Saç Kesim Modelleri 3

2.1K 31 2
                                    

7. Asimetrik Saç Modeli

Asimetrik model olarak birsürü model vardır. Mesela arkası kısa iken önlere doğru uzayan bir model. Ense kısmınızı tıraş ile de farklı bir şekil olur. Sağdan veya soldan tıraşlı model de bu senenin trendlerinden biri. Oldukça farklı ve havalı bir model. Yüzü uzun ve geniş kızlarda daha hoş durur.

8. U ve V Saç Modeli

Uzun saçlı kızlarımızda u ve v saç modeli gerçekten çok hoş durur. Saçlarınızı olduğundan daha uzun bir görünüm yansıtıyor. Bu modeller ön taraftan bakınca kısa dururken arka taraftan bakınca daha uzun duruyor. Bu saç kesiminde at kuyruğu modeli de oldukça hoş bir görünüm sağlıyor. V modeli de aynı u gibi kesilir. Fakat uç kısımları daha sivri durur.

9. Dalgalı Saç Modeli

Dalgalı saç modeli ince telli saçlarda güzel durur. İnce telli saçlar gün içerisinde çok çabuk yağlanır ve hacmi kaybolur. Buda saçlarımızı kirli ve bakımsız gösterir. Ama dalgalı saç modeli saçlara hacim kazandırır. Köpük modunda saç şekillendiricileri de kullanırsanız kolay kolay sönmez ve hacmini kaybetmez. Dalgalı saç modeli biraz uzun ve ince saçlarda daha güzel durur.

Evet arkadaşlar bu bölümünde sonuna geldik. Umarım beğenmişsinizdir. Hepinizi seviyorum öpüldünüzzz. 😘😘😘

Instagram:yarendavetcii

Okul Tavsiyeleri Ve ModaWhere stories live. Discover now