TELEFON UYGULAMALARI

2.4K 44 9
                                    

Herkese meraba. Arkadaşlar bugün sizlerle telefonumuzda olmazsa olmaz uygulamaları yazıcam. İyi okumalar. 😘😘😘

Arkadaşlar ilk öncelikle ben facebook ve messenger kulla mıyorum bu yüzden onları yazmıcam

Wattpad
Olmazsa olmazımdır. Eğer internetim yoksa zamanımı geçirebileceğum en güzel uygulama. Eğer kitap okumayı sevmeyen birileri varsa burda kendine göre çok güzel kitaplar var. Tavsiye edin.

WhatsApp

Arkadaşlarınızla,ailenizle mesajlaşabileceğiniz ses kaydı video fotoğraf gönderebileceğiniz bir uygulama. İnternet de çok az yiyo. Arkadaşlarınızla grup açıp sohpet de edebilirsiniz.

Instagram

Güzel anılarınızın fotoğraflarını paylaşabileceğiniz tanıdıklarınız kişileri takip edebileceğiniz. Hoşunuza giden dekorasyon makyaj malzemeleri komik videolar da izleyebileceğiniz bir uygulama.

Snapchat

Anı yakalayabileceğiniz ve video çekebileceğiniz bir uygulama. İsterseniz yüzünüze değişik şekillerle komik görünen yüz ifadeleri yapabilirsiniz. Her hikayeniz için 24 saatlik bir süre vardı. 24 saat sonra hikayenizden silinir. Hikayenizde paylaşmak istemiyorsanız da ekli olan arkadaşlarınıza da fotoğraf ve video gönderebilirsiniz. Çektiğiniz fotoğraf ve videoları kaydedebilirsiniz.

PicsArt

Fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz en güzel uygulamalardan biri. Eğer telefonunuzda yoksa hemen indirin derim.

Müzik Seninle

Aradığınız bütün müzikleri bu uygulamadan indirebilirsiniz.

Youtube

Film,dizi,makyaj videoları,komik videolar, haber vs. herşeyi izleyebilirsiniz. Mesela ben bir kanal açmayı düşünüyorum. İnşallah kısa bir zaman sonrada açıcam. Açarsam sizlerle paylaşırım.

VCSO

Yeni keşfettiğim bir fotoğraf düzenleme uygulaması olmasına rağmen çok beğendim instagramdaki son fotoğrafımı onunla düzenledim. Kesinlikle indirin.

Spotify

Gene çok güzel bir müzik uygulaması. İstediğiniz türde müziği anında gözat seçeneğinden buluyosunuz. Ben genelde rock ve metal dinliyorum ve çok güzel şarkılar var. Tavsiye ederimm.

Evet arkadaşlar bu bölümünde sonuna geldik. Umarım beğenmişsinizdir. Hepinizi seviyorum öpüldünüzzz. 😘😘😘

Instagram:yarendavetcii

Okul Tavsiyeleri Ve ModaWhere stories live. Discover now