mij toe en wandel met Noah naar zijn auto. We stappen in en doen onze gordels om. "Zo charmeur, waar naartoe?" vraag ik lachend.

"Zal je wel zo direct zien hoor."

Hij glimlacht mysterieus.

We rijden op de snelweg en al snel heb ik inderdaad door waar wij naartoe gaan. Wij rijden de oprit binnen en rijden achter de rij auto's. We zijn bij een aardbei drive-in. Je kan hier allerlei lekkernijen bestellen zoals shakes, pannenkoeken of aardbeien in chocolade. Hij heeft het onthouden.

Een tijdje geleden toen we op date waren had ik hem verteld dat ik zot ben op aardbeien. Zo te zien heeft hij het onthouden. Pluspunten voor Noah dat hij luistert naar wat ik zeg. Wij rijden naar het bestel raampje en Noah bestelt voor ons beide. Als het op eten aankomt dan kan ik hel wel vertrouwen, we hebben een soort gelijk smaak. Plus dit zijn aardbeien, je kan niet verkeerd gaat bij aardbeien.

We rijden door naar het volgende raampje en het meisje overhandigt Noah onze bestelling. Noah betaalt en wij rijden door naar de parking. Noah parkeert om een plek waar je het stad kunt bezichtigen van boven. We hebben een super mooi uitzicht. Het zonnetje schijnt nog maar begint al rustig aan te verdwijnen. Dit is wel een goede sfeer en omgeving om een serieus gesprek te hebben. Nog meer pluspunten voor Noah.

"Dus, ik zal dan maar beginnen. Ik wil een kans van jou om mij deze keer echt te bewijzen. Ik heb lang nagedacht over wat ik zei en wat ik gedaan heb tijdens de schoolreis en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik gevoelens heb voor jou. Ik ben niet bang om ze deze keer aan te gaan zolang jij er maar open voor staat. Ik wil dat wij kunnen kijken of hier een relatie uit zou kunnen opgroeien. Als je da natuurlijk ook wilt." zegt Noah.

Ik knik en laat zijn woorden even bezinken. Als ik nu zeg dat ik helemaal niks voel voor hem dan is dat wel gelogen. Maar door zijn reputatie en gedrag stoot hij eigenlijk mijn gevoelens van zich af. Ik ben ook niet stapelverliefd of zo. Er waren gewoon tijdens de date en de schoolreis wat leuke momenten waarin ik besefte dat ik wel een beetje gevoelens heb voor deze jongen.

"Je hebt het jezelf ontzettend moeilijk gemaakt door dat geflikflooi met Sara tijdens de schoolreis. Ik geef wel toe dat ik daarvoor wel wat begon te voelen voor jou. Dit is dan wel de allerlaatste kans dat jij ooit van mij zal krijgen. Als je het deze keer verknalt dan is het gewoon klaar en dan moeten we niet eens vrienden meer zijn." zeg ik streng tegen Noah.

Een lach verschijnt op zijn gezicht. Hij pakt mijn hand vast en knijpt die even. "Dus? Wat nu? Wat is de volgende stap?" vraag ik hem een beetje zenuwachtig.

"Nu gaan we daten." antwoord hij glimlachend.

Until the endWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu