8.Bölüm

8.2K 240 24
                                    

ELVAN

Kimileri aynaya baktığında çirkin bir kız veya çirkin bir erkek görür. Kimileri ise tam tersi kendilerini yakışıklı veye güzel bulur. Bazıları hayallerini görür,bazıları geleceklerini. Bazıları ise bir boşluk dolu gibi görünen bir boşluk. İşte ben son kategorideydim. Bir adamı seviyordum ama onun bana beslediği en ufak bir şey yoktu. Tabi koruma iç güdüsü hariç.

Şimdi ise bu adamın ne dediğini anlamıyordum. Neden yukarı çıkıp hazırlanmalıydım? Nereye gidecektikki? Ve bu işne işiydi? Kafamda bir sürü soru işareti oluşmaya başlamıştı.

" Şey ben pek anlamadım. Ne işi acaba? " diye sordum çekinen bir sesle.

" Aa bu çekingen seste ne böyle. Hani akşamki yırtıcı kuş? " diye alayla sormuştu oda. " Neyse ne. İşimiz. şuki. sen. ve. ben. bu. gün. sonunda. birlikte. olucaz. " dedi kelimelerin hepsine ayrı ayrı baskı uygulayarak. Bu birlikte olmak dediği benim bildiğim anlamda değildi her halde.

" Bildiğimiz anlamda birlikte olmak bu? "

" Ne oldu utandınmı KARICIM. " dedi sonrada ekledi; " Ama utanma lütfen. Hem bu gün o şerefsize söylerken utanmamıştın. "

" Onunla bu aynı değil ama. Ne olur ben bu daha hazır değilim. Hem sende sarhoşsun. " dedim yalvaran sestonumla. Aslında zaten yalvarıyordum ya.

" Kes sesini. Yukarı çık ve hazırlan. Üzerinede adam gibi bir şeyler giy. İç çaşır biraz seksi olsun bu arada. " onun söylediklerinden ben daha fazla utanmıştım. Ama kendisinde gıdım utanma yoktu. Başımı öne eyip usulca odaya çıkmıştım. Böyle bir şey olmamalıydı. Olacaksada bu şekilde olmamalı. Onun aklı yerinde değilken verdiği bir karardı bu. Sabah uyandığında pişman olacaktı.

Hiç bir şey yapmadan yatakta oturmuş nasıl kurtulurum diye düşünüyorudum. Ama bir türlü şu aklıma bir şey gelmiyordu. Merdivenden gelen ayak sesleriyle gerilmeye başlamıştım. Çok geçmeden Fırat göründü.

" Aa ama hazırlanmamışsın karıcım. " dedi alayla. Bir kaç adımla tam önüme gelmişti. Allah'ım sen yardım et ya Rabbim.

" Ağam ne olur yapma. Bak pişman olucan. " yalvarmaktan başka bir çağre bulamamıştım.

" Of kes tatavayı! Kalk ayağa! " bana bu debli bağırmasını beklemiyordum. Tamam bağırdığı zamanlar olurdu ama hiç bukadar bağırdığı olmamıştı. Ayağa kalktığımda beni ilk önce bir baştan aşağıya süzdü sonrada ben daha anlamadan tişörtümü çıkardı. Sonra aşağa doğru eğilip eşofmanımı çıkardı. Karşısında sadece iç çamaşırlarımla kalmıştım. Utanıryor muyum? Hemde ne utanmak.

Her kız ilklerini nasıl yaşayacağını hayal eder. İlk öpücüğünü,ilk aşkını,ilk birlikteliğini. Bende hayal ettim ama hayallerim hiç böyle değilmiş. Annem hep hayal aleminde yaşama gerçek hayatta onları yaşamak çok zordun derdi. Gerçektende öyleymiş. Ben nekadar hayal kursamda onların hiç biri gerçekleşmedi. Bir tek Fırat olmuştu hayal edipte kavuştuğum oda bu gün beni hayal kırıklığına uğrattı.

Fırat'ın beni itmesiyle çıplak sırtım soğuk çarşaflarla buluştu. Üzerime çıktığında korkum biraz daha artmıştı.

" Canımı yakama ne olur. " diye bildim sadece o gözlere bakıp. O soğuk dipsiz kuyulara bakıp.

" Kes sesini. Sesini duymak istemiyorum anlaşıldımı? " dedi. Sadece başımı sallamakla yetinmiş ve burnumu çekmiştim. Ağlıyordum. Başını boyun girintime getirip öpmeye başlamıştı. Oradan uykarı öpücük kondura çıkıyordu. Dudaklarıma geldiğinde başını kaldırmış ve sonra usunca bana yaklaşıp dudaklarını dudaklarıma bastırmıştı. Alt dudağımı dudaklarının arasına alıp emmeye başlamıştı. Ona karşılık vermediğim için homurtular çıkarıyordu. " Karşılık ver çabuk. " dedi boğuk birsesle.

El mecbur gözlerimi kapatıp karşılık vermeye başlayınca öpüşme daha da derinleşmişti. Dudaklarımız ayrıldıktan sonra gözlerimi açmış ne yaptığına baktım. İlk önce gözlerime bakmış sonra ise biraz aşağıya kayıp dudaklarını sütyenimden taşan göğüslerime deydirdi ve öpmeye başladı. O dudaklarını deydirdi anda vücuduma bir titreme yayılmıştı. Fırat'ın elinin birini sütyenimin üstünden göğsümü okşarken diyeride sırtıma gitmiş ve sütyen kopçamı çözdü. Sütyenimi çıkardıktan sonra göğüslerimden birini ağzına alıp diyerinide bir eliyle okşuyordu. Bu hareketlerden sonra ağzımdan istem dışı bir inleme kaçtı. Fırat göğüslerimle uğraşmayı bırakıp öpücekler kondurarak aşağılara inmeye başladı. Bacak arama geldiğinde bacaklarımı kapatmak istemiştim ama buna engel oldu. Kilodumun kenarlarından tutup aşağıya indirip çıkardı. Şimdi karşısında tamamen çıplaktım. Başını bu sederde bacak arama götürüp beni şok edicek o hareket yaptı. Yaptığı şeyle Kendimi tutamadım ve inledim. İnlememle oda keyifle homurdanmıştı. Artık kendimi tutamamış ve çığlık atat atat inlemeye başladım. Fırat olduğu yerden çıkıp doğruldu ve kendi üstündekileri çıkarmaya başladı. Sıra boxerine gelince gözlerimi kapattım.

" Gözlerini açıp bana bak ufaklık. " diyince utana sıkıla gözlerimi açtım. Gözlerine baktıktan biraz sonra benimi tarifi imkansız bir acı sardı. Çektiğim acıyla boğazım yırtılırcasına çığlık attım. " Tamam sakin ol birazdan geçecek tamam mı? " dedikten sonra içimden çıkıp tekrar sertçe içime girdi. Yine canım acımıştı ama öncekine göre daha az acımıştı. Fırat biraz bekleyip hareket etmeye başladı. Git gide zevk almaya başlamış hatta inliyordumda. Daha fazlasını istemeye başlamıştım bile.

" Hadi bana ne istediğini söyle. " dedi kulağıma nefes nefese olan sesiyle.

Bende nefes nefese; " Hı..hız...hızlan. " diye bilmiştim sadece. Oda söylediğimi yapıp hızlanmıştın. Fazla bir zaman geçmeden vücudumu bir boşluk hissi sarmaya başladı ve ben çığlık ata ata ilk orgazmımı yaşamıştım. Benden hemen sonrada Fırat tuhaf sesler çıkararak içime boşalmıştı. Vücudunu üstüme bırakmıştı bir anda. Ağzımdan küçük bir inleme çıkmıştı.

O kendini yantarafına geçince bende ona sırtımı dönmüştüm. Canım çok acıyordu. Böyle bir günün geleceğini biliyordum ama bu şekilde olmasını hiç istememiştim. Onun aklı yerinde bile değildi. Sabah kalktığında bu olanların hata olduğunu söyliyecekti. Ama belki artık bana kardeşi gibi değilde karısı gibi bakmaya başlardı.

Zorlukla doğrularak yatağın ucundaki pikeyi alıp onun ve kendi üzerime örttüm. Gözlerimi kapatarak her şeyin daha güzel olacağını hayal etmeye başladım. Tam bir aptalım. Hayallerin gerçek olmayacağını daha bu gün öğrenmişken yinede hayal kuruyorum. Ama yinede hayalde de olsa mutlu olmak güzel şey. Sabah her şeyin iyi olmasını umut ederek gözlerimi kapattım.

Arkadaşlar bu akşama bölüm yetiştirmeye çalışıcam. Ama yetişmezse bir kaç gün bölüm paylaşamaya bilirim. Votelemeyi ve yorum yapmayı unutmayın. Bu arada altıncı bölümün sonunda paylaştığım karakterler ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Emin olun bu benim için çok önemli.

AŞKIN İÇİN (TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin