OKULDA GİYİM TÜYOLARI

10.3K 198 40
                                    

Merhabaaaa size giyim tavsiyeleri yazacağım umarım beğenirsiniz 😘😘

🎀Okul kıyafeti forma ve etek ise eteğiniz ne çok uzun nede çok kısa olsun.Dizinizin 1 2 parmak üstü bence gayet ideal.Çok kısa olmamasına dikkat et kötü lakaplar takabilirler.Ve kızlar lütfen eteklerinizi kıvırmayın çok belli oluyo arkası uzun önü kısa oluyo.Terziye verin yapsın komik durmaz en azından.Çok uzun da olmasın dalga geçerler.

🎀Eğer pantolon giyiniyorsanız şalvar gibi bol olmasın terzi denen bişi var daralttırabilirsiniz.Fakat çok darda olmasın okul pantolonu olduğu belli olsun değil mi?Kilolu falan olmayı dert etmeyin ama eğer istiyorda veremiyorsanız bunun içinde tavsiyeler yazarım.

🎀Eğer izin veriliyorsa eteğinizin altına renkli çoraplar giyin.Fakat renkli dediğim öle pembe sarı falan değil formanın rengine uygun ve yedek çorap almayı da unutmayın yırtılabilir veya şeffaf oje taşı yanında çobarınız kaçarsa biraz damlat daha fazla yırtılmasını önler.

🎀Ayakkabılarınız sizi her zaman şık gösterir.Doğru seçimler her zaman güzel durur.Ayakkabı olarak kesinlikle bulunması gereken ayakkabı da converce dir.Onun haricinde nike air max adidas super star da güzel.Ama illa marka olmasına gerek yok sonuçta herkesin durumu olmayabilir.Markası olmayan çok güzel ayakkabılar da var yeter ki temiz olsun.

🎀Formanızın üstüne izin veriliyorsa renkli salaş hırkalar giyerbilirsin.Bu çok hoş durur ve sizi cool gösterir.Hırkalar eteğinizin çoğunluluğunu örterse şık durur.Kışın ise çok güzel desenleri olan yün kazaklar var onlardan da giyebilirsin hem sıcak tutar hem de cool durur.

🎀Bileklikler takarak şıklığınızı yaratabilirsiniz.Ama çok büyük ve kaba duranları değil de ince renkli cıvıl cıvıl olanlardan tak.2 3 tane taksan yeterli çok fazla takıpta göze batırma.

🎀Kışın kısa botlar giyebilirsin ama topuklu masın.Siyah ve bordo bence çok güzel duruyo kesinlikle almalısın.Uzun bot olarak da tüylü botlar çok zarif ve hoş duruyo onlardan da giyebilirsin.

🎀Kışın renkli boyunluklar da takabilirsiniz.Çok şık durur.Hem fiyatları da uygun 5 6 lira bişey.

Evet arkadaşlar bu bölümünde sonuna geldik. Umarım beğenmişsinizdir. Hepinizi seviyorum öpüldünüzzz 😘😘😘

Instagram:yyareniko

Okul Tavsiyeleri Ve ModaWhere stories live. Discover now