BAKIMLI SAÇLAR

8.1K 177 73
                                    

Herkese meraba bugün sizlerle biraz saç bakımı hakkında bilgilendireceğim.Umarım yardımcı olurum öpüldünüzz. 😘😘
Kızlar şunu da belirtmek isterim ki yorum veya vote benim için önemli değil size yardımcı olsun yeter :)))

Kesinlikle bakımınıza dikkat etmelisinizz...
Bakımlı kızlar her zaman bir adım öndedir bunu unutmayın.Tabiki güzelliğim sadece dış değilde içinizin de önemlidir.Sonuçta kimse geçici olan bir şeye hizmet etmez.Güzelliğinizin bittiği yerde içinizin güzelliği ortaya çıkar...

Herneyse gelelim bakımımıza kızlarr.

🎀SAÇLARR
1. Saç Uzatma Yöntemi

Benim size örenim olacak bu biraz bitkisel bir çözüm.Benim saçlarım 1. sınıfa geçen kardeşim yüzünden bitlenmişti. 😭😭😭

1 sene boyunca o bitlerden kurtulmaya çalıştım ama nafile kurtulamadım.Birgün öyle bir sinir geldiki saçımı makinayla sıfıra vurdum.Evet çok deliceydi ama yaptım.

Saçlarım biraz uzadıktan sonra bu yöntemi buldum ve yaptım saçlarım baya bi uzadı şimdi sizlere de yazıyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Saçlarım biraz uzadıktan sonra bu yöntemi buldum ve yaptım saçlarım baya bi uzadı şimdi sizlere de yazıyorum.

Sinemeki otu (aktarlarda var)

Bimeks ampul (eczanelerde var)

Tatlı badem yağı (aktarlarda var)

Bir cezveye yarım çay bardağının biraz fazlası kadar su koyuyoruz ve üstüne bir tutam kadar sinemeki otu ekliyoruz.Ocağı koyun ve 1 2 fokurdayınca alın ve soğumaya bırakın.Bir fısfıs şişesi yada bitmiş parfüm şişesine(iyice temizlenmiş olsun) suyunu süzdurüp dökün üzerine bimeks ampul dökün (zaten içinde 5 adet var 1 adet kullanın).Tatlı badem yağından da 5 6 damla kadar döktükten sonra iyice çalkalayın.

Saçınızın çğunlulukla diplerine olucak şekilde heryerine sıkın ve imkanınız varsa 4 5 saat öyle kalsındaha etkili olur.Zaman dolduktan sonra saçınızı güzelcene yıkayın.

Bu yöntemi haftada bir gün yapın mesela kendinize bir gün belirleyin ben pazartesi günleri yapıyorum.8 hafta boyunca yaptıktan sonra 2 hafta boyunca ara verip sonra tekrar yapın bu şekilde devam edin.İnşallah size yardımcı olur ve güzel sonuçlar elde edersiniz...

2. Şampuan Seçimi

Benim size gerçekten önerebileceğim en güzel şampuan RESTOREX ben bu şampuanı kullanıyorum özelliği ise şifali bitkilerden yapılmış ve hızlı saç uzatma özelliği var.Bütün marketlerde bulabilirsiniz ve size şunu da söyliyeyim ambalajında 2 kutu var tekli satılmaz ve fiyatı sadece 11.90 TL gerçekten fiyatıda çok uygun.

Onun haricinde ise ELİDOR her saça uygun şampuanı var

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Onun haricinde ise ELİDOR her saça uygun şampuanı var.Ama siz genede restorex den ümidinizi kesmeyin...

3. Kırık Saçlar

Saçlarının uçları sürekli kırılanlara tavsiyem 2 3 ayda vir saçının uçlarını aldırsınlar.Saç kırıkları pek güzel durduğu söylenemez çünkü.Ve saçları kırılanlar perçem yada kahkül kestirmeyin yoksa saçlarınızı aldırdığınız için sürekli o modeli kullanmak zorunda kalırsınız...

4. Maşa/Düzleştirici/Fön

Kızlar saçlarınıza olabildiğince özel günler haricinde maşa ve düzlestirici yapmayın saç uçlarını çok kırar ve yıpranmasına neden olur.Düzleştiriciden ziyada bence fön daha iyi en azından saçınız çok çok yıpranmaz...

Evet arkadaşlar bu bölümünde sonuna geldik. Umarım beğenmişsinizdir. Hepinizi seviyorum öpüldünüzzz 😘😘

Instagram:yyareniko

Okul Tavsiyeleri Ve ModaWhere stories live. Discover now