1.06

211 13 3
                                    

We komen net aan bij Noah thuis. We zouden naar Sophie gaan maar er was nog een verbouwing bezig in de keuken dus we zijn nu naar Noah gekomen. Mijn ouders en de ouders van Mia zijn al gaan helpen met het opzetten en klaarmaken van alles. Ik ga naar de keuken en begroet Sophie haar ouders en de ouders van Noah, Mia doet hetzelfde en we gaan naar de tuin waar Sophie is. Tyler is druk in gesprek met Christian en Noah staat bij Sophie te babbelen.

Ik ga naast Noah staan en geef hem een stomp zodat hij opschuift. Ik geef Sophie een knuffel en ze begint te lachen. Noah is gevallen op de grond door mijn klein stompje. Ik geef hem een hand terwijl ik onschuldig lach en hij trekt zich op. "Je neemt de oorlog wel letterlijk, ik moet niet dood hoor." zegt hij chagrijnig. Ik rol met mijn ogen en pak een biertje. Onze vaders komen buiten vlees voorbereiden en de moeders zitten binnen in de keuken wat wijn te drinken. Zo ziet een standaard familiefeestje eruit bij ons. Hier zijn op dit moment met al die mensen voelt gewoon vertrouwt, het zijn allemaal goede vrienden. Bijna allemaal want Noah, Christian en Tyler zijn vaak afwezig op deze bijeenkomsten. Niet dat ik mij eraan stoor, in tegendeel. Hoe minder ik van die drie moet zien hoe beter voor mij.

De eerste porties vlees liggen op de barbecue te grillen en het ruikt overheerlijk. Ons jaarlijkse barbecue is echt iets om naar uit te kijken. Vaak is dit ook nog is een leuke start van het schooljaar. Iedereen komt samen na de vakantie, iedereen praat wat bij. Het is gewoonweg perfect als je het aan mij vraagt. Ik snap dan ook niet waarom Noah hier niet graag bij is. Niet dat ik iets van die jongen snap maar dit is gewoon niet verstaanbaar. Wie zegt er nee tegen zoveel eten. Om niet te liegen het eten is altijd heerlijk hier.

De eerste portie vlees wordt in een schaal gelegd en iedereen komt aan tafel zitten. De schaal wordt doorgegeven en als iedereen een stuk heeft beginnen we te eten. Noah zet wat muziek op dat rustig op de achtergrond speelt en iedereen praat een beetje met iedereen. Er hangt een gezellige sfeer in de lucht. 

Tyler en Christian zijn hier niet met hun ouders maar dat is ook normaal. Ze horen er eenmaal bij. Ze worden altijd behandeld alsof ze de broers zijn van Noah. Ik pak wat extra sla en leg nog een kippenbout op mijn bord. "Olijf kan je Noah misschien helpen in de keuken?" Vraagt de mama van Noah liefjes. Ik knik en loop alvast naar de keuken. Nathalie (de mama van Noah) droomt ervan om mij als schoondochter te hebben. Sinds mijn puberteit probeert ze mij te koppelen met Noah. Jammer dat ze geen andere zonen heeft wat het is een schat van een vrouw. 

Ik word uit mijn gedachten gehaald door Noah die de keuken binnenstormt. "Wat gaan we doen?" Vraag ik ongeïnteresseerd. "Patat schillen en puree maken." Glimlacht hij. Ik pak een mesje en begin wat patat te schillen, Noah komt tegenover mij zitten en begint ook te schillen. Ik gooi een aardappel in het bakje met water dat tussen mij en Noah staat. Het water plonst recht in zijn gezicht doordat hij wat gebogen over de pot zit.

Hij kijkt mij met een dodelijke blik aan en schilt verder. Ik pak een grote aardappel en wil die net schillen als ik helemaal nat word gemaakt. Voordat ik besef wat er net is gebeurd gooit Noah nog de rest van het patat water over mij heen. "Hoe oud ben je, twee?" Vraag ik woedend. Hij kijkt mij aan en begint te lachen. Ik kan mij voorstellen dat ik er niet erg mooi uitzie met al die mascara onder mijn ogen. Mijn kleren zijn helemaal doorweekt. 

Ik pak de bak dat tussen ons stond en vul die snel met water. Doordat Noah niet oplet giet ik de inhoud over hem heen. Ik loop snel naar de tuin om niet natter te worden maar herinner mij dat er een zwembad staat. Naar binnen lopen is geen optie meer want Noah staat in de deuropening. Hij stapt opzij zodat ik erdoor kan en mijn domme brein denk dat hij het meent dus ik wil naar binnen lopen. Hij pakt mij op en loopt met mij richting het zwembad. "Komaan Noah niet doen!" roep ik zo hard mogelijk. Hij gooit mij het zwembad in en ik kan nog net aan zijn arm trekken waardoor hij samen met mij in het water terecht komt .

Ik zwem naar boven en hap snel naar lucht. Het water is mega koud en mijn kleren plakken tegen mijn lichaam. Ik trek mezelf op en ga het zwembad uit. Noah zwemt naar de trapjes en stapt het water uit. Doordat hij een witte shirtje aan heeft, schijnt zijn goddelijke lichaam erdoor heen. Geloof mij hij heeft echt maar dan ook echt een goddelijk lichaam. Spijtig dat zijn karakter niet goddelijk is anders was hij echt een perfect mens.

Ik bibber van de koud en besluit om niet op hem te wachten. Ik ga naar boven langs de achterste trap zodat niemand mij ziet. Ik hoor Noah zijn voetstappen achter mij en laat de deur van de badkamer open. Ik pak en handdoek en ga zitten op de rand van het bad. Noah komt binnen en ik gooi een droge handdoek in zijn richting. Hij knikt even als bedankje en verdwijnt even later achter zijn kamerdeur.

Ik doe de deur open en tref hem halfnaakt aan. Hij staat midden in zijn kamer met alleen een onderbroek aan. "Nou ik moest beter kloppen maar heb je toevallig een shirtje voor mij? Ik heb niks bij." stotter ik. Hij loopt naar de kast en pakt één van zijn witte shirtjes. "Douche jij maar eerst ik wacht." zegt hij. Ik knik en pak zijn shirtje en mijn tas die in de gang staat. Ik heb altijd een extra paar onderbroeken voor het geval dat mijn menstruatie onverwacht zou kunnen komen. Ik loop met mijn spullen naar de badkamer en doe de douche al aan zodat het water al voorverwarmt. Ik trek mijn kleren uit en stap onder de douche. Aangezien het zijn douche is zijn er geen meisjes producten en moet ik het maar doen met een mannelijke douchegel. Om heel eerlijk te zijn, hij ruikt best wel lekker voor een mannen douchegel. Ik spoel mij snel af en stap uit de douche. Ik wikkel mezelf in een handdoek en loop terug naar Noah zijn kamer zodat hij kan douchen. Deze keer klop ik wel op de deur voordat ik binnenstap. Ik hoor een vage 'ja' en ik open de deur. Noah zit nog altijd in zijn onderbroek zonder shirt.

Wanneer ik binnenstap kijkt hij mij met open ogen aan. "Trek een foto dan kan je langer kijken." lach ik hem toe. Hij herstelt zich snel en pakt zijn spullen om te gaan douchen. Even later verdwijnt hij uit de kamer en ik kleed mij aan. Wanneer ik klaar ben ga ik liggen op zijn bed om eventjes te bekomen van wat er net gebeurde. Ik bibber nog steeds als ik maar denk aan hoe koud de zwembad was. 

Veel tijd om te bekomen heb ik niet want twee minuten later komt Noah de kamer binnen met alleen een handdoek om zijn middel. "Olivia! Ik dacht dat je al naar beneden was gegaan." schreeuwt hij terwijl hij zich vasthoud aan de kant waar zijn hart ligt. "Kleed je maar aan ik draai me wel om.".

Ik hoor wat gerommel in de kasten en even later spring Noah naast mij op bed. "Zullen we zo direct naar beneden gaan? Onze moeders zijn waarschijnlijk een zoekactie begonnen." grinnikt Noah. "Waarschijnlijk wel. Maar ik wil nog eventjes blijven liggen, je bed ligt te goed om op te staan." Fluister ik.

Wie had dat gedacht? Wij twee samen in één bed terwijl ik zijn shirt draag. Tien minuten gelden voerden we nog een wateroorlog en nu liggen we vredig in één bed zonder elkaars haar uit te trekken.

Misschien is hij toch niet zo erg als ik had gedacht.


Until the endOn viuen les histories. Descobreix ara